-
مشکل در فارسی سازی قالب جوملا
سلام
من یک قالب JoomlArt رو فارسی کردم و در هیچ قسمتی مشکل نداشتم الا یک جا:
وقتی  moo_menu رو فارسی کردم منوها درست شد اما زیر منوها افتاده سمت چپ در یک فاصله دور و در نتیجه صفحه اسکرول خورده.
عکس:
kabirmed.com/pic1.jpg
هر کار میکنم درست نمیشه... :-[
** ا ز حالت هایپر لینک در آمد
متشکرم
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-07-2009 02:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در فارسی سازی قالب جوملا
سلام
به سوالات مربوط به cms جوملا پاسخ نميدهيم. (قوانين را دوباره مطالعه كنيد)
كامروا باشيد.
-
-
دوست عزیز من قوانین رو مطالعه کردم و هیچ مورد مخالفی در این مورد ندیدم، جالبتر اینکه در امضای جناب فیروزمندان دیدم نوشته: "مرجع مامبو فارسی/ جوملا" و "آموزشهای مامبو فارسی/ جوملا" و هر دو لینک داده شده به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درست نیست اینطور جبهه گیری میکنید. درضمن بنده 1.5 سال هست که با آقای فیروزمندان رابطه کاری دارم و تا حالا ندیدم ایشون با جوملا مخالفتی بکنن چرا که من از اول جوملا کار میکردم.
من هنوز هم منتظر جوابم.
یا علی
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18525.msg98575#msg98575 date=1231340747]
سلام
به سوالات مربوط به cms جوملا پاسخ نميدهيم. (قوانين را دوباره مطالعه كنيد)
كامروا باشيد.
[/quote]
پس این چیه پسر مهربون : اولین و بزرگترین سایت مرجع مامبو - جوملا فارسی, content management system, farsi, mambo, joomla -
-
-
سلام. قوانین انجمن :
16 ) اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو میباشد !!! لطفا سوالهایی که به مامبو مربوط نمیشوند را در انجمن مطرح نکنید . در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف خواهد شد
این هم یکی از پست های آقای فیروزمندان در همین رابطه :
[quote author=فیروزمندان link=topic=14401.msg98306#msg98306 date=1231139336]
سلام دوست عزیز
متاسفانه در مورد جوملا در این انجمن بحث نمیکنیم .
یا علی
[/quote]
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلی
-
-
با سلا م
دوستان خوبم این بحث چرا نوشتیم جوملا ! مامبو ! و .... یک بحث خیلی قدیمی هست لطفا دوباره تکرار نکنید
کسی هم در این انجمن با جوملا مخالف نیست اما تیم مامبولرن بر روی مامبو کار میکند و آنرا پشتیبانی می کند در این انجمن به همین خاطر فعلا از پاسخ گویی به سوالات جوملایی معذوریم .
انجمن های بسیار زیادی هم هستن که روی جوملا دارن کار میکنن میتونید در اونجا مطرح کنید !
در مورد Moomenu هم بگم فقط بهتون این مشکل راست چین کردن مومنو یک مقدار فنی هست و عموما هم بعد از راست چین کردن باز هم در IE به هم میریزد به که البته قابل حل می باشد . که بنده این کار رو کردم !!!
پیشنهاد می کنم از انجمن های پشتیبان جوملا کمک بخواهید انشاالله که انها هم بتونن کمکتون کنن و مشکلتون در این مورد حل یشه !
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)