-
مشکل با انجمن فایر برد(ارور ... Warning: main(/home/***/public_html/fa//includ
من کامپوننت فایر برد (انجمن فارسی) رو نصب کردم . همه چیز صحیح نصب شد ولی وقتی ازمنوی اصلی رفتم لینک ساختم براش ، هنگام اجرا بجای مشاهده انجمن ، با ارور های زیر مواجه شدم : اگه میشه دوستان کمک کنند .
Warning: main(/home/***/public_html/fa//includes/patTemplate/patTemplate.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/***/public_html/fa/components/com_fireboard/fireboard.php on line 180
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/***/public_html/fa//includes/patTemplate/patTemplate.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/***/public_html/fa/components/com_fireboard/fireboard.php on line 180
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-16-2009 09:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با انجمن فایر برد(ارور ... Warning: main(/home/***/public_html
فایربرد روی مامبو کار نمی کنه و سازگار نیست
موفق باشید
-
-
سلام
همانطور كه مجيد عزيز گفتش فايربورد با مامبو سازگار نيست.
از مامبوبورد استفاده كنيد. البته فارسي نشده هنوز، ولي ميتونيد با كمي تغييرات در دل كامپوننت اونرو براي خودتون آماده كنيد.
كامروا باشيد.
-
-
مامبولرن یک نسخه فایربرد فارسی شده و اما با مامبو داره اما نسخه قدیمی فایربرد هست و پیشنهاد نمی کنیم
پیشنهاد میکنم از حرف پسر مهربون تبعیت کنید
-
-
ممنون از راهنماییهاتون . البته فایر برد رو نصب کردم و بدون مشکل هم داره کار میکنه ولی یه نقصی داره که از قسمت مدیریت انجمن امکان ساخت مجموعه هست ولی امکان ساخت انجمن نیست !!! البته شاید هم من بلد نباشم ولی کلی باهاش ور رفتم نشد که نشد !
نوشته :
توجه: برای ایجاد مجموعه 'شاخه اصلی' را انتخاب نمایید. مجموعه شامل چندین انجمن می باشد.
انجمن می تواند فقط در مجموعه ها ایجاد شود ، برای این کار یک مجموعه را برای ساختن انجمن در آن انتخاب ...
در حالیکه وقتی شاخه اصلی رو انتخاب میکنیم فقط مجموعه اصلی ساخته میشه و امکان ساخت انجمن نیست ! در هنگام نمایش هم مینویسه هیچ مجموعه ای وجود ندارد !
درباره مامبو برد هم اگه میشه لینک دانلودش رو بدین ، خودم فارسیش میکنم (حداقل بخش کاربریش رو)
البته اگه مشکل کمبود فضا در هاستم نداشتم از smf استفاده میکردم ولی اونقدر ها هم نمیخوام حرفه ای باشه و فقط یک انجمن ساده و سبک میخوام .
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تاپيك مربوط به فارسي سازيش هستش كه داره خاك ميخوره!
-
-
من دارم روش کار میکنم
کار زیاد سختی نیست ولی برخی کلمات اصطلاحه در حیطه وب و من فعلا آزمایشی فارسیش میکنم . فکرکنم 2 . 3 روزه تموم شه .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)