-
بازم مشکل دارم(لوکال به هاست)
با سلام خدمت دوستان عزیز
و با عرض پوزش از اینکه به دلیل مشغله کاری دیر توانستم پاسخ های شما عزیزان را ببینم . طبق راهنمایی دوست محترم آقای merkousha خوب می توانم هم بک آپ بگیرم و هم بک آپ را restore کنم اما مشکل اینست که نمی دانم در هاست چطور مامبو نصب کنم ؟ و آیا واقعا بایدمامبو نصب کنم ؟که بعد بتوانم بک آپم را بازنشانی کنم درضمن این را بگویم که من هاستم را به صورت free از سایت freehostia دریافت کردم چون می خواستم قبل از خرید هاست سایتم را تست نمایم. ممنون از راهنماییتان .
جناب کاظم زاده ! نمی دانم چرا در PHPMYADMIN من import وجود ندارد صدور دارم اما import نه ؟
خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید. بسیار ممنونم zpayam
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-26-2009 06:35 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بازم مشکل دارم(لوکال به هاست)
میشه یک تصویر بزارید از phpmyadmin هنگامی وارد پایگاداده شدید
-
-
پاسخ : بازم مشکل دارم(لوکال به هاست)
سلام
دوست عزيز در يك تاپيك مشكلتان را ادامه دهيد. لطفاً در ادامه همين تاپيك به مشكل رسيدگي كنيد و انقدر تاپيكهاي مجزا نزنيد، اين كار شما باعث ميشه فقط همان دو عزيز بدانند موضوع و مشكل شما چيست!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاپيكهاي قبلي شما هستند كه ميتونستيد در همان تاپيك ابتدايي مشكل رو رسيدگي كنيد تا به جواب زودتر برسيد.
يا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)