منظورم همون فایل index.html که ساختی
من قبلا تست کرده بودم مشکلی نداشت لاگینت !؟

منظورم همون فایل index.html که ساختی
من قبلا تست کرده بودم مشکلی نداشت لاگینت !؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بله بدون فایل ریدایرکت لاگین مشکلی نداره.
ولی در این حالت وقتی میزنیم rayabco.com منوها فارسی هستند ولی به محتوای انگلیسی اشاره میکنند.
(اگر دیدید این حالت پیش نیومد یک بار زبان سایت رو انگلیسی کنید و سپس دوباره در مرورگرتون rayabco.com رو وارد کنید تا مشکل رو ببینید.امیدوارم شما هم مشکل رو ببینید تا نگید درین مورد مشکل از کش مرورگرم هست)
الان فایل ریدایرکتی که فرمودید رو پاک کردم و لاگین بی مشکل هست.تنها مشکل همینی هست که گفتم...
خب با htaccess پس ریداریکت کن
این رو قبلا هم در همین تاپیک گفتید و من انجام دادم و مشکل لاگین با ریدایرکت بوجود میومد که به خاطر اون فایل ریدایرکت رو برداشتم.
[quote author=payman_ej link=topic=18617.msg99277#msg99277 date=1232029930]
من اون فایل ریدایرکتی که فرمودید رو وقتی تو روت سایت میزارم دیگه کاربر نمیتونه تو بخش کاربری سایت لاگین کنه.از همون user و pass ی که دادم میتونید برای تست لاگین تو بخش کاربری استفاده کنید.
محتوای فایل index.html الان فقط همین یک خطی است که فرمودید و هیچ ریدایرکت دیگری هم از cpanel نزدم.
[/quote]
سرانجام که هیچ کدوم از مشکل هایی که با این سایتم داشتم رو نتونستم با کمک انجمن حل کنم...نه موردی که اینجا گفتم و نه موردی که تو این تاپیک گفته شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا مجید از شما خیلی ممنونم که با وقت کمتون خواستید به من کمک کنید... اما نشد.
ظاهرا کس دیگری جز شما در این زمینه نظری نداشت و نمیتونست راهنمایی کنه!
ببیند مشکل شما خیلی منحصر به فرد هست سایتی رو بهتون معرفی میکنم rfid.ir دقیقا سیستمی شبیه به شما داره اما اصلا مشکلی نیست !
می بینید پس مشکل در ریدایرکت و این جور چیزا نیست باید دقیق بررسی کنیم و اگر میشه یک لطفی کن php_flag dispaly_error on رو در htacess بزار که خطا فعال بشه و بعد از لاگین ببنیم که چه خطایی میده الان نشون دادن خطا غیر فعال هست و نشون نمیده و نمیشه فهمید خطا چیست
اینو بزارید و ببینید نوع خطایی که میده چیست ! اینطوری راحت میشه فهمید
وقتی در rayabco.com یک بار زبان سایت رو انگلیسی میکنیم بار بعد که rayabco.com را در مرورگر وارد میکنیم لینک ها با وجود اینکه فارسی هستند به محتوای انگلیسی اشاره میکنند و باید اول یک بار زبان فارسی رو انتخاب کرد تا درست بشه.لطفا شما هم ببنید...
dispaly_error on هم فعال بوده و خطایی نمیدهد.
[quote author=payman_ej link=topic=18617.msg99232#msg99232 date=1231954282]
این دو خط رو اضافه کردم و فایل .httaccess الان بدین صورت هست:
امیدوارم مشکل کانکشنتون حل شه و بتونید سایت رو ببینید.کد:## # @package Mambo # @author Mambo Foundation Inc see README.php # @copyright Mambo Foundation Inc. # See COPYRIGHT.php for copyright notices and details. # @license [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL, see LICENSE.php # Mambo is free software; you can redistribute it and/or # modify it under the terms of the GNU General Public License # as published by the Free Software Foundation; version 2 of the License. ## # # mod_rewrite in use # RewriteEngine On # Uncomment following line if your webserver's URL # is not directly related to physical file paths. # Update YourMamboDirectory (just / for root) # RewriteBase /YourMamboDirectory # # Rules # RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^content/(.*) index3.php RewriteRule ^component/(.*) index3.php RewriteRule ^mos/(.*) index3.php php_flag display_errors on php_flag html_errors on
منتظر بررسی شما هستم...
[/quote]
من فکر میکنم که یه چیزی،یه جایی ، یه جوری داره کش میشه
امیدوارم شما نظر بهتری داشته باشید...
والا من لاگین کردم !
ببین شما
h ttp://i39.tinypic.com/2dgut8w.jpg
آقا مجید انگار شما بدون خوندن پست ها جواب میدیدا
من تو این پست آخر اصلا حرفی از لاگین نزدم که! الان مشکل فقط این موردیه که تو پست آخر نوشتم:
[quote author=payman_ej link=topic=18617.msg99469#msg99469 date=1232202116]
وقتی در rayabco.com یک بار زبان سایت رو انگلیسی میکنیم بار بعد که rayabco.com را در مرورگر وارد میکنیم لینک ها با وجود اینکه فارسی هستند به محتوای انگلیسی اشاره میکنند و باید اول یک بار زبان فارسی رو انتخاب کرد تا درست بشه.لطفا شما هم ببنید...
[/quote]
والا من الان کانکشنم هم خیلی خوبه سرعتش سایتت رو زیر رو رو کردم اما مشکلی ندیدیم !!!
1- با این آدرس وارد شدم .rayabco.com/index.php
2- از اول سایت فارسی هست
3- لاگین مشکلی نداشت
4- انگلیسی کردم همه چیز انگلیسی شد و تست کردم
5- دوباره فارسی کردم همه چیز فارسی شد و مشکلی نبود
در هر حالت هم لینک ها درست بود لینکش
دیگه نمیدونم والا
بسیار ممنون از شما
احتمالا این مشکل فقط در یک سری حالات خاص پیش میاد که اگر اینطوره بهتره منم دیگه زیاد سخت نگیرم.
مثلا موقعی که کاربر زبان سایت رو انگلیسی کنه و بعد پنجره مرورگرشو ببنده...دفعه بهد که مرورگرشو باز کنه و بزنه rayabco.com سایت و منوها فارسی هستن ولی به محتوای انگلیسی اشاره میکنن که تو این عکس مشخصه.تو این عکس برای نمونه موس رو بردم روی گزینه تماس با ما که اون پایین میبینید به محتوا با زبان EN انگلیسی داره اشاره میکنه:
[img width=640 height=476]http://i40.tinypic.com/9fu15x.jpg[/img]
البته فکر نمیکنم جواب این سوالم رو هم بتونم بگیرم چون ظاهرا مشکلام با این سایت یکم خاصهاما گفتم بگم شاید کس دیگری هم چنین موردی براش پیش اومده بوده باشه و...
در هر صورت ممنون از راهنمایی ها و پاسخ های بینهایت سریع آقا مجید عزیز![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)