پرمیشن برخی از فایل های مامبو توسط سی پنل تغییر نمی کند. آیا مامبو قدرت انجام چنین کاری را دارد؟

پرمیشن برخی از فایل های مامبو توسط سی پنل تغییر نمی کند. آیا مامبو قدرت انجام چنین کاری را دارد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.به انجمن خوش آمدید.
برای تغییر پرمیشن از داخل مامبو می تونید از کامپوننت هایی نظیر mamboXplorer استفاده کنید.
قبلا در انجمن معرفی شده. جستجو کنید لطفا.
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
وقتی سایت بالا نمی آد چطوری این کار رو انجام بدم؟
Warning: require_once(/home/sahba138/public_html/main//components/com_content/content.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/sahba138/public_html/main/index.php on line 378
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/sahba138/public_html/main//components/com_content/content.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'in /home/sahba138/public_html/main/index.php on line 378
پرمیشن این فایل ها 000 شده و توی سی پنل و File zilla هم نمی شه پرمیشن رو تغییر داد.
در ضمن نه بخش مدیریت و نه بخش کاربری بالا نمی آد و من نمی تونم به پیشنهاد شما عمل کنم.
سلام.خوب شما نفرموده بودید که امکان استفاده از مامبو هم وجود نداره.
در حال حاضر می تونید به مدیر هاستتون بگید تا owner فایل ها و فولدر ها را به یوزر سی پنل شما تغییر بده تا امکان تغییر پرمیشن براتون بوجود بیاد.
در ضمن چطوری پرمیشن فایل ها و فولدرها همشون یهو 000 شدند؟ :
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــلی
اول تشکر.
بعد این که اگه مشکل از سرور هست چرا فقط در تغییر پرمیشن برخی از فایل های مامبو این مشکل وجود داره؟
سلام. خوب شما به owner اون فایل هایی که می گید یه نگاه بندازید ببینید اصولا باید owner ی غیر از یوزر سی پنل داشته باشن (مثلا مامبو) که الان از طریق cpanel امکان تغییر در آن ها وجود نداره.برای همین نیاز به این تغییر صاحب دارند که اون هم به دست مدیر سرور قابل انجام هست.
ضمن اینکه من نگفتم مشکل از سرور هست.تغییری باید انجام بشه که تنها مدیر سرورتون می تونه انجام بده.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18937.msg100832#msg100832 date=1233517495]
سلام. خوب شما به owner اون فایل هایی که می گید یه نگاه بندازید ببینید اصولا باید owner ی غیر از یوزر سی پنل داشته باشن (مثلا مامبو) که الان از طریق cpanel امکان تغییر در آن ها وجود نداره.برای همین نیاز به این تغییر صاحب دارند که اون هم به دست مدیر سرور قابل انجام هست.
ضمن اینکه من نگفتم مشکل از سرور هست.تغییری باید انجام بشه که تنها مدیر سرورتون می تونه انجام بده.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
[/quote]
خوب اگه بگین چطور میتونم owner ای که هر فایل داره رو ببینم چیه لطف خودتون رو کامل کردین.
در ضمن من سی پنل ورژن 11 دارم
یه سوال دیگه.
اگه مامبو خودش owner هست برای فایل های خودش پس چرا در هنگام نصب ماژول پرمیشن فایل های ضروری رو تغییر نمیده ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)