-
HackerMeter.Org
[move][size=15pt]HackerMetr.Org[/size][/move]
پايگاه ثبت هک فارسی زبان + ارائه راهکار های امنیتی + تست امنیت و نفوذ + برنامه نویسی امنیتی در آدرس => [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با قابلیت ثبت هک توسط SMS + قابلیت WAP + تست نفوذ آنلاین (تمامی موارد بصورت کاملا رايگان در ايران)
راه اندازی شده توسط ترکیبی از Joomla و Mambo (بهمراه برنامه نویسی جانبی)
[glow=red,2,300]توجه: این پایگاه در حال حاضر بصورت آزمایشی و HIDDEN مشغول بکار است.[/glow]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-15-2006 01:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: HackerMeter.Org
سلام جواد جان
واقعا زیبا بود.
(ندیدم چون چیزی نبود. اما میدونم که زیباست)
مبارکه!!!!!
-
-
جواد جون ما که همیشه مخلصیم .
لطف کن سریعتر راهش بنداز که من خودم مشتری ثابت میشم (البته من دای ناکره هکر نیستم . مشتری تست های مجانی میشم)
دوستدار جوادجان و پروژه هاش / مرتضی بهمنی
-
-
از لطف دوستان عزیز سپاسگزارم
انشاالله سایت تا 1 ماه دیگر بصورت عمومی و بر روی سرور های اختصاصی شروع بکار خواهد کرد، در ضمن تمامی خدمات برای کاربران ايرانی رایگان خواهد بود.
-
-
جواد جان...
حداقل یک نسخه دمو حاضر کن...
بهتر نیست ؟
-
-
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1944.msg11317#msg11317 date=1155726418]
از لطف دوستان عزیز سپاسگزارم
انشاالله سایت تا 1 ماه دیگر بصورت عمومی و بر روی سرور های اختصاصی شروع بکار خواهد کرد، در ضمن تمامی خدمات برای کاربران ايرانی رایگان خواهد بود.
[/quote]
آقا جواد یه قولی به ما بده که بعد که راه افتاد هوای ما رو داشته باشی و نمونیم توی صف
من اولم!!!!
-
-
آقا خسته نباشی
عزیز من هم موافقم بهتر نیست یک دموی از سایت رو بذاری تا ببینیم
یا علی
-
-
راستش امکان دادن DEMO نیست به این علت که تقریبا هر 2 روز یه بار داره ظاهر سایت عوض میشه، الآن یه تیم 20 نفره هستیم که داریم روی سایت کار میکنیم. اصلا هم نیازی به پارتی بازی نیست تمامی امکانات سایت بصورت مکانیزه و PB هستن و تمامی درخواست ها بصورت بلادرنگ انجام میشن، بعنوان مثال تست امنیتی Javad4U.NET رو در عرض 7 دقیق و 39 ثانیه انجام داد که با توجه به گستردگی برنامه های نصب شده، رکورد خوبی هست.
تا بحال هم از تیم های Astalavista ، Zone-H ، ZXO تاییدیه گرفتیم، آخرین نکته هم اینکه در جواب به پیغام خصوصی تعدادی از اعضا ذکر کنم که علیرغم اینکه تمامی اعضای تیم دارای مدارک درجه بالای امنیت شبکه و داده هستن اما محوریت کاری تیم آموزش و انجام هک نخواهد بود و تنها بر افزایش سطح امنیت در وب و خدمات آنالیز استوار خواهد بود.
-
-
سلام
از كدوم cms استفاده ميكنيد؟
-
-
عرض کردم خدمتتون:
راه اندازی شده توسط ترکیبی از Joomla و Mambo (بهمراه برنامه نویسی جانبی)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)