-
بانک اطلاعاتي
سلام و خسته نباشيد خدمت عزيزان
از مامبو 4.6.5 استفاده مي کنم. وقتي از سايت backup مي گيرم و مي خوام يه جاي ديگه آژلود کنم خطا مي ده. خطا! نمی توان فایل آپلود شده را جابجا نمود. حتي وقتي مي خوام تو همون سايت آژلود کنم اين خطا رو مي ده.
هم در لوکال هم روي سرور!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-10-2009 01:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بانک اطلاعاتي
سلام.اگر می خواهید از بانک اطلاعاتی بک آپ بگیرید، بهتره این کار را از طریق phpmyadmin انجام بدید و بعد هم از طریق همون، بک آپ را ریستور کنید.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
-
-
شرمنده که قبلاً اشاره نکردم.
مي خوام کل ساختار مامبو هم انتقال بدم!
-
-
سلام.
خوب اون که از دیتابیس که معلوم شد چطوری منتقل بشه. برای انتقال فایل های مامبو هم کافیه از پوشه سایتتون بک آپ بگیرید و در هاست جدید آپلود کنید.
البته اگر می خواهید هاستتون را عوض کنید، می تونید یه فول بک آپ از طریق سی پنل بگیرید و به مدیر هاست جدیدتون بگید تا این فول بک آپ را براتون ریستور کنه.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی
-
-
سلام
وقتي با PhpMyAdmin بك آپ ميگيريم از چه شاخه هايي بك آپ گرفته ميشه. من از سايتم بك آپ گرفتم. وقتي آپلود ميكنم ليست كامپوننت ها جديد ميشه ولي شاخه هاي مثل Gallery و عكس هاش ديگه تو بك آپم نيست و نميشه روي لوكال اونا رو ديد بايد چكار كنم
يه مشكل ديگه اگر فايل بك آپ بيشتر از 2 مگ بشه چكار بايد كرد. وقت بازگرداني ميگه فايلتون بيشتر از 2 مگ شده
-
-
[quote author=titanpass link=topic=18598.msg99594#msg99594 date=1232354703]
سلام
وقتي با PhpMyAdmin بك آپ ميگيريم از چه شاخه هايي بك آپ گرفته ميشه. من از سايتم بك آپ گرفتم. وقتي آپلود ميكنم ليست كامپوننت ها جديد ميشه ولي شاخه هاي مثل Gallery و عكس هاش ديگه تو بك آپم نيست و نميشه روي لوكال اونا رو ديد بايد چكار كنم
يه مشكل ديگه اگر فايل بك آپ بيشتر از 2 مگ بشه چكار بايد كرد. وقت بازگرداني ميگه فايلتون بيشتر از 2 مگ شده
[/quote]
هنگام اکسپورت گرفتن از phpmyadmin می تونید نام جدوال مورد نظرتون را که مایلید از اون ها بک آپ بگیرید انتخاب کنید.
در مورد گالری و کلا ماژول ها و کامپوننت ها بک آپ گرفتن از دیتابیس تنها نیمی از کار هست. شما باید فایل های اون اکستنشن ها را هم به لوکالتون منتقل کنید.
[quote author=titanpass link=topic=18598.msg99594#msg99594 date=1232354703]
[/quote]
باید این مورد را از طریق فایل php.ini افزایش بدید.یه جستجو بکنید فکر کنم قبلا در موردش توی انجمن بحث شده.
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــلی
-
-
تنظیمات php.ini فقط در اختیار مدیر سرور هست !
به این تاپیک مراجعه کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
[quote author=سعید link=topic=18598.msg99731#msg99731 date=1232457926]
تنظیمات php.ini فقط در اختیار مدیر سرور هست !
[/quote]
سلام. البته در صورتی که سرور cgi run نباشه 
[quote author=mis1360 link=topic=18598.msg98822#msg98822 date=1231594976]
سلام و خسته نباشيد خدمت عزيزان
از مامبو 4.6.5 استفاده مي کنم. وقتي از سايت backup مي گيرم و مي خوام يه جاي ديگه آژلود کنم خطا مي ده. خطا! نمی توان فایل آپلود شده را جابجا نمود. حتي وقتي مي خوام تو همون سايت آژلود کنم اين خطا رو مي ده.
هم در لوکال هم روي سرور!
[/quote]
در لوکال هم که خودشون مدیر سرور هستند.
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)