سلام به دوستان عزیز
یه سایت فروشگاه با جوملا(با کامپوننت VirtueMart) طراحی کردم و نمی تونم اونو از روی کامپیوتر خودم به یه کامپیوتر دیگه انتقال بدم
ممنون می شم اگه کمکم کنید.

سلام به دوستان عزیز
یه سایت فروشگاه با جوملا(با کامپوننت VirtueMart) طراحی کردم و نمی تونم اونو از روی کامپیوتر خودم به یه کامپیوتر دیگه انتقال بدم
ممنون می شم اگه کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
هرچند كه ما در اين انجمن به سولات مربوط به مامبو پاسخ ميديم! ولي خوب اين سوال شما ميتونه براي مامبو هم باشه.
شما مشكلتون رو نگفتيد! خوب تا كجاي انتقال ميرويد و قادر به ادامه نيستيد؟! اصلاً كلاً نميدونيد چطور بايد انتقال بديد يا اينكه مشكلي در بين كارتون وجود داره؟!
در انجمن قبلاً در رابطه با اين موضوع بسيار بحث شده! جستجو كرديد؟ به جواب نرسيديد؟ فكر ميكنم همين 1 ماه پيش بود كه به تازگي بحث شد! حتماً جستجو كنيد.
يا حق
سلام ممنون از اینکه به سوال من توجه کردید من کلاً طریقه انتقال رو بلد نیستم انتقال از یک local به local دیگه
بازم ممنونم. یا علی
اینجا انجمن تخصصی مامبو هست و فقط از مامبو پشتیبانی میشه
یا علی
مسئله خاصي نيست! فقط بايد در هنگام انتقال سايت دقت كني كه نسخه sql سيستم دوم با سيستم اول تفاوتي نكنه. فايلها و پوشه ها هم كه عيناً منتقل كني و از sql هم اكسپورت بگيري و در سيستم دوم ايمپورت كني.
حالا ميخواد مامبو باشه يا هر اسكريپت ديگه اي!
ولي يادتون باشه كه اين سوال رو ديگه بيشتر ادامه نديد!
در انجمن مامبولرن جستجو كنيد و لطفاً سوال خودتون رو در يكي از انجمنهاي مربوط به جوملا پيگيري كنيد تا پاسخگوي شما باشند. مثلاً joomfa
يا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)