-
عدم نمایش تبلیغات
در کامپوننت تبلیغات یک تبلیغ ایجاد کردم، تصویر را هم آپلود کردم اما تنها چیزی که در صفحه نمایش داده میشه "کد" تبلیغ است. تصویر، لینک تبیلغ و هیچ چیز دیگه نمایش داده نمیشه. من از مامبو 4.6.5 استفاده میکنم. و نشانی سایت shahidzabet.ir هستش. همچنین از هاست رایگان Danagig.ir استفاده میکنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-10-2009 11:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : عدم نمایش تبلیغات
سلام.به انجمن خوش آمدید.
شما دقیقا فیلدهای کامپوننت تبلیغات را چگونه پر می کنید؟تصویر را کجا آپلود کردید؟آیا تصویر را از منوی کشویی انتخاب می کنید و در همان لحظه نمایش داده می شود؟
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18605.msg98887#msg98887 date=1231637981]
سلام.به انجمن خوش آمدید.
شما دقیقا فیلدهای کامپوننت تبلیغات را چگونه پر می کنید؟تصویر را کجا آپلود کردید؟آیا تصویر را از منوی کشویی انتخاب می کنید و در همان لحظه نمایش داده می شود؟
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
[/quote]
من تصویر رو از طریق اف تی پی در همان شاخه بنرهای نمونه کپی کردم. در لیست کشویی تصویر قابل مشاهده است. و از اونجا تصویر رو انتخاب میکنم اما تنها چیزی که در مکان تبلیغات نمایش میده کلمهای است که در قسمت"کد دلخواه" وارد کردم هستش.
-
-
سلام. خوب اون کلمه را پاک کنید و در واقع در قسمت کد دلخواه تبلیغ، هیچ چیزی نگذارید و تنها آدرس url مورد نظر را در فیلد "لینک تبلیغ" وارد کنید و تصویر مورد نظر را از لیست کشویی انتخاب کنید و ذخیره کنید.ببینید باز هم مشکلی هست یا خیر.
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلی
-
-
آیا از طریق کامپننت هم تنظیمات لازم را جهت نمایش عکس انجام میدید؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)