-
دسترسی special
با سلام ...
می خواستم بدونم برای استفاده از این دسترسی چه کار باید بکنیم ؟؟؟
موقع ایجاد صفحه ها نوع افرادی که میخواهیم دسترسی داشته باشند را نشون میده اما جاهای دیگه نه !!!
مثلا موقع ایجاد یک منو ...
هدف از این کار : (هدف اصلی من در واقع استفاده از این دسترسی برای گالری داتسو بود ... می خواهم یکی از گالری ها را فقط افراد خاصی ببینند)
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-27-2009 01:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دسترسی special
سلام
شما وقتي يك سطح دسترسي رو انتخاب ميكنيد، فقط به افرادي كه در آن سطح هستند اجازه مشاهده را ميدهيد.
مثلاً شما يكسري عضو داريد، اين اعضا در حالت پيشفرض مامبو در گروه كاربري regestered شناسايي ميشن. اما شما ميتونيد گروه كاربري عده اي را به special تغيير بديد. طبيعتاً مطالب و منوهايي كه سطح دسترسي special دارند از چشم كاربران registered و يا غير عضو پنهان ميمونه.
براي كاري هم كه فرموديد ميتونيد يك ماژول به اين منظور ايجاد كنيد و به آن سطح دسترسي special بديد و ... .
يا حق
-
-
موقعی که می خواهیم یک کاربر ایجاد کنیم گزینه ای به اسم special نداریم .... باید از چه نوعی باشه تا جزء کاربران ویژه قرار بگیره ؟؟؟
توی داتسو هم میتونیم دسترسی گالری ها را رو تعیین کنیم ... یعنی همین : 1- همه 2- ثبت نامی 3- ویژه ... اما این ویژه را نمی دونم کجا تعیین باید بکنم
-
-
1- کاربران رو باید جزو سه تا گزینه آخر انتخاب کنید back end تا به مدیریت دسترسی داشته باشن
2- در داتسو فکر نمکنی گزینه سومی باشه فقط همه و ثبت نام شده ها هستن
-
-
سلام.هر کاربری که عضو سایت باشد، می تواند بعدا به عنوان گروه special تعیین شود.بنابراین شما هنگام ساخت کاربر سطح دسترسی دلخواهتان را به او بدهید.
مرحله ی اصلی کار اینجاست : هنگام انتشار ماژول در ققسمت تنظیمات آن، سطح دسترسی را برابر "special" قرار دهید و سپس در مقابل دسترسی گروه Special ، مشخص کنید که منظور شما از کاربران ویژه برای دسترسی به آن ماژول، کدام دسته از کاربران بوده اند. (registered , author , editor ,... )
البته این برای ماژول ها بود. الان داتسو جلوم نیست تا ببینم چطوریه.
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی
-
-
سه تا گزینه داره اما وقتی روی ویژه میزاری باز هم به کسانی که ثبت نامی هستند نشون میده ....
حالا چی کار کنم ؟
-
-
کجا نشون میده ؟ چی رو نشون میده ؟
test بسازید ادرس بدید ؟
-
-
من دارم روی این کار میکنم ....
w ww.range-panjom.com
شما اگه عضو بشید و برید توی گالری عکس ها ... گالری PRINT را هم به شما نشون میده ... در حالی که من موقع ایجاد این گالری در داتسو ... نوع دسترسی را وِیژه گذاشته ام ... و می خوام فقط افراد خاصی بهش دسترسی داشته باشند ...
با تشکر
-
-
بالا هم گفتم فکر نمیکنم این دسترسی های برای گالری داتسو عمل کنه !
حالا اجازه بدید تست کنیم
لطفا دوستان دیگر هم بررسی کنن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)