سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: انتقال تماس ها

تشکر شده 8 بار در 6 ارسال

انتقال تماس ها

سلام
    من دو تا سایت دارم مثلا سایت 1 و سایت 2
    در سایت 1 مراکز فروش بر اساس استان گروه بندی شده اند و شماره تماس مرکزهای مختلف آمده است مثلا تهران 10 تا فروشگاه و تبریز 4 تا و ....
    این تهران و تبریز گروه هستند و یک مورد تمای به ازای هر فروشگاه ایجاد شده است
    حالا من میخواهم اینها را به سایت 2 ببریم راهی که به ذهن خودم رسیده اینه که تیبل کانتکت سایت 1 رو بک آپ بگیرم در سایت دو و به جای تیبل کانتکت کپی کنم
    حالا مشکل اینه که گروه تهران در سایت یک شماره 5 بوده و تبریز 8 اما در سایت 2 تهران و تبریز شماره های دیگری هستند !
    خب من با یه دستور اس کیو ال شماره های مربوطه را تغییر میدم و مشکل حل میشه
    میخوام ببینم کسی برای این جابجایی راه راحت تری سراغ داره ؟

ممنون

پ ن : البته اگه میشد جدول کتگوری رو هم انتقال میدادم قضیه حل بود اما چون تو کتگوری اختلاف خیلی زیاد هست بین دو سایت نمیشه کتگوری را انتقال داد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

پاسخ : انتقال تماس ها

فکر می کنم بهترین راه همون هست که بالا گفتید راههای دیگه شاید گاها سخت تر و انجامش با مشکلات بیشتری روبه روی بشه

درضمن ممنون میشم کامل برای همه دوستان بگیدچطور این کار رو کردید و حتی دستورات sql رو هم بنویسید چون احتمالا سوال خیلی ازافراد خواهد بود

موفق باشید

تشکر شده 8 بار در 6 ارسال

پاسخ : انتقال تماس ها

فرض کنید در سایت 1 شماره گروه تهران 79 بوده و در سایت 2 شماره گروه تهران 38 باشد
    اگر جدول mos_contact_details را از سایت یک به دو کپی کنیم تمام تماس منتقل میشود فقط مشکلی که دارد این است که چون شماره گروه درست نیست اگر در سایت 2 گروه با شماره 79 داشته باشیم تماس های تهران را در آن گروه نمایش میدهد اگر گروهی با شماره 79 نداسته باشیم اصلا نشان نمیدهد!!
    برای اصلاح در حالتی شماره 79 در مقصد نداشته باشیم از دستور زیر استفاده میکنیم
    در اینجا فرض این است که در سایت 2 گروهی با شماه 79 نبوده و هر چی 79 هست به 38 تبدیل میکنیم (هرچی 79 پیدا بشه از سایت 1 اومده)

UPDATE `TABLE_NAME`.`mos_contact_details` SET `catid` =38 wHERE `mos_contact_details`.`catid` =79
    دستور آپدیت برای تغییر تماسهای گروه شماره 79 به 38

راه دیگر هم این است که همان sql که از سایت 1 برای کپی کانتکت دیتیل گرفته ایم را ادیت کنیم (مثلا در نوتپد)
    اینر روش دوم برای حالتی که در مقصد گروه با شماره 79 وجود داشته باشد هم جواب میدهد
    موفق باشید

پ ن : امیدوارم توضیحاتم مفهوم بوده باشد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)