بعد از انتقال هاست و Restore کردن Db ، حروف فارسی به صورت ؟؟؟؟ می آید . قسمت ادمین مامبو هم انگلیسی شده اگر راهنماییم کنید ممنون میشم.

بعد از انتقال هاست و Restore کردن Db ، حروف فارسی به صورت ؟؟؟؟ می آید . قسمت ادمین مامبو هم انگلیسی شده اگر راهنماییم کنید ممنون میشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.این موارد را چک کنید :
[quote author=مجید link=topic=18849.msg100712#msg100712 date=1233433798]
از دلایل عمده این ؟؟؟ این هست اصولا در انتقال از لوکال به هاست یا از هاست به هاست
1- عدم یکسان بودن نسخه های mysql
2- عدم یکسان بودن نسخه های phpmyadmin
3- نوع امپورت و اکسپورت گرفتن
اما در نصب اگر هم مشکلی دارید یعنی نصب صاف و از ابتدا اطلاعات نمونه اینطوری هست حالا باید سرور بررسی بشه
[/quote]
در مورد تغییر زبان بخش مدیریت هم مطمئن بشید gettext روی سرورتون فعال هست.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
هاست از ویندوز به لینوکس منتقل شده آیا این مورد در مشکل بوجود اومده تاثیر داشته؟
سلام.به فکر نمی کنم این مورد به تنهایی باعث بروز این مشکل شده باشه.
شما لطفا مواردی که در پست قبل بهش اشاره شده بود را بررسی کنید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
[quote author=ali.gh link=topic=18934.msg100770#msg100770 date=1233480107]
[/quote][quote author=علی کاظم زاده link=topic=18934.msg100773#msg100773 date=1233481636]
سلام.این موارد را چک کنید :
[quote author=مجید link=topic=18849.msg100712#msg100712 date=1233433798]
از دلایل عمده این ؟؟؟ این هست اصولا در انتقال از لوکال به هاست یا از هاست به هاست
1- عدم یکسان بودن نسخه های mysql
2- عدم یکسان بودن نسخه های phpmyadmin
3- نوع امپورت و اکسپورت گرفتن
اما در نصب اگر هم مشکلی دارید یعنی نصب صاف و از ابتدا اطلاعات نمونه اینطوری هست حالا باید سرور بررسی بشه
[/quote]
[/quote]
سلام همگی خسته نباشید
آقای کاظم زاده عزیز سلام
من هم دچار این مشکل شده ام ...ببینید من میخواهم دیتابیسم رو از سرور پلسکم به سرور سی پنلم انتقال بدهم (البته من یک بک آپ از پلسک گرفته ام توسط کامپوننت ebackup ...
حالا هم بک آپ را روی لوکال فرستادم " در لوکال همه ی مطالب درست است " حالا میخواهم از لوکال به سرور انتقال بدهم مطالب را در آنجا هم به سراغ phpmyadmin میروم و اطلاعات را improt میکنم ...نسخه ی دیتابیس ویندوز و کنترل پنلم هم یکی هست ولی در مدیریت مامبو : نام کامپوننت ها و محتوا هاست که به صورت علامت سوال در آمده اند حال می فرمائید که چکار کنم ؟
[quote author=ali.gh link=topic=18934.msg100770#msg100770 date=1233480107]
[/quote]
[/quote]
سلام ببخشید بابت سوالی که پرسیدم اصلاً حواسم به gettext نبود که فعالش کنم
با عرض معذرت از همه ی دوستان
سلام.یعنی هم نسخه های mysql دو هاست و هم نسخه های phpmyadmin آن ها یکی هستند؟ شما مستقیما از طریق phpmyadmin هاست قبلیتون بک آپ بگیرید (نه از طریق کامپوننت) و در هاست جدید ریستور کنید ببینید بازهم مشکلی هست؟من هم دچار این مشکل شده ام ...ببینید من میخواهم دیتابیسم رو از سرور پلسکم به سرور سی پنلم انتقال بدهم (البته من یک بک آپ از پلسک گرفته ام توسط کامپوننت ebackup ...
حالا هم بک آپ را روی لوکال فرستادم " در لوکال همه ی مطالب درست است " حالا میخواهم از لوکال به سرور انتقال بدهم مطالب را در آنجا هم به سراغ phpmyadmin میروم و اطلاعات را improt میکنم ...نسخه ی دیتابیس ویندوز و کنترل پنلم هم یکی هست ولی در مدیریت مامبو : نام کامپوننت ها و محتوا هاست که به صورت علامت سوال در آمده اند حال می فرمائید که چکار کنم ؟
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)