با عرض سلام و خسته نباشید
من میخواهم آمارگیر وبگذر را در سایتم داشته باشم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

با عرض سلام و خسته نباشید
من میخواهم آمارگیر وبگذر را در سایتم داشته باشم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کد جاوااسکریپتی را که از سایت وبگذر دریافت کردید به دو حالت می تونید در سایت بزارید
1- در قالب فایلی به اسم iNDEX.PHP هست که اون رو باید باز کنید و قبل از تگ </BODY> قرار بدید و یا هر جایی که مناسب نمایش هست
2- یک ماژول در بخش ماژول های بخش کاربری بسازید و از ادیتور نمایش داده شده HTML رو بزنید و کد رو داخل اون قرار بدید و ماژول را در موقعیتی مناسب ذخیره کنید
یاعلی
آقا مجید ممنون
1- الان اینجا یک فایلی به نام index.php و index.php1 و index.php2 هستش که من index.php رو باز کردم . درسته؟
2- تو این فایل چند تا body قرار داره لطف می کنید اگر بفرمایید دقیقا من این کد رو کجا past کنم .
در ضمن از ورژن 4.6.5 استفاده می کنم .
خیر .
اینها مربوط به خود مامبو هستند.
قالب شما در مسیر home/templates/TEMPLATE_NAME هست که Home مسیر نصب مامبو و TEMPLATE_NAME اسم قالب جاری شماست.
در اونجا باید index.php رو ویرایش کنید.
ضمن اینکه راه دومی هم هست.
یا علی
آقا مجید ممنون منظور شما هم اینه که از cpanel وارد فایل منیجر بشم از اونجا به بعد رو اگر مسیر رو کامل برام توضیح بدید ممنون میشم .
سلام
دوست عزيز
اسم قالب شما چيه؟! بزار جاي TEMPLATE_NAME در آدرسي كه سعيد به شما گفته تا آدرس پوشه قالب رو متوجه بشي.
مثلاً آدرس پوشه قالب در لوكال هاست من اينه! C:\AppServ\www\fa\templates\mambo4.6.5 كه با زدن آدرس localhost/fa سايت باز ميشه و مشخصاً فايلهاي مامبو در پوشه fa هستش.
همچنين در مديريت مامبو قسمتي تعبيه شده كه شما ميتونيد فايلهاي كدنويسي شده قالب را ويرايش كنيد كه در مديريت قالب با استفاده از ابزارها ميتونيد پيدا كنيد.
كه راه اول خيلي بهتره.
اگر باز هم متوجه نشديد آدرس سايتتون رو بديد تا دقيق براتون بنويسيم! ديگه بيشتر از اين و واضحتر و ساده تر نميشه توضيح داد.
يا حق
من یک ماژول در بخش کاربری درست کردم اما وقتی در قالب اچ تی ام ال کد رو به مامبو میدم در کد تغییراتی میدهد و کد پنج شش خطی رو به دو خط تبدیل میکنه. و در نمایش شمارنده در صفحه وب سایت نیز همه چیز بهم میریزه. یعنی زیر شمارنده کدهای اچ تی ام ال رو نمایش میده. سایت shahidzabet.ir
من فایل index رو هم تغییر دادم اما وقتی که قبل از body تگ مربوط به شمارنده وبگذر را میذارم شمارنده وبگذر در بالاترین نقطه سایت نمایش داده میشه و حتی هدر سایت هم زیر شمارنده نمایش داده میشه!
** دو پست شما یکی شد
من براتون اون بالا گفتم
حتما نباید لزوما قبل از body باشه چون کاملا بستگی به قالب ها داره می تونید خودتون یک موقعیت در قالب ایجاد کنید در اونجا بزارید تا بیاد پایین
چون سورس قالب رو ندیدم بنابراین سخت هست که بگیم کجا باید دقیقا قرار بدید شما خودتون باید بگردید تا پیدا کنید
[quote author=noorionline2 link=topic=18839.msg100474#msg100474 date=1233197121]
من یک ماژول در بخش کاربری درست کردم اما وقتی در قالب اچ تی ام ال کد رو به مامبو میدم در کد تغییراتی میدهد و کد پنج شش خطی رو به دو خط تبدیل میکنه. و در نمایش شمارنده در صفحه وب سایت نیز همه چیز بهم میریزه. یعنی زیر شمارنده کدهای اچ تی ام ال رو نمایش میده. سایت shahidzabet.ir
[/quote]
سلام.در بخش تنظیمات کلی سایت ابتدا ویرایشگر را عیر فعال کنید و سس وارد ماژول بشید و کد html را وارد کنید و ماژول را ذخیره کنید و بعد دوباره ویرایشگر را فعال کنید.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــلی
واقعا متشکرم با غیر فعال کردن ویرایشگر مشکل کاملا حل شد... دستتون درد نکنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)