-
همچنان مشکل در انتقال از لوکال به هاست؟
با سلام و تشکر از تیم مامبو و دوستان دیگر
در ابتدا بگویم که من مبتدی هستم من پس از طراحی سایت در مامبو 4.6.5 فارسی آموزش "انتقال از لوکال به هاست" را نیز با دقت خواندم و باید بگویم که درمامبو 4.6.5احتیاج به نصب ebackup نیست چرا که گزینه بک آپ در منو وجود دارد اما چند مشکل دارم :
1- آیا بک آپ را از ریشه درایو یعنی : ...\ c:\apache2\htdocs باید گرفت؟
2- فایل فشرده را هم به هاست منتقل کردم و اکسترکت کردم اما من برای نصب مامبودر سرور نمی دانم چه کنم ؟چرا که در لوکال ابتدا winlamp031.exe را نصب می کردم تا بتوانم دیتابیس ایجاد کنم آیا باید winlamp031.exe را در هاست نصب کنم و آیا روش مخصوصی دارد یاخیر؟
3- آیا در مامبو 4.6.5 برای استفاده از گرینه Repository باید حتما ebackup را نصب کنم یا خیر؟
چون در همین قسمت فعلا مانده ام بنابراین ممنون می شوم اگر پاسخ هر یک از سوال های بالا را محبت فرمایید و مرا راهنمایی کنید. باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-16-2009 10:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : همچنان مشکل در انتقال از لوکال به هاست؟
سلام. به انجمن مامبولرن خوش آمدید.
اولا بهتر هست که شما از طریق phpmyadmin از دیتابیس سایتتون بک آپ بگیرید.و فایل های سایت را هم منتقل کنید به هاست. بنابراین :
1-بستگی داره مامبوتون را در روت نصب کرده باشید یا خیر.اگر در روت نصب کردید، فایل هایی که در روت هستند را فشرده کنید و در هاست اکسترکت کنید. اگر هم مامبو را در فولدر ی به نام مثلا htdocs\mambo نصب کردید، باید محتوای اون فولدر را فشرده کنید و روی هاست اکسترکت کنید.
2-شما در هاستتون ابتدا باید از طریق کنترل پنل هاستتون یه دیتابیس بسازید( بستگی به نوع کنترل پنلتون باید برید به گزینه MySQL® Databases برید و از اونجا دیتابیس را بسازید) بعد هم از طریق همون کنترل پنل هاست وارد phpmyadmin بشید و بک آپی که از دیتابیس لوکال گرفتید ریستور کنید.
3-بله.
یــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــلی
-
-
پاسخ : همچنان مشکل در انتقال از لوکال به هاست؟
هو
1- زمانی که اقدام به پشتیبان گیری از دیتا بیس میکنید .. می توانید نحوه ی ذخیره شدن فایل پشتیبان را انتخاب کنید .
2-چه فایل فشرده ای را به هاست منتقل کرده اید ؟ اگر فایل نصب مامبوست.. که باید ابتدا سطوح دسترسی (اصطلاحا پرمیژن ) فولدرهای مختلف را در سرورتان انجام دهید . سپس اقدام به نصب بفرمایید .
3- در پنل مدیریتی هاست(سرور) خودتان به دنبال my SQL بگردید . به سادگی خواهید توانست یک دیتا بیس + کاربر مربوط به دیتا بیس و .... را بسازید .
4 - توجه داشته باشید که سرور دیتا بیس شما اشتراکی است یا اختصاصی .. اگر اشتراکی باشد یک آدرس شبیه این به شما میدهد : sq1.sampleserver.com در غیر این صورت به جای این آدرس از عبارت localhost استفاده نمایید.
5. اگر این مشکلاتتان حل شد .. خبر دهبد . در غیر این صورت دوباره در خدمتیم !
یا هو ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)