-
درخواست راهنمایی
سلام به همه دوستان گرامی
من اخیرا یک دامنه با فضای 50 مگ از سرور مامبو دریافت کردم در حال حاضر هم کلمه عبور و نام کاربری رو دریافت کردم و ولی دامنه ام هنوز تایید نشده نمیدونم چرا ولی راهنمای نصب SMF رو میخونم یه کم گیج میشم چون زیاد توی کار وب سایت تخصصی ندارم حالا میخوام یه انجمن بزنم اگه دوستان راهنماییم کنن دقیقا باید چه کاری کنم ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-06-2009 01:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست راهنمایی
[quote author=Arthur link=topic=18511.msg98473#msg98473 date=1231249464]
سلام به همه دوستان گرامی
من اخیرا یک دامنه با فضای 50 مگ از سرور مامبو دریافت کردم در حال حاضر هم کلمه عبور و نام کاربری رو دریافت کردم و ولی دامنه ام هنوز تایید نشده نمیدونم چرا ولی راهنمای نصب SMF رو میخونم یه کم گیج میشم چون زیاد توی کار وب سایت تخصصی ندارم حالا میخوام یه انجمن بزنم اگه دوستان راهنماییم کنن دقیقا باید چه کاری کنم ممنون میشم
[/quote]
سلام
نصب SMF بسیار ساده است
فقط کافی فایل نصب رو روی سرورت آپلود کنی و مراحل نصب رو دنبال کنی
اگر در انجمن سرچ می کردی به راحتی پیدا می کردی
اما من لینکشو بهت می دم
اینجا می تونی آموزش کامل SMF رو ببینی:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر خواستی می تونی User و pasword برام تو پیام خصوصی یا ایمیل بذاری من برات نصب می کنم.
موفق و پیروز باشید...
-
-
[quote author=relax191 link=topic=18511.msg98480#msg98480 date=1231250724]
[quote author=Arthur link=topic=18511.msg98473#msg98473 date=1231249464]
سلام به همه دوستان گرامی
[/quote]
سلام
نصب SMF بسیار ساده است
فقط کافی فایل نصب رو روی سرورت آپلود کنی و مراحل نصب رو دنبال کنی
اگر در انجمن سرچ می کردی به راحتی پیدا می کردی
اما من لینکشو بهت می دم
اینجا می تونی آموزش کامل SMF رو ببینی:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر خواستی می تونی User و pasword برام تو پیام خصوصی یا ایمیل بذاری من برات نصب می کنم.
موفق و پیروز باشید...
[/quote]
ممنون بخاطر راهنمای تون من فقط چند تا سوال داشتم
1-من خیلی گشتم توی مامبو لرن ولی نتونستم فایلهای مورد نیاز رو پیدا کنم اگه لینکی بدید ممنون میشم
2-من برای نصب SMF و ایجاد انجمن به بانک اطلاعاتی نیاز دارم؟ اگه جواب مثبته مجانیه یا باید مبلغی براش بپردازم چون این توی آموزش بود
3-اینکه دامنه من هنوز تایید نشده چه تاثیری داره؟
با تشکر
-
-
اگر از مامبو سرور هاست گرفتید نصب مامبو و SMF این تیم به رایگان برای شما انجام خواهد شد
کافیست در خواست خود را به support at mamboserver dot biz ارسال کنید
یاعلی
-
-
[quote author=مجید link=topic=18511.msg98483#msg98483 date=1231251212]
اگر از مامبو سرور هاست گرفتید نصب مامبو و SMF این تیم به رایگان برای شما انجام خواهد شد
کافیست در خواست خود را به support at mamboserver dot biz ارسال کنید
یاعلی
[/quote]
واقعا؟ این که عالیه یعنی لازم نیست خودم هیچ کاری بکنم؟ فقط میل بزنم به پشتیبانی مامبو؟
-
-
بله
در ضمن دامنتون هم تایید شد و تا چند ساعت دیگه میتونید وارد سایتتون با دامنه خودتون بشید
یاعلی
-
-
1-من خیلی گشتم توی مامبو لرن ولی نتونستم فایلهای مورد نیاز رو پیدا کنم اگه لینکی بدید ممنون میشم
2-من برای نصب SMF و ایجاد انجمن به بانک اطلاعاتی نیاز دارم؟ اگه جواب مثبته مجانیه یا باید مبلغی براش بپردازم چون این توی آموزش بود
با تشکر
فکر کنم آقا مجید با جوابشون خیالتون رو راحت کردند شما می تونید در خواست بدید بدون دردسر براتون نصب کنند.
اما در مورد سوالاتتون:
1- برای دانلود نسخه ی 1.1.7 به این لینک مراجعه نمایید:
برای دانلود فارسی ساز نیز به این لینک بروید:
2- بله به بانک اطلاعاتی نیاز دارید و آن را باید در پنل مدیریتی سایتتون بسازید ( من نمی دونم پنل شما چیست شاید Cpanel یا Direcadmin و یا ... باشید) و لی ساختن آن با چند کلید ساده انجام میشده و خیچ هزینه ای هم نداره
3- دامنتون هم که تایید شده! مبارکه!
-
-
[quote author=relax191 link=topic=18511.msg98491#msg98491 date=1231252008]
با تشکر
فکر کنم آقا مجید با جوابشون خیالتون رو راحت کردند شما می تونید در خواست بدید بدون دردسر براتون نصب کنند.
اما در مورد سوالاتتون:
1- برای دانلود نسخه ی 1.1.7 به این لینک مراجعه نمایید:
برای دانلود فارسی ساز نیز به این لینک بروید:
2- بله به بانک اطلاعاتی نیاز دارید و آن را باید در پنل مدیریتی سایتتون بسازید ( من نمی دونم پنل شما چیست شاید Cpanel یا Direcadmin و یا ... باشید) و لی ساختن آن با چند کلید ساده انجام میشده و خیچ هزینه ای هم نداره
3- دامنتون هم که تایید شده! مبارکه!
[/quote]
واقعا از همه کاربران این سایت مفید بسیار ممنونم با تشکر از همگی
-
-
ما دوباره با مزاحمت سر رسیدیم من تصمیم گرفتم خودم smf رو نصب کنم که یه تجربه به یاد ماندنی هم بشهبرای خودم و چیزی هم از اساتید یاد بگیرم من دو تا سوال داشتم وقتی آموزش رو خوندم
1-وقتی فابل هسته و فارسی ساز رو داونلود میکنم اون بخشهایی که بین فارسی ساز و هسته مشترکه باید هنگام excract اونا رو overwrite کنم دیگه درسته؟
2-دقیقا توی کنترل پنل باید از کدوم قسمت فایلهای smf رو آپلود کنم روی سرور؟
ممنون
-
-
[quote author=Arthur link=topic=18511.msg98573#msg98573 date=1231335211]
ما دوباره با مزاحمت سر رسیدیم من تصمیم گرفتم خودم smf رو نصب کنم که یه تجربه به یاد ماندنی هم بشهبرای خودم و چیزی هم از اساتید یاد بگیرم من دو تا سوال داشتم وقتی آموزش رو خوندم
1-وقتی فابل هسته و فارسی ساز رو داونلود میکنم اون بخشهایی که بین فارسی ساز و هسته مشترکه باید هنگام excract اونا رو overwrite کنم دیگه درسته؟
2-دقیقا توی کنترل پنل باید از کدوم قسمت فایلهای smf رو آپلود کنم روی سرور؟
ممنون
[/quote]
1- بله
2- فایل منیجر-> میری به پوشه پابلیک اچ تی ام ال -> اینجا روی آپلود کلیک می کنی و فایلت آپلود میشه
موفق باشید...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)