-
پاسخ : بالا بردن امنيت مامبو
سلام.فايل منيجر همون طور كه از اسمش پيداست كارش مديريت فايل ها و فولدرهاي موجود در هاست شماست. يعني شما مي تونيد به جاي فايل منيجر هاستتون از فايل منيجري كه به صورت كامپوننت داخل مامبو نصب مي كنيد استفاده كنيد.در بين فايل منيجرها هم mamboXplorer و joomlaXplorer هستند كه اگر اسمشون را توي انجمن سرچ كنيد پيدا مي كنيد.
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-19-2008 07:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام. میشه تکلیف را روشن کنید
من نفهمیدم اگه سطح دسترسی 777 مشکل ساز هست
چرا باید سطح دسترسی پوشه cache 777 باشه تا ماژول rss بتونه به درستی کار کنه؟؟؟
من توی همین انجمن مامبو لرن پرسیدم
"گفتند : سایت اگه از بابت این پرمیشن هم هک بشه کار خاصی نمیتوانند بکنند. در ضمن اگه روی پوشه ادمین پسوورد بذاری مشکلی پیش نمیاد"
حالا من موندم که بالاخره چی کار کنم.
یه بار سایتم پس از اینکه پرمیشن پوشه کش را برای کاکرد درست ماژول rss روی 777 تنظیم کردم
هک شد.
"مدیر هاست میگفت: مشکل از پوشه ای با پرمیشن 777 بوده"
تو را خدا من را راهنمایی و روشن کنید
-
-
سلام
شما همه فولدرها 775 و فايلها 644 قرار بده.
هر پوشه اي كه نياز داشتي رو 777 قرار بده و فقط خود پوشه رو 777 قرار بده نه پوشه هاي داخلي و يا پوشه هاي قبلي رو.
هيچ مشكلي پيش نمياد.
اوندفعه هم كه شما هك شديد در پرميشن دادن به پوشه ها اشتباه كرديد حتماً.
وگرنه من تا به حال بسياري سايت با مامبو راه اندازي كردم و همينجوري پرميشنها رو ست كردم. چرا كسي هكم نكرده! تازه سايتهاي دانشگاهي و انقلابي و ...بودن كه دشمن زياد دارن!
اگه در پرميشن دادن دقت كنيد و هاست شما امن باشه هيچ مشكلي نخواهيد داشت.
در ضمن مدير هاست شما از كجا انقدر مطمئن بوده!؟
نيكبخت باشيد.
-
-
فرمایش شما متین.
ممنونم. اما من میگم توی پوشه کش چیزی نبوده ، و اگر هم با بوده باشه دوتا دونه فایل بوده.
منظورم اینه که اگر من تغییر پرمیشن را به خود پوشه و همه ساب فولدر ها اعمال کرده بوده باشم، اصلا پوشه ای نبوده که بخواد پرمیشنش عوض بشه.
مدیر هاست لاگ فایل را چک کرده بود.
من چی کار کنم. ؟؟؟ سایتم داره یواش یواش جون میگیره. منتهی میترسم دوباره مثل سری قبلی بلا سرم بیاد.
راهنمایی....
خدا نگهدارتان باد
-
-
سلام
اگه به حرفاي من دقت كنيد اين هم گفتم كه "پوشه هاي قبلي رو" شما احتمالا به پوشه هاي قبلي كش هم پرميشن بالا داده بوديد كه تونستن هكتون كنن. وگرنه اگر اينكار رو انجام نداديد و از خودتون مطمئنيد هاست خودتون رو تعويض كنيد، چون بدون شك هاست شما ضعف داره!
راستي اگر به كش احتياج نداريد و يا ميتونيد از خيرش بگذريد خوب اصلاً خاموش بزاريد و هيچ پوشه اي رو 777 نذاريد. تنها راه حل ساده همينه.
براي آپلود فايل هم يه پوشه درست كنيد و اكانت اف تي پي بديد تا بتونيد دستي فايل آپلود كنيد و استفاده كنيد.
مشكل ديگه اي هم داريد؟
نيكبخت باشيد.
----------------------------------------------------------------------------
یکسال از آخرین ارسال تاپیک میگذره، برای همین ارسال خودم رو ویرایش میکنم!
پیشنهاد میکنم به خلاصه این تاپیک در ویکی دقت نمایید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)