-
نیاز SEO برای SMF
سلام و خسته نباشید.
[hr]
یک سوال اساسی : چطور میشه برای هر صفحه و پست ، description و tag تعریف کرد ؟
آیا بسته ای برای اینکار هست ؟ آیا SMF2 این امکان رو فراهم کرده ؟ آیا در roadmap چنین چیزی هست ؟
[hr]
سوال اساسی دوم : من توی فروم vb میگشتم. نحوه آدرس دهیشون برای هر برد و انجمن و تاپیک خیلی خوب بود. مثلا :
کد:
http://www.physicshelpforum.com/physics-help/energy-work/209-total-work-done-if-velocity-constant.html
آیا بسته ای برای اینکار توی SMF هست ؟ آیا SMF2 این امکان رو فراهم کرده ؟ آیا در roadmap چنین چیزی هست ؟
[hr]
به نظر من این دو خیلی مهم هستند. ما به شما میگیم که شما هم به اون بالایی ها برسونید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2009 07:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نیاز SEO برای SMF
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
نوید جان مورد اول که معرفی کردید ، بسته anchor هست که تا جایی که بنده اطلاع دارم ، SMF بدون نیاز به بسته هم از این تگ پشتیبانی می کنه که تست هم کردم و یک لینک رو برای نمونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار دادم.
لطفا بررسی کنید شاید اشتباهی شده.
یا علی
-
-
اولا smf2 امکان تعریف keyword داره ....
بسته هایی هم در سایت اصلی smf برای تغییر meta tag ها وجود داره ... مثل بسته smf seo یا seo4smf
در مورد بسته ای که نوید به عنوان پاسخ دوم معرفی کردند قبلا در همین مامبولرن توضیحاتی دادم که می تونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطالعه کنید
استفاده از بسته pretty url ترفند های خاصی رو می طلبه که در تاپیک مربوطه ذکر کردم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)