-
یک نظر کلی و 9 نظر اختصاصی
هو
بنده تا کنون برای 9 سایت هاست و دومین تهیه نمودم و برای هر کدام یه مامبو نصب کردم و تا حدود بسیار کمی با توجه به نیاز و راهنمایی و خواسته سفارش دهندگان در راه اندازی اولیه سایت اونا کمک کردم و این روند برای سایت های بعدی نیز ادامه دارد اما مسائلی هست که نیاز به راهنمایی و کمک تک تک افراد و بازدید کنندگان بخصوص اساتید بزرگوار و مدیران مامبولرن و سایر صاحب نظران دارم که خواهشمندم عنایات خود را شامل حال ما گردانیده و با اظهارات خود یاریمان نمایند با تمام وجود وکمال میل پذیرش هر گونه انتقاد پیشنهاد راهنمایی و گفتار سازنده را داریم من به همه این دوستان گفته ام و ایمان قلبی هم به این موضوع دارم که مامبولرن یک دانشگاه عالی و بی نظیر برای من بوده و هست و همه درخواست کردم در اون عضو بشن و از مزایای اون که عاشقانه بی مزد وثنا و عالمانه و حرفه ای در اختیار همه می گذارند استفاده نمایند اما مسایل و انتظارات:
1- با وجود اینکه هیچگونه مسئولیتی در قبال پشتیبانی از این سایت ها ندارم فقط راه اندازی و نصب اولیه اونا با من بوده ولی نسبت به اونها احساس خاصی دارم و سایرین نیز با دیدن این سایت ها ترغیب می شوند که کار بعدی را هم به من بدهند پس هر چه بهتر و حرفه ای تر باشند به سود ما خواهد بود.
2- من راهنمایی های اولیه را به صاحبان سایت ها می نمایم و در روز از هر نفر بیش از چند تماس و حضور را دارم که مشکلاتشان را برطرف نمایند چون اکثرا در کار پشتیبانی سایت مهارت جندانی ندارند و بنده هم واقعا وقت چندانی ندارم چون قسمس از کار را خودم برطرف می کنم وقسمی را راهنمایی می کنم که خودشان با استفاده از مامبو لرن به انجام برسانند .
3- اسامی تک تک سایت ها را جدا جدا در تایپیک مخصوص خودشان معرفی می نمایم لطفا ایرادها و محاسن آنها را بفرمایید چون هم خودشان می بینند و هم بنده راهنمایی می شوم که بهتر کمک کنم
4- یه راهنمایی کلی و دوستانه هم در رابطه با ادامه این روند و بهبود آن برا ی خود بنده بفرمایید
پایدار وسربلند باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-13-2009 11:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : یک نظر کلی و 9 نظر اختصاصی
سلام سید
از نظر بنده بهترین کار همینی هست که شما دارید انجام می دهید
اگر وقت این اجازه رو به شما میده ، حتما همین روند رو دنبال کنید
یا علی
-
-
پاسخ : یک نظر کلی و 9 نظر اختصاصی
هو
این روند حتما در دستور کار قرار دارد ولی برای بهبود کار نیاز به نظرات عزیزان داریم
من با تک تک افراد صاحب سایت های ذکر شده تماس گرفتم و موارد گفته شده و برنامه هایی را که با ارشاد دوستان انجام خواهد شد را به اطلاع رساندم و منتظر اظهارات ارزشمند شما بزرگواران هستیم
با سپاس
پایدار و سربلند باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)