-
پاسخ : مشکل در سایت دو زبانه با فایرفوکس و ie6
دوستان عزیز من با این مورد با مدیرای شرکت دچار مشکل شدم لطفا به دادم برسید. بیشتر کامپیوترهای مدیران دارای IE6 هست و در IE6 و حتی firefox اولین بار که سایت باز میشود با وجود فارسی بودن ، منوها به محتوای انگلیسی اشاره میکنند.در عکس موجود در پست قبلی هم تصویری از مشکلم رو قرار دادم.
این طور که آقا مجید گفتند ظاهرا مشکل خاص هست...امیدوارم آقای فیروزمندان هم در این مورد من رو کمی راهنمایی کنند.
منتظر راهنمایی همه دوستان هستم.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-25-2009 05:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی نظری در این رابطه نداره
تنها مشکل سایت همینه و داره کم کم نگرانم میکنه.لطفا دوستان با تجربه مارو از راهنماییشون بی بهره نزارن...
-
-
شما هنوز مشکل داری؟
یکبار دیگه ادمین و سی پنل سایت رو برام بفرست یکم بیشتر برم نگاه کنم
جالب اینجاست که من دقیقا شبیه همین سایت رو راه اندازی کردم اما اصلا مشکلی نداریم باهاش نمونه اش رو برام فرستادم که ببنی ؟!
-
-
آقا مجید user/pass رو فرستادم.امیدم بعد خدا شمایی...
-
-
h ttp ://  ww w.rayabco.com/
\
طبیعتا الان باید مشکل بالا حل شده باشه بنده که تست کردم حل شد یعنی منو ها وقتی هم صفحه باز میشه فارسی هستن و به فارسی هم لینک میشن !
یاعلی
-
-
آقا مجید فکر میکنم شما یه ریدایرکت انجام دادین که این راه حل رو من قبلا هم تست کردم.ولی در این حالت دیگه در بخش کاربری نمیشه login کرد.لطفا خودتون هم این مورد رو تست کنید ببینید چکاری میشه کرد.
پای کامپیوتر منتظر جواب شما نشستم...
-
-
-
-
آقا مجید خدا عمرت بده و امیدوارم به همه آرزوهای زندگیت برسی.از نگرانی در آوردیم.مشکل لاگین از کجا بود و چجوری حل کردیدش؟
-
-
حالا که فردا با خیال راحت سایتت رو تحویل میدی بعد از اینکه مبلغت رو هم دریافت کردی بد نیست مامبو لرن رو donate کنی D:
پیروز باشید
یاعلی
-
-
به عنوان donate من به همه شرکت هایی که میرم،مامبو سرور رو پیشنهاد میکنم.حتی همین rayab ،هاست از یه شرکت دیگه داشت و به اصرار من اومد رو مامبو سرور.امیدوارم تهیه هاست از مامبو سرور donate به مامبولرن به حساب بیاد
ظاهرا مشکل سایت ما هم از کدی بوده که برای ریدایرکت استفاده میکردیم!دیدم اون کد رو تغییر دادید.
باز هم ممنون.
بسیار بسیار متشکرم...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)