[quote author=حامدخان link=topic=18590.msg99146#msg99146 date=1231885181]
دوست خوبم نمیدونم با این سایت اشنا هستی یا نه
من تازه اشنا شدم
تمام اشکالاتی که تو سایت هستش رو برات میگه با مشکلش
خیلی نتیجه ای که برام داشت جالب بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3 Errors, 2 warning(s)
میتونی خودت امتحان کنی
ادرس سایتت رو دقیق بده اینطوری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا نمیدونم چقدر این سایت معتبره,ولی یه برنامه نویس حرفه ای این سایت رو بهم معرفی کردش
یه مقایسه:نمیدونم چقدر درسته اما وقتی سایت مایکروسافت رو میزنیم تعداد خطاهایی که میگیره=206 Errors, 35 warning(s)
در کل زیاد فکر نکنم باید ناامید بشی
خیلی جای پیشرفت داره سایتت
ولی اگه بعضی از حرفای این پسرمهربون نه چندان مهربون رو هم گوش بدی بد نیستش ;D
به شخصه خیلی دوست داشتم دلایل پسرمهربون رو میدونستم.پسرمهربونم اگه تونستی بخاطر من که چیزی بلد نیستم
دلایلت رو بگو حداقل.
[/quote]
سلام دوست گرامی
ممنون سایت فوق العاده جالبی بود واسه سایتم 3 Errors, 2 warning(s) گرفت البته نسبت به حجم کم اطلاعاتی که هست ....خوب نیست
گوگل هم توی ابزار Webmaster Tools مشابه این سرویس رو داره ( مشابه ) نمیدونم متوجهش شدید ؟ یه سر بزنید بد نیست . البته فکر کنم به سورس کاری نداره
اینم لینکش :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و به این شکل آمار میده (واسه سایت من )
Errors for URLs in Sitemaps 0 --
HTTP errors 0 --
Not found 1 Details »
URLs not followed 0 --
URLs restricted by robots.txt 0 --
URLs timed out 0 --
Unreachable URLs 0 --
Total: 1
======================
پسر مهربون هم چیزی توی دلش نیست . از پستهایی که داده خیلی استفاده کردم . من هم خیلی زیاد دوست داشتم دلایل شون رو بدونم اما احتمالا .....
شاد و پیروز باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)