-
مدیریت صفحه اول سایت
هنگامی که وارد سایت میشویم میخواهم تعداد مطالب نمایش داده شده رو بیشتر کنم و لینک مطالبی که پایین صفحه نمایش داده میشود را هم بیشتر کنم و خلاصه مانند تنظیمات لینکهایی که در منو ها هستند به تنظیمات صفحه اول دسترسی پیدا کنم. این کار چگونه امکان پذیر است؟ با تشکر سایت shahidzabet.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-27-2009 10:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مدیریت صفحه اول سایت
سلام.به لینک صفحه اصلی در مدیریت منو بروید و مثل بقیه ی صفخات این تنظیمات را اعمال کنید.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18871.msg100394#msg100394 date=1233095315]
سلام.به لینک صفحه اصلی در مدیریت منو بروید و مثل بقیه ی صفخات این تنظیمات را اعمال کنید.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
[/quote]
این تغییراتی که گفتید رو انجام دادم اما فقط وقتی از منو "صفحه اصلی" رو میزنیم با اون تنظیمات نمایش داده میشه و در هنگام اولین ورود به سایت یعنی ورود به دامین اصلی بدون آدرسهای بعد از دامنه اون تنظیمات اعمال نمیشه. سایت shahidzabet.ir
اگه میشه راهنمایی کنید که چطور میشه این کار رو در اولین ورود به سایت انجام داد ممنون میشوم
-
-
وقتی که شما اسم دامین یعنی اولین ورود رو میزنید باید صفحه اصلی از منوی اصلی رو نشون بده ! پس ننظیامتی که اعمال میشه در اون باید حتما درست باشه !
مگر اینکه پیش فرض صفحه اصلی نباشه و مورد دیگری باشه !
این رو دقیقا روشن کنید
-
-
پیشفرض صفحه اصلی هستش. و دقیقا مشکل همینجاست. سایت رو نگاه کنید shahidzabet.ir در هنگام ورود به سایت شما سه پست آخر رو میبینید. در بالای سایت هم نوشته شده « Home صفحه اصلی» بعد از ورود به سایت شما مجددا روی لینک صفحه اصلی از منو کلیک کنید در این حالت شما 11 پست آخر را میبینید که همون تنظیماتی است که من در صفحه اصلی انجام دادم. ضمنا وقتی شما از منو روی صفحه اصلی کلیک میکنید لینک به این شرح است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شما این لینک را با لینک خود سایت یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مقایسه کنید تنظیمات به طور واضع متفاوت است. راهنمایی بفرمائید چه کار باید کنم. با تشکر
-
-
ht t p://shahidzabet.ir/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
لینک بالا رو ببنید !!
h t tp://shahidzabet.ir/index.php?option=com_frontpage&Itemid=28
اونم لینک شماست
کاملا مشخصه که شما دارید یک صفحه اصلی دیگر رو ادیت میکنید در منو های مامبو 2 3 تا صفحه اصلی وجود داره شما هم در منوی اصلی - هم در منوی بالا - هم در سایر منو ها گاها !
اون اولی رو ادیت کنید که آیتم 1 هست اون پیش فرض سایت هست
-
-
واقعا مرسی... تو لینک بالا بود!
اما چرا این چیزهای مامبو رو اصلاح نمیکنند؟! مثلا وقتی میریم تو تنظیمات "صفحه اصلی" باید یه توضیح بده که این صفحه چند جا هست تا دیگه این مشکلات پیش نیاد!
مامبو کار کردن باهاش از این جهات که هیچ چیز رو توضیح نداده خیلی سخته. کاش یه کم بیان روانترش کنن و تو هر قسمت توضیحات مربوط به اون بخش باشه... در هر صورت واقعا متشکرم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)