-
پاسخ : راه اندازی گالری عکس
ممنون، ما هم خوبيم
البته اين اسكريپت قبلاً و براي نسخه قديمي مامبو كامپوننت داشته كه به تازگي براي جوملا و مامبو كامپوننتي ارائه نكرده، در انجمن اين سايت مرجع هم يادم مياد كه خوندم منتظرن تا مامبو/جوملا آينده خودش رو كامل مشخص كنه تا شروع كنن براش و ... . ولي خيلي تاپيكش قديمي بود و فكر كنم منصرف شدن!و فكر نميكنم كاري بكنن.
به نظر من ابتدا بهتره كه از بسته (كد حاضر) اون استفاده كنيم و يك كامپوننت براي مامبو ايجاد كنيم، و بعد از اون فارسي سازيش با من.
(البته داتسو هم هست كه بزودي دوست خوبمون آقاي دهشهري ميخوان فارسي شدش رو قرار بدهند، ولي اين يه چيز ديگس!)
شايد هم منظور شما جداگانه بوده كه بايد خصوصي با آقاي فيروزمندان بحث كنيم تا ببينيم نظر ايشون چيه !؟ - اگر اين بوده كه خودت ميدوني بايد كجا و چطوري بحث كنيم؟! بايد ديد كه نظر آقاي فيروزمندان در رابطه با فعاليت حمايت از اين اسكريپت و مديريت تصاوير چي هست تا بشه در رابطش فكر كرد.
شما كامپوننتش رو بسازيد (يك تيم تشكيل بده و بسم الله)، فارسي سازيش با من تا براي مامبو فارسي (مامبولرن) بشه استفاده كرد.
يكي ديگه از دوستان هم خوشش اومده بود كه مايل بود فارسيش كنه، به ايشون هم خبر ميدم كه اينجا مراجعه كنند تا بهتر ادامه بديم.
يا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-13-2009 10:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)