-
پاسخ : سايتهاي استفاده كننده از گالري تصاوير مامبو
من خودم نسخه های مختلفش رو استفاده کردم ..
برای ترجمه هم وقت زیادی نمی خواد .. کافیه ترجمه ی نسخه های قبلی رو کپی کنید در این یکی نسخه و یه سری متغیر های ترجمه نشده هست که بیشتر از چند ساعت وقتتون رو نمیگیره ! شاید الان دوستانی بیان و بگن که فلان و بهمان ! اما ارزش یه بار تجربه رو داره .. من خیلی وقت پیشا با نیوک کار میکردم .. یه سیستم جامع که همه چی رو باهم نصب میکنه ، و این همه دنگ و فنگ نداره ! اما با حرف هایی که دوستم -م.شادمانی- زد ، اومدم که کارای دسته جمعی انجام بدم و از متن باز و نرم افزار آزاد لذت ببرم .. اون موقع ها ، خیلی ها روح ا.. بلوردی رو به خاطر کارهاش آدم بدی میدونستن و میگفتن که باید متن باز رو در اختیار همه قرار داد و این کارها کار صحیحی نیست و ... اما الان .. مامبو دیگ رو با هم یه نگاه بندازیم ؟ چند تا از اون کامپوننت های قدیمی الان مجانن در اختیارن ؟ بگذریم .. این قصه سر دراز دارد .. تقصیر خود ما هم هست .. خوب وقتی یه نفر یه وقتی میذاره و تنهایی کار میکنه و به قصد تجاری نمیشه بهش خرده گرفت .. اما کاش .. دوباره اون کارهای گروهی زنده میشد .. الان که همه درگیر امتحاناتیم . من خودم قرار بود یه سری قالب بزنم اصلا وقت نکردم .. اما کاش ........ :
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2009 01:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)