-
تعريف چند موقعيت ماژول در قالب
با سلام خدمت شما
من امروز خيلي سعي كردم اين كارو انجام بدم ولي نشد .امدم سوال كنم
من از قالب siteground71 استفاده ميكنم اين قالب فقط چند موقعيت user4/left/right داره ميخواستم ببين چه جوري ميشه موقيعت هاي بيشتري اضافه كرد مثل مامبو ديگ كه از يك ماژول براي هدر استفاده كرده .من يه نگاهي به ايتدكس انداختم ولي نيميدونم باچه كدي موقييت جديد رو اضافه كنم .
با تشكر از زحمت هاي شما
منظور من :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-25-2009 04:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تعريف چند موقعيت ماژول در قالب
شما باید برای افزودن موقعیت جدید با کدنویسی HTML آشنا باشید.
پس از اینکه موقعیت جدید رو در کدهای HTML درنظر گرفته و پیاده سازی کردید، با استفاده از توابع فراخوانی موقعیت ماژول که در[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ذکر شده ، می تونید موقعیت دلخواه خودتون رو فراخوانی کنید .
همچنین می تونید در بخش مدیریت، مدیریت قالب ها - موقعیت ماژول ها - موقعین های فعلی و تعدادش رو مدیریت کنید یا موقعیت جدیدی اضافه کنید که این بالا با اسم دلخواه خودتون فراخوانی کنید. مثلا موقعیت ماژول سعید 
یا علی
-
-
سلام مرسي از جوابتون آقا سعيد من زياد سررشته ندارم ميشه فايل ايندكس قالب siteground71 رو بفرستم برام فقظ 2تا موقعيت اضافه ميكنين ممنون ميشم به خدا
يه سوال ديگه :ميشه من آموزشهاي و نكات مامبو رو كه ئر انجمن گفته شوده تو يه تاپيك به صورت پي دي اف بزارم ؟يا ارزشي نداره ؟
-
-
سلام
مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو در ويكي مامبولرن مطالعه كنيد. (راهنماي مامبو به صورت انگليسي توضيح داده و اين فارسي شده آن است)
يا حق
-
-
با سلام خدمت شما
من اين آموزش ها رو خوندم وقتيم تو قالب ميزارم اجرا ميشه ولي نه در اون قسمتي كه ميخوام ميشه فقط بگين تو قالبsiteground71كدم كد ها ماله قسمت هدر هست؟آيا برنامه اي هست كه از سي اس اس پيش ناميش بده
-
-
برای پیش نمایش می تونید از لوکال هاست استفاده کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)