[quote author=سعید link=topic=18604.msg98925#msg98925 date=1231686046]
[quote author=ابراهيم link=topic=18604.msg98894#msg98894 date=1231658852]
سلام
مطرح كردم و همونجا هم گفتم كه ساخت اين منو بسيار ساده تر از اين حرفاست كه يك برنامه نويس بيشتر از 2 دقيقه يا حتي يك دقيقه وقت بزاره بطوريكه اگر اشتباه نكنم بايد چند گزينه در فايل modules/mod_sections.php عوض بشه
[/quote]
عجب !
پس چرا خودت انجام ندادی ابراهیم ؟ ! :P
نه ! به سادگی این حرف هم نیست !
مورد باید طوری باشه که استفاده عام داشته باشه و باید قابلیت هایی هم براش تعریف کرد که به درد بقیه هم بخوره.
در ضمن چیزی که قرار باشه برای استفاده عمومی و از طریق سایت منتشر بشه ، باید مراحل تست و مقدمات لازم رو هم بگذرونه ...
یا علی
[/quote]
سلام
خودم انجام ندادم چون برنامه نويس نيستم ايني هم كه ميبيني انجام دادم فقط يه جا به جايي ساده بود و با استفاده از تجربياتم كه طي اين مدت استفاده از مامبو بدست آورده بودم
منظورم از اينكه يك دقيقه هم طول نميكشه واسه كل كل و مسخره كردن نبود واسه اين بود كه طرف رقبت كنه يه فكري بكنه و با توجه اينكه توي پيش فرض مامبو واسه سكشنش هست گفتم شايد مراحل تست و مقدماتش خيلي زودتر انجام بشه
استفاده عامش هم در همين حد بگم كه تقريبا در اكثر سايتها مجموعه ها تعدادشون بيشتر از بخشهاست و ساخت منو براي همه اينا خيلي سخت هست توي بدرد خوردنش براي همه اصلا شكي نيست ولي توي اوليتش براي افراد مختلف و سايتهاي مختلف قبول دارم كه فرق هست و قبول دارم كه اولويت توي سايتهاي مختلف فرق داره
در هر صورت ممنون

عجب !

علاقه مندی ها (Bookmarks)