سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: کی میتونه کمک کنه؟!!

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

کی میتونه کمک کنه؟!!

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من (رایان گرافیک) هستم.1 هفته ای میشه عضو شدم.در زمینه طراحی فتوشاپ کار میکنم.من در ساخت سایت hTML میشه گفت مشکلی ندارم.میتونم قالبی رو که با فتوشاپ طراحی کردم رو به HTML تبدیل کنم .ولی مشکلم به روز رسانی سایت هستش ... که مثل اینکه از طریق نرم افزار هایی صورت میگیره!!!!
    ولی وقتی با مامبو آشنا شدم دیدم همه کار ها رو خودش میکنه !!! خیلی راحت میشه سیستم خودمو تبدیل به سرور کنم و بعدشم به روز رسانی ...
    حالا من مامبو 6-5-4 و 2-6-4 رو دانلود کردم و میخوام نصب کنم.چند تا سوال داشتم که اگه دوستان عزیز کمک کنن فراموش نمیکنم.
    1)کدامیک از این سیستم ها کارایی بیشتری داره ؟؟
    2)قالب ها رو میشه برا هر سیستمی گذاشت یا اینکه هر قالبی متناسب با ورژن مامبو ارائه شده ؟؟؟
    3)مامبو رو رو سایت هایی که فضای رایگان میدن میشه نصب کرد براحتی ؟؟؟ یا مشکلاتی داره ؟؟؟ مثلا GIGFA.COM یا جاهای دیگه ؟؟؟
    4)حالا برا شروع نصب باید چیکار کنم .... مثلا رو همون GIGFA ....؟
    با تشکر از دوستان عزیز ، انشاالله بتونیم با هم محیطی خوب برای علاقه مندان ایجاد کنیم.در زمینه فتوشاپ هر کی سوال داشت تا اونجا که اطلاعاتم کفایت کنه در خدمتم.
    رایان گرافیک

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : کی میتونه کمک کنه؟!!

سلام
    به انجمن خوش آمديد.
    لطفاً قوانين را يكبار مطالعه كنيد و براي تاپيكهاي خود عنوان صحيح انتخاب كنيد!

1) طبيعتاً نسخه نهايي و 465 بهتر هستش!
    2) قالبهاي مامبو مخصوص خود مامبو هستند و نميتونيد براي مديريت محتواهاي ديگر استفاده كنيد، اما نسخه مامبو كه تغيير ميكنه در صورتي كه سري آن تغيير نكند ميتونيد از همان قالب به راحتي استفاده كنيد.
    3) پيشنهاد ميكنم اين مقاله رو بخونيد. ---> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    4) بازم همون مقاله رو بخون!

يا حق

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)