سلام من مي خواستم بدونم چطوري ميتونم يك كد خاص مثلا نمايش وضعيت آب و هوا يا نرخ دلار رو توي سايتم بزارم ممنون![]()

سلام من مي خواستم بدونم چطوري ميتونم يك كد خاص مثلا نمايش وضعيت آب و هوا يا نرخ دلار رو توي سايتم بزارم ممنون![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزيز به بخش ماژولهاي كاربري رفته و روي دكمه جديد كليك كنيدو
.
بعد در قسمت اديتور روي دكمهاي كه محتواي html را نمايش مي دهد كليك كرده و كد مورد نظر را آنجا پيست كنيد.
و ماژول را منتشر نماييد.
ممنونم ولي منظورتون از دكمه هاي اديتور html كجاست من يه ماژول جديد درست كردم ولي وقتي كد رو paste مي كنم چيزي ايجاد نميشه ؟؟
اگه منظورتون دكمه etit html source هستش مدت زياديه كه اين پنجره ها مثل اديت و Insert image براي من باز نميشه![]()
www ابتداي آدرس سايتتون هست يا نه؟؟؟
اگه نيست اضافه كنيد و بعد لاگين كنيد.
اره هست ولي متاسفانه يه مدتي اين مشكل رو دارم كه اصلا اين پنجره ها باز نميشه
يه سوال ديگه كه ممنون مي شم اگه جواب بدين
من توي سايتم ميخوام يه مطلبي بزارم كه هميشه بالاي صفحه بمونه و با آپ كردن يه مطلب جديد اصلا تكون نخوره و پايين نياد و هر وقت مطلب جديدي مي نويسم زير اون قرار بگيره بايد چيكار كنم خيلي خيلي ممنونم بابت جواب هاتون مرسي![]()
منظورتون مثله سایت مامبولرن هست در صفحه اصلی مطلبی هست که با تغییر صفحات عوض نمیشه !
اگر آری باید یک موقعیت ماژول بای Mosmainbody ایجاد کنیبد و داخل اون ماژول مطلبتون رو بنویسید
آره دقيقا همين فقط نميدونم توي قسمت ماژولها چه جوري بايد اين رو پيدا كنم اگر ممكنه جواب بدين خيلي ممنون از جوابتون .
سلام.باید در قسمت مدیرت ماژل های بخش کاربری، روی "جدید" کلیک کنید و در صفحه تنظیمات ماژول، موقعیت انتشار ماژول را مشخص کنید و در ادیتوری هم که موجود هست، مانند هنگام ارسال مطلب، مطالبتون را وارد کنید. ماژول را منتشر کنید و ذخیره کنید.
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)