-
ساخت خودكار منو از مجموعه ها
سلام
آيا ماژولي هست كه از مجموعه ها منو بسازه
البته توي مامبوي به صورت پيش فرض يه ماژول هست كه براي بخشها منو ميسازه ولي من همينو يا يه جوره ديگشو ميخوام كه براي مجموعه ها منو بسازه و نمايش بده
ضمن من براي مامبو انگليسي ميخوام پس اصلا مهم نيست كه انگليسي باشه
يا علي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-10-2009 08:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ساخت خودكار منو از مجموعه ها
سلام
البته من خودم اون ماژول رو يه دستكاري هايي كردم اما مجموعه هارو نشون نداد
ممنون
-
-
یعنی تمام مجموعه ها رو نشون بده ؟
از نوع بلاگ یا جدول ؟
می تونید اینجا :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح کنید . شاید .... 
یا علی
-
-
سلام
مطرح كردم و همونجا هم گفتم كه ساخت اين منو بسيار ساده تر از اين حرفاست كه يك برنامه نويس بيشتر از 2 دقيقه يا حتي يك دقيقه وقت بزاره بطوريكه اگر اشتباه نكنم بايد چند گزينه در فايل modules/mod_sections.php عوض بشه من محتويات اين فايل رو به محتويات زير تغيير دادم اما باز هم نام مجموعه ها نمايش داده نشد اگر كسي ميدونه اشكال از كجاست و ميتونه بگه اشكال رو ممنون ميشم يه لطفي كنه يا علي:
کد:
global $mosConfig_offset, $Itemid;
//** ensure this file is being included by a parent file */
defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Direct Access to this location is not allowed.' );
$count = intval( $params->get( 'count', 20 ) );
$access = !$mainframe->getCfg( 'shownoauth' );
$now = date( 'Y-m-d H:i:s', time() + $mosConfig_offset * 60 * 60 );
$database->setQuery(
"SELECT a.id AS id, a.title AS title, COUNT(b.id) as cnt"
. "\n FROM #__categories as a"
. "\n LEFT JOIN #__content as b"
. "\n ON a.id=b.categoryid"
. ($access ? "\n AND b.access<='$my->gid'" : "" )
. "\n AND (b.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR b.publish_up <= '". $now ."' )"
. "\n AND (b.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR b.publish_down >= '". $now ."' )"
. "\n WHERE a.scope='content'"
. "\n AND a.published='1'"
. ($access ? "\n AND a.access<='$my->gid'" : "" )
. "\n GROUP BY a.id"
. "\n HAVING COUNT(b.id)>0"
. "\n ORDER BY a.ordering"
. "\n LIMIT $count"
);
$rows = $database->loadObjectList();
$menuhandler =& mosMenuHandler::getInstance();
echo "<ul>\n";
if ($rows) {
foreach ($rows as $row) {
$categoryItemid = $menuhandler->getCategoryItemId($row->id,1);
$url = "index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=".$row->id."&Itemid=$categoryItemid";
echo " <li><a href=\"" . sefRelToAbs($url) . "\">" . $row->title . "</a></li>\n";
}
echo "</ul>\n";
}
?>
-
-
[quote author=ابراهيم link=topic=18604.msg98894#msg98894 date=1231658852]
سلام
مطرح كردم و همونجا هم گفتم كه ساخت اين منو بسيار ساده تر از اين حرفاست كه يك برنامه نويس بيشتر از 2 دقيقه يا حتي يك دقيقه وقت بزاره بطوريكه اگر اشتباه نكنم بايد چند گزينه در فايل modules/mod_sections.php عوض بشه
[/quote]
عجب !
پس چرا خودت انجام ندادی ابراهیم ؟ ! :P
نه ! به سادگی این حرف هم نیست !
مورد باید طوری باشه که استفاده عام داشته باشه و باید قابلیت هایی هم براش تعریف کرد که به درد بقیه هم بخوره.
در ضمن چیزی که قرار باشه برای استفاده عمومی و از طریق سایت منتشر بشه ، باید مراحل تست و مقدمات لازم رو هم بگذرونه ...
یا علی
-
-
[quote author=سعید link=topic=18604.msg98925#msg98925 date=1231686046]
[quote author=ابراهيم link=topic=18604.msg98894#msg98894 date=1231658852]
سلام
مطرح كردم و همونجا هم گفتم كه ساخت اين منو بسيار ساده تر از اين حرفاست كه يك برنامه نويس بيشتر از 2 دقيقه يا حتي يك دقيقه وقت بزاره بطوريكه اگر اشتباه نكنم بايد چند گزينه در فايل modules/mod_sections.php عوض بشه
[/quote]
عجب !
پس چرا خودت انجام ندادی ابراهیم ؟ ! :P
نه ! به سادگی این حرف هم نیست !
مورد باید طوری باشه که استفاده عام داشته باشه و باید قابلیت هایی هم براش تعریف کرد که به درد بقیه هم بخوره.
در ضمن چیزی که قرار باشه برای استفاده عمومی و از طریق سایت منتشر بشه ، باید مراحل تست و مقدمات لازم رو هم بگذرونه ...
یا علی
[/quote]
سلام
خودم انجام ندادم چون برنامه نويس نيستم ايني هم كه ميبيني انجام دادم فقط يه جا به جايي ساده بود و با استفاده از تجربياتم كه طي اين مدت استفاده از مامبو بدست آورده بودم
منظورم از اينكه يك دقيقه هم طول نميكشه واسه كل كل و مسخره كردن نبود واسه اين بود كه طرف رقبت كنه يه فكري بكنه و با توجه اينكه توي پيش فرض مامبو واسه سكشنش هست گفتم شايد مراحل تست و مقدماتش خيلي زودتر انجام بشه
استفاده عامش هم در همين حد بگم كه تقريبا در اكثر سايتها مجموعه ها تعدادشون بيشتر از بخشهاست و ساخت منو براي همه اينا خيلي سخت هست توي بدرد خوردنش براي همه اصلا شكي نيست ولي توي اوليتش براي افراد مختلف و سايتهاي مختلف قبول دارم كه فرق هست و قبول دارم كه اولويت توي سايتهاي مختلف فرق داره
در هر صورت ممنون
-
-
نه. منظورم این نبود.
منظور اینه که یک سری امکاناتی هم بهش اضافه بشه که جالب تر باشه.
بهرحال از پیشنهادت سپاسگزارم.
یا علی
-
-
سلام
خواهش ميكنم لطف داريد
يا علي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)