-
منو و زیر منو
با سلام خدمت شما من متمو رو در لوکال نصب کردم حالا هر کاری میکنم منو نمایش داده نیمشه من میخوام یک منو به اسم فهرست سایت باشه ودر اون
مثلا
نرم افزار فایر وال
انتی ویروس
---------------
--------------
===بخش گرافیک=== ور در زیر اون
ایکون
فونت
و......
البته میخواستم انم بپرسم که با کلیک بر روی هر منو تیتر انو باز به
-------------------------------- تعداد بازدید
--------------------------------- تعداد بازدید
این مدل تو یه سایت دیدم
اگه میشه کمک کنید ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-08-2009 01:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : منو و زیر منو
برای ساخت منو به مدیریت مامبو رفته و از گزینه های بالای سایت منو را انتخاب کرده و وارد منو اصلی شده و منو های خودتون رو بسازید ( نحوه ساختن آموزش داده شده است )
برای نمایش منو هم به مدیریت مامبو رفته و بخش ماژول های --< ماژول های بخش کاربری رفته و ماژول منوی اصلی رو انتخاب کنید و در مثلا موقعیت right منتشر کنید
موفق باشید
-
-
سلام آقا مجید ببخشید که باز زحمت دادم میشه این موضو رو باز کنید یزره ببینید برای ساختن منو
اول یک بخش میسازیم مثلا نرم افزار مدیریت محتوا پس
نام:نرم افزار مدیریت محتوا
نام بخش:نرم افزار مدیریت محتوا
بعد تو قسمت مدیریت مجموعه ها (دوباره باید وارد کنیم)
عنوان مجموعه::نرم افزار مدیریت محتوا
نام مجموعه:نرم افزار مدیریت محتوا
بخش: نرم افزار مدیریت محتوا (رو این قسمت تنظیم میکنیم)
-------------------------------------------------------------------------------
بعد ازقسمت مدیریت منوها روی منو رفته و جدید رو میزنیم
جدول - مجموعه مطالب (این قسمت عنوانها رو نشون میده )اگه بخوام مطالب صفحه ای نشون داده بشه کدوم باید انتخواب بشه؟
نام مجموعه:نرم افزار مدیریت محتوا
مجموعه:نرم افزار مدیریت محتوا
---------------------------------------------
خوب من این مراحل انجام دادم تو قسمت منو ها میاد وقتی کلیک میکنی بخش هم باز میشه تیتر مطالب رو هم نشون میده
میخوام بهم بگین لطفا این جوری منو ساختن درته؟(اگه همه عنوان ها یجورشده )
اگر جایی اشته باهه به من بگین.
-
-
سلام
شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
اینجا رو هم مطالعه کنید حتما براتون مفید هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
دوستان واقعا مطالب خیلی خیلی مفیدی بود .همه چیزو فهمیدم فقط یک سوال من میخواستم بدونم در قسمت مدیریت منوها کدوم گزینه رو انتخاب کنم که مطالب هرمجموعه به صورت زیرهم و صفحه صفحه نمایش داده بشه؟
-
-
ببخشد که باز سوال میکنم
میخواستم ببینم چرا توسایتهای دیگه ادرس لینکها به صورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] name هست ولی تو منوهای من ادرس به
صورت domine.com/index.php?option=com_content&task=category& ;sectionid=3&id=17&Itemid=35
میشه بخاطر این باشه که من در لوکال نصب کردم؟
-
-
سؤال اول:
شما وقتی در بخش مدیریت : منو - منوی (اصلی / کاربری / سایر / ) - جدید رو انتخاب می کنید ، در قسمت محتوا چند گزینه هست:
اگر (بخش / مجموعه ) بلاگ رو انتخاب کنید، خلاصه مطالب اون (بخش / مجموعه) پشت سر هم نمایش داده میشن (مثل صفحه اول)
اگر جدول رو انتخاب کنید، فهرست عناوین به صورت جدولی نمایش داده میشن.
در قسمت های فوق اگر بخش رو انتخاب کنید، محتویات بخش و اگر مجموعه رو انتخاب کنید ، محتویات مجموعه نمایش داده میشن.
سؤال دوم:
شما باید از تنظیمات کلی - لینک بهینه - قابل فهم کردن لینک ها برای موتورهای جستجو این گزینه رو فعال کنید
بعد باید فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدید. اگر این فایل رو پیدا نکردید، در انجمن جستجو کنید
ضمنا برای این منظور سرور شما باید Apache باشه و از mod_rewrite پشتیبانی کنه.
یا علی
-
-
با سلا مجدد جواب همه سوال هام گرفتم فقط یک مشورت اینم کمک کنید دیگه از خجالت آب میشم .
شما چون تجربتون بیشتره برای یه سایت نرم افزار تیتر نشون داده بشه بهتره یا مطالب هر مجموعه زیره هم و صفحه صفحه باشه ؟این موضوع در رنک گوگل هم تاثیری داره ؟اگردر (بخش / مجموعه ) بلاگ رو انتخاب کنید دیگه نمیشه تغییر داد؟
-
-
بستگی به نیاز شما داره و وضعیت فعلی تون.
خوب اگر نمای بلاگ رو هم انتخاب می کنید، می تونید برای اینکه مطالب جداگانه هم کش بشن، عناوین رو لینک کنید.
-
-
میشه یزره بیشتر توضیح بدین
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)