خواهش میکنم ...
کار من وظیفه بود ولی سعید جان واقعاً لطف کردند .

خواهش میکنم ...
کار من وظیفه بود ولی سعید جان واقعاً لطف کردند .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
برنامه شما رو من ساده تر کردم:
این کد بالا کار برنامه شما رو با پیچیدگی زمانی و مرتبه اجرای پایین تری انجام میده.کد:<?php function browser_detection( $selectbrowser ) { $browser = ''; $navigator_user_agent = ( isset( $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] ) ) ? strtolower( $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] ) : ''; if (stristr($navigator_user_agent, "msie")) { $browser = 'msie'; } elseif (stristr($navigator_user_agent, "gecko")) { $browser = 'mozilla'; } if ( $selectbrowser == 'browser' ) { return $browser; } } $user_browser = browser_detection('browser'); if ( $user_browser == 'mozilla' ) { include ('indexf.php'); } else { include ('indexie.php'); } ?>
اما یک کار دیگه هم میشه کرد.
اینطوری سه حالت دارید . IE و FF و غیرهکد:<?php function browser_detection( $selectbrowser ) { $browser = ''; $navigator_user_agent = ( isset( $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] ) ) ? strtolower( $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] ) : ''; if (stristr($navigator_user_agent, "msie")) { $browser = 'msie'; } elseif (stristr($navigator_user_agent, "gecko")) { $browser = 'mozilla'; } if ( $selectbrowser == 'browser' ) { return $browser; } } $user_browser = browser_detection('browser'); if ( $user_browser == 'msie' ) { include ('indexie.php'); } elseif ( $user_browser == 'mozilla' ) { include ('indexf.php'); } else { include ('indexg.php'); } ?>
ریدایرکت در کار نیست !
اما موتورهای جستجو اون رو می بینند
فقط، از این کار استفاده های خوب بکنید
یا علی
آقا سعید باز هم من رو شرمنده کردید ... :-[
واقعاً صمیمانه از شما ممنونم O0
راستی اون شرط آخر رو من به همین دلیل سه مرحله ای گذاشته بودم که بشه بروی مرورگرهای دیگر هم کار دیگری کرد ( البته من اشتباهاً یادم رفته بود توضیح بدم !!! ) :-\
یه مساله هم هست که میدونم به این تاپیک مربوط نمیشه ولی نمیدونم دقیقاً توی کدوم قسمت اون رو وارد کنم ، میشه منو راهنمایی کنید :
من توی اینترنت دنبال یه روش گشتم برای اینکه بشه به صورت اتوماتیک سرعت اتصال کاربر به اینترنت رو تشخیص داد و از این طریق بدون سوال از کاربر ، مثلاً اگر با Dialup بود به صفحه معمولی سایت هدایت بشه و اگر اتصال پرسرعت بود به صفحه Flash دار هدایت بشه ...!!!![]()
این اسکریپت که به درستی کارکنه و به طور صحیح سرعت رو مشخص کنه واقعاً توی اینترنت کم هست برای همین من میخوام این اسکریپت رو در این انجمن معرفی کنم ... !!! :
حالا به نظر شما باید در کدام قسمت این رو وارد کنم ...؟؟؟ ??? راستی اسم تاپیکش رو پی بذارم ...!!! :'( :-[
سلام.
امکان ویژه ای برای اینکار در نظر گرفته نشده.
مگر با استفاده از Ajax چنین چیزی رو بسازید . (تشخیص اتوماتیک سرعت اینترنت کاربران) (Autodetect user connection speed)
البته نتایجی هم بدست میارید اگر جستجو کنید.
یا علی
سعید جان !!!
من راه حل این قضیه رو بد از کلی جستجو پیدا کردم ، که روشی باشه که تقریباً درصد خطاش خیلی کم باشه .
حالا میخواستم توی این انجمن این راه حل رو برای استفاده دیگر دوستان هم قرار بدم ولی نمیدونم توی کدوم قسمت انجمن این مطلب رو پست کنم که درست باشه !!!
به نظر شما در کجا این مطلب رو پست کنم ؟
[quote author=atn_1366 link=topic=18708.msg99752#msg99752 date=1232470256]
من راه حل این قضیه رو بد از کلی جستجو پیدا کردم ، که روشی باشه که تقریباً درصد خطاش خیلی کم باشه .
[/quote]
کدوم قضیه ؟
تشخیص سرعت یا ... اون تغییر قالب ؟
اگر آموزشش کامل هست ، در قسمت مقالات و آموزش ها ...
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)