سلام
من با صفحه اول سایتم مشکل دارم
صفحه اول سایتم لود نمی شه ارور زیر رو می ده:
شما مجاز به دیدن این منبع نیستید.
شما باید وارد شوید.
لطفاً کمک کنید مشکلم رو حل کنم.
کلی هم توی سایت گشتم ولی باز نتونستم مشکلم رو حل کنم

سلام
من با صفحه اول سایتم مشکل دارم
صفحه اول سایتم لود نمی شه ارور زیر رو می ده:
شما مجاز به دیدن این منبع نیستید.
شما باید وارد شوید.
لطفاً کمک کنید مشکلم رو حل کنم.
کلی هم توی سایت گشتم ولی باز نتونستم مشکلم رو حل کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. ببینید منویی به نام mainmenu ایجاد شده؟
اگر نه ایجاد کنید و یک لینک به کامپوننت صفحه اول داخل اون منو بسازید و سطح دسترسیش را public قرار بدید.
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــلی
سلام
از پیگیریتون متشکرم
ولی می شه بگید که چه جوری MAINMENU رو ایجاد کنم من توی تاپیک ها گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
متشکرم
سلام. در بخش مدریت - منو - ...
آدرس سایت رو اگر بدید بهتر میشه بررسی کرد.
سلام
بازم از پیگیریتون تشکر می کنم
آدرس سایتم اینه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن یادم رفت که بگم می خوام که توی منوی اصلی قسمت سر خط بعنوان صفحه اول نمایش داده بشه یعنی وقتی سایت لود می شه این قسمت نمایش داده بشه
سلام.برای اینکه صفحه سر خط به عنوان اولین صفحه لود بشه، شما باید لینک سر خط را در mainmenu بسازید و اون را اولین لینک از نظر چینش قرار بدید.(در ضمن سطح دسترسیش را public باشه)
برای ساخت mainmenu هم مثل ساخت بقیه منوها وارد مدیریت منوها بشید و mainmenu را بسازید. بعد هم لینک سر خط را در اون ایجاد کنید با شرایط مذکور.
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلی
بازم از پیگیری و همکاریتون متشکرم
من تمامی کارایی رو که گفتید اینجوری انجام دادم:
اول توی منوی اصلی یک کامپوننت صفحه اول با نام سرخط ساختم بعد توی قسمت تمامی محتوا یک قسمت به نام سرخط درست کردم و مطلب مورد نظرم رو ریختم توی اون و بعد نمایش این رو توی صفحه اصلی فعال کردم ولی بازم نتیجه نگرفتم .
در ضمن از روزی که این مشکل پیش اومده لینک های توی آخرین اخبار نیز کار نمی کنه که این مشکلات باعث شده که تعداد بازدیدکننده های سایتم کم بشه و آمار سایت تقریباً ثابت شده ، خواهش می کنم که کمک کنید.
بازم تشکر می کنم.
سلام.ببینید اگر "سر خط" یه مطلب استاتیک هست می تونید اون را به عنوان مطلب استاتیک ایجاد کنید و بعد برید به mainmenu (نه منوی اصلی) اگر هم وجود نداره طبق گفته های بالا ایجادش کنید. بعد یه لینک به محتوای استاتیک "سر خط" بدید و منتشرش کنید و از نظر چینش هم بالا قرار بگیره. در این صورت سایت شما با مطلب سرخط لود میشه.
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)