این کد رو درون فایل htaccess سایت بزارید تا بررسی کنیم خطا چی هست دقیقا !
در ضمن الان با این کانکشنم متاسفانه نتونستم سایت رو بازکنمکد:php_flag display_errors on php_flag html_errors on

این کد رو درون فایل htaccess سایت بزارید تا بررسی کنیم خطا چی هست دقیقا !
در ضمن الان با این کانکشنم متاسفانه نتونستم سایت رو بازکنمکد:php_flag display_errors on php_flag html_errors on
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این دو خط رو اضافه کردم و فایل .httaccess الان بدین صورت هست:
امیدوارم مشکل کانکشنتون حل شه و بتونید سایت رو ببینید.کد:## # @package Mambo # @author Mambo Foundation Inc see README.php # @copyright Mambo Foundation Inc. # See COPYRIGHT.php for copyright notices and details. # @license [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL, see LICENSE.php # Mambo is free software; you can redistribute it and/or # modify it under the terms of the GNU General Public License # as published by the Free Software Foundation; version 2 of the License. ## # # mod_rewrite in use # RewriteEngine On # Uncomment following line if your webserver's URL # is not directly related to physical file paths. # Update YourMamboDirectory (just / for root) # RewriteBase /YourMamboDirectory # # Rules # RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^content/(.*) index3.php RewriteRule ^component/(.*) index3.php RewriteRule ^mos/(.*) index3.php php_flag display_errors on php_flag html_errors on
منتظر بررسی شما هستم...
دوباره تست کنید !
ht tp://w ww.rayabco.com/index.php?lang=en
h ttp:// w ww.rayabco.com/index.php?lang=fa_IR
لاگین کردم - منو ها هم درست شد !
آقا مجید ممنون از توجه شما
اما مشکل هنوز حل نشده و مثل قبل در قسمت انگلیسی سایت:
ht tp://w ww.rayabco.com/index.php?lang=en
وقتی روی یکی از منو ها(غیر از about us و projects) کلیک میکنیم منوها فارسی میشن.
میتونید خودتون هم ببینید!
خب به project نگاه کنید ببنید چه خاصیتی داره که در این حالت زبان کاملا درست هست و لی در سایر موارد درست کار نمیکنه !
حق با شما بود حدس بر این هست که وقتی مثلا روی فسیل می زنید زبان منو ها به فارسی برمیگیره چون مثلا زبان اون کامپوننت فارسی هست و یا ...
در حال غیر sef این مشکل نیست درسته ؟
آقا مجید rayabco.com هنوز مشکل داره و با اینکه شما هم دیدیش هیچ تغییری نکرده.
میدونم سرتون شلوغه.اما چه کنم که امید ما شده شما و کس دیگری نیست که راهنمایی کنه...
:-[
باید وقت بزارم تا ببینیم مشکل از چی هست دقیقا فعلا برام مقدور نیست
اگر با غیر فعال کردن لیک های بهینه درست میشه این کار رو بکنید
یاعلی
از خیر بهینه سازی لینک گذشتم و غیر فعالش کردم...
حداقل این مشکل لاگین رو که حیاتیه ببینید...شاید با وقت کم شما قابل حل باشه :'(
من اون فایل ریدایرکتی که فرمودید رو وقتی تو روت سایت میزارم دیگه کاربر نمیتونه تو بخش کاربری سایت لاگین کنه.از همون user و pass ی که دادم میتونید برای تست لاگین تو بخش کاربری استفاده کنید.
محتوای فایل index.html الان فقط همین یک خطی است که فرمودید و هیچ ریدایرکت دیگری هم از cpanel نزدم.
[quote author=مجید link=topic=18617.msg99076#msg99076 date=1231842035]
نیاز به دست زدن به چیزی نیست
فقط سایت رو به این rayabco.com/index.php?lang=fa_IR ریدایرکت کنید اما نه از cpanel
از کد زیر استفاده کنید و در
یک فایل index.html ساده بسازید و اینو در head قرار بدید و داخل روت سایت بزارید و هرچی ریدارکت دیگه هم زدید رو پاک کنیدکد:<meta http-equiv="refresh" content="4;url=http://www.rayabco.com/index.php?lang=fa_IR ">
یاعلی
[/quote]
این که درست بود !
اما ظاهرا دوباره مشکل دارید باهاش 1 فایل رفرش رو هم بردارید برم تست کنم
فایل رفرش کجاست که برش دارم؟!
تو root سایت که فایلی با این نام نیست...
علاقه مندی ها (Bookmarks)