-
ادامه مشکل در انتقال از لوکال به هاست؟
با سلام و تشکر از آقایان علی کاظم زاده و merkousha برای پاسخ به مشکل من .در ادامه باید بگویم طبق راهنمایی های جنابان عالی توانستم در هاست دیتابیس بسازم .در ضمن سرور دیتابیس من اشتراکی است.اما اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید در phpmyadmin چطور می توانم بک آپی را که از دیتابیس لوکال گرفته ام restore کنم چرا که حدود 2 ساعتی است که در phpmyadmin بالا پایین کرده ام اما نتوانستم .لطفا اگر ممکن است دقیق بفرمایید چه کنم؟ همچنین فایل های سایت را که زیپ کرده ام چه موقع باید منتقل کنم و از طریق کدام گزینه؟ با تشکر بسیار زیاد zpayam
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-19-2009 07:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ادامه مشکل در انتقال از لوکال به هاست؟
دوست ارجمندم و با سپاس از لطفتان .
اولا که کاش در همان پست پی گیری میکردید ..
ودر ادامه .. بهترین راهکار این است که در لوکال - در بخش مدیریت خود مامبو از طریق منوی کامپوننت ها --> بانک اطلاعاتی --> ایجاد فایل پشتیبان .
وانتخاب گزینه های زیر :
-----------
-> دانلود فایل پشتیبان بر روی رایانه شخصی
->داده ها به همراه ساختار
->فایل Zip
-> تمام جداول مامبو
-----------
و فشردن دکمه ی [glow=red,2,300]پشتیبان گیری [/glow] یک پشتیبان بگیرید .
همچنین برای باز نشانی این فایل در مامبو ی آنلاین روی هاستتان .. از طریق منوی کامپوننت ها --> بانک اطلاعاتی --> برگرداندن فایل پشتیبان . پشتیبان را بر روی سیستم آنلاینتان سوار نمایید ..
امیدوارم به سادگی و سهولت انجام دهید و لذت ببرید از دنیای متن باز ... :-*
-
-
پاسخ : ادامه مشکل در انتقال از لوکال به هاست؟
سلام.یک راه همان راهی هست که جناب merkousha فرمودند. اما آیا شما در حال حاضر بک آپ را phpmyadmin گرفته اید؟ اگر اینطوره (که احتمالا روش مطمئن تری هم هست) باید وارد phpmyadmin بشید و سپس وارد دیتابیسی که قبلا درست کردید بشوید و از دکمه های بالا روی import کلیک کنید و در صفحه ی جدید و در قسمت File to import ، فایل بک آپ مورد نظر را از روی کامپیوترتون انتخاب کنید و آپلود نمایید.(دقت کنید Character set of the file روی UTF-8 تنظیم شده باشد)
اگر در هنگام بک آپ گیری مشکل نبوده باشد، عملیات با موفقیت انجام خواهد شد.
اون فایل زیپ مامبو را هم می تونید قبل از بازگردانی بک آپ و هم بعد از آن به هاستتون منتقل کنید. زیاد تفاوتی نمی کنه.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)