سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: تعویض مامبوی خراب با استفاده از دیتابیس موجود؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

تعویض مامبوی خراب با استفاده از دیتابیس موجود؟

سلام

من مامبو 4.6.5 دارم که حدس می زنم دچار آسیب شده باشه! حالا می خوام این مامبو رو عوض کنم و این در صورتیه که لاجرم باید بواسطه ی لزوم نگهداری و بهره مندی از اطلاعات گذشته ، دیتابیسش رو حفظ کنم و در اصل مامبوی جدید رو روی همون دیتا بیس نصب کنم. حالا چند سوال وجود داره

1- آیا هنگام نصب میتوان همون دیتا بیس رو معرفی کرد با همون پیشوند نام جداول؟ با این کار به خاطر ایجاد جداول مامبوی جدید ، جداول موجود در دیتابیس آسیب نمی بینند؟ این در صورتیه که نمی خوام تا قبل از حصول اطمینان از عملکرد مامبوی جدید ، مامبوی قدیمی رو حذف کنم...

2- در صورتی که مسیر ذکر شده صحیح نیست ، راه حل این ماجرا چیست؟

3- هنگام بکاپ گرفتن از دیتابیس توسط ادمین پی اچ پی ، حجم فایل بکاپ شده با حجم دیتابیس اصلی که در سی پنل نمایش داده شده تفاوت فاحشی داره! بطور مثال دیتا بیس اصلی 2.46 MB حجم داره اما بکاپ اون حتی پس از آنزیپ شدن تنها 1.70 MB حجم داره؟ این تفاوت حجم دال بر اشکال در بکاپ گیری نیست؟ این موضوع در صورتیه که تمام تیک های توصیه شده در آموزش بکاپ گیری زده شده!

البته بنده یک بار مسیری به شرح زیر رو طی کردم اما نتیجه نداد:
    یک مامبوی جدید بر روی یک دیتابس جدید نصب کردم ، سپس از طریق ادمین پی اچ پی بکاپ دیتابیس اصلی رو روی این دیتابیس ریستور کردم که با ارور مواجه شد! که فکر می کنم این اشکال به دلیل عدم تطابق نام و جداول دیتابس اصلی با دیتا بیس جدید و تنوع جداول موجود (کامپوننت و ماژول ها) و نبود اونها در دیتابیس جدید بوده باشه!؟ا

در کل ممنون می شم اطلاعات جامعی در این باب داده بشه...

التماس دعا

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

پاسخ : تعویض مامبوی خراب با استفاده از دیتابیس موجود؟

سلام
    یک بک آپ کامل از کل سایت بگیرید که اگر خیالتون راحت بشه
    کل فایل ها و دیتابیس را پاک کنید و مامبو را نصب کنید و دیتابیس جدیدی بسازید با همان نام،نام کاربری و پسوورد دیتابیس سابق بعد که کامل مامبو نصب شد و خالی هم بود دیتابیس قبلی را ریستور کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
    دیتابیس را از سی پنل بک آپ گیری کنید
    این راه کارهایی است که خود بنده بارها انجام داده ام و آزمایشات مختلفی کرده ام
    ممکن است راه بهتری هم باشد که دوستان بگویند
    موفق باشید

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام
    شما ميخوايي مامبو نصب كني و از ديتابيس قبلي استفاده كني؟ يا اينكه ميخوايي مامبو رو ترميم كني؟
    خودت فكر ميكني كدوم قسمتهاي مامبوت ضربه ديده باشه؟
    كامپوننتها و ماژولها و مامبوتهاي خاصي نصب داري روي مامبو؟ اگر نصب داري همه رو براي سايت بعد ميخوايي؟ فايلهاي قابل نصب رو داري؟
    چرا فكر ميكني فايلهاي هسته آسيب ديدن؟!

به نظرت با اوور-رايت كردن فايلها مشكلت حل نميشه؟ حتماً تست كن.

به سوالات جواب بده تا به بهترين شكل ممكن برات توضيح بديم.

در ضمن بكاپ هم چون فايلها رو زيپ ميكنه حجمش كم ميشه. براي اينكه مطمئن بشيد فايل گرفته شده سالم هست ميتنيد به ايميلي كه هنگام بكاپ گيري داديد بريد و ماجرا رو مطلع بشيد. ايميلي كه براتون ارسال ميشه پاسخگوي اين سوال شماست كه بكاپ سالمه يا نه!

يا حق.

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18941.msg100812#msg100812 date=1233505655]
    سلام
    شما ميخوايي مامبو نصب كني و از ديتابيس قبلي استفاده كني؟ يا اينكه ميخوايي مامبو رو ترميم كني؟
    خودت فكر ميكني كدوم قسمتهاي مامبوت ضربه ديده باشه؟
    كامپوننتها و ماژولها و مامبوتهاي خاصي نصب داري روي مامبو؟ اگر نصب داري همه رو براي سايت بعد ميخوايي؟ فايلهاي قابل نصب رو داري؟
    چرا فكر ميكني فايلهاي هسته آسيب ديدن؟!

به نظرت با اوور-رايت كردن فايلها مشكلت حل نميشه؟ حتماً تست كن.

به سوالات جواب بده تا به بهترين شكل ممكن برات توضيح بديم.

در ضمن بكاپ هم چون فايلها رو زيپ ميكنه حجمش كم ميشه. براي اينكه مطمئن بشيد فايل گرفته شده سالم هست ميتنيد به ايميلي كه هنگام بكاپ گيري داديد بريد و ماجرا رو مطلع بشيد. ايميلي كه براتون ارسال ميشه پاسخگوي اين سوال شماست كه بكاپ سالمه يا نه!

يا حق.
    [/quote]

سلام پسر مهربون
    اگر خاطرتون باشه در پستی دیگه ای با عنوان " ناپایداری سرور یا مامبو؟ " از کندی روند مدیریت مامبو گفته بودم که بیشتر شکم به سرور می رفت ، از طریق مدیر سرور به نتیجه نرسیدم و با توجه به اینکه آخرین راهم شک کردن به آسیب های احتمالی هسته است ، می خوام آخرین راه رو هم امتحان کنم! به نظرم داشتن یک مامبوی جدید یا حتی موازی با مامبوی قبلی با همون حجم اطلاعات و تست اون برای مدت کوتاه راه مناسب تری نسبت به تعویض سرور باشه! بنا بر این بله قصدم تعویض مامبو و یا راه اندازی یک مامبوی جدید اما با استفاده از دیتابیس مامبوی قبلی هست و طبیعیه که همه ی کامپوننت و ماژول ها هم باید حفظ بشه ، اما به نظرم رسید که اور-رایت کردن فایل های هسته هم می تونه راه مناسبی باشه! با این توصیف به نظر ما کدام یک از فایل های هسته امکان داره که اسیب دیده باشه و تعویض اون راهکاری مناسب تره؟

لینک پست " ناپایداری سرور یا مامبو؟ " جهت یاد آوری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

خوب به نظر من شما يكبار بسته مامبو رو از سايت رسمي دانلود كن و بر روي فايلهاي فعلي اكستركت كن. چرا كه با نصب مامبوي جديد هم شما باز همينكار رو ميكنيد!
    نصب مامبو تنها يك فايل را براي شما ايجاد ميكند كه configuration.php هست.

در واقع نصب مامبو به شما كمكي نميكنه، همون اوور-رايت بهتره.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اگر قصد داريد يك مامبوي جديد بر روي هاست آپلود كنيد و ديتابيس قبلي را به آن متصل كنيد. از همان روشي كه دوست خوبمون فرمودند بايد انجام بديد. (البته ميتونيد از بكاپ هم استفاده نكنيد و خودتون دستي فايل config رو ايجاد كنيد و ... .)

در رابطه با اكستنشنها هم بايد عرض كنم كه طبيعتاً در مامبويي كه جديد آپلود ميكنيد نياز هست كه اكستنشنها را نصب كنيد، پس پيشنهاد ميكنم ابتدا يك مامبو در يك ديتابيس جديد و در يك پوشه جديد نصب كنيد.سپس تمامي اكستنشنها را نصب كنيد.
    با استفاده از منوي "تنظيمات كلي" مامبو، اطلاعات ديتابيس جديد را به ديتابيس اصلي تغيير بديد تا سايت شما فعال بشه، تمامي يوزرها و پسوورد ها به حالت قبلي تغيير ميكنند. پس از اينكار ميتوانيد فايلهاي قديمي را حذف نموده و فايلهاي جديد را از داخل پوشه به جاي اصلي منتقل كنيد، با انتقال مكان پوشه بايد تغييراتي در CONFIGURATION.PHP اعمال كنيد. فايل رو باز كنيد متوجه خواهيد شد.
    فايلهاي آپلود شده در پوشه هاي مديا و ... را هم فراموش نكنيد كه بايد در ميان فايلهاي جديد قرار بديد.

قبل از همه اينكارها هم بكاپ يادتون نره كه مشكلي پيش نياد.

يا حق

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)