برای اینکار باید کاربر رو عضو گروه "مدیر انجمن ها " کنید یا در اتظیمات یک انجمن خاص ، اسمش رو به عنوان مدیر معرفی کنید.
اینطور ، تنظیمات مدیریتی فنی دسترسی نداره.
برای پست ها هم یک انجمن سطل بازیافت ایجاد کنید و تنظیم کنید که پست ها بعد از پاک شدن به اون انتقال پیدا کنند.
دسترسی دیدن و ویرایشش رو هم روی مدیران اصلی تنظیم کنید که بقیه نتونند مشاهده کنند.
یا علی





علاقه مندی ها (Bookmarks)