سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: راه اندازی گالری عکس

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

راه اندازی گالری عکس

میخواستم یک سیستم خوب ( خارج از مامبو و اس ام اف) برای راه اندازی گالری عکس معرفی کنید.(رایگان یا پولی)

ویژگی هایی که مد نظرم هست.

1. امینیت
    2. آپدیت ( یک تیم پشتیبانی داشته باشه که روش کار کنن حداقل)

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : راه اندازی گالری عکس

سلام، خوبي محمد؟
    آقا من به شما gallery2 رو معرفي ميكنم. اگر توي انجمن خودمون بگردي قبلاً معرفيش كردم.
    همين متفرقه هم گفتم. (بهترين cms براي ايجاد يك سايت گالري - اما انگليسي و بدون پشتيباني فارسي، ولي اگه انگليسيت خوبه بدون كه انجمن فوق العاده اي داره)

يا حق

سلام آقا. ما خوبیم ! شما خوبی؟
    آقا دستت درست. خیلی برنامه توپی معرفی کردی. خوشم اومد بدجور.
    گویا سه نفر به اسم های Jalal Kheradmand, Pedram Hayati, Mohammad Samini دست به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] زدند اما کار رو ول کردند. حدود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیش رفتند ! فارسی سازیش کار سختی نیست. فقط باید یک سری کلمات ترجمه بشن. بقیه چیزها قبلا درست شده اند مثل راست به چپ ها.

[size=10pt]به نظر من خیلی ارزش داره اگر تیم مامبولرن یک فکری به حال چنین برنامه ای بکنه. چون خیلی برنامه خوبیه و ترجمش هم زمان بر نیست. [/size]

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

ممنون، ما هم خوبيم

البته اين اسكريپت قبلاً و براي نسخه قديمي مامبو كامپوننت داشته كه به تازگي براي جوملا و مامبو كامپوننتي ارائه نكرده، در انجمن اين سايت مرجع هم يادم مياد كه خوندم منتظرن تا مامبو/جوملا آينده خودش رو كامل مشخص كنه تا شروع كنن براش و ... . ولي خيلي تاپيكش قديمي بود و فكر كنم منصرف شدن!و فكر نميكنم كاري بكنن.

به نظر من ابتدا بهتره كه از بسته (كد حاضر) اون استفاده كنيم و يك كامپوننت براي مامبو ايجاد كنيم، و بعد از اون فارسي سازيش با من.
    (البته داتسو هم هست كه بزودي دوست خوبمون آقاي دهشهري ميخوان فارسي شدش رو قرار بدهند، ولي اين يه چيز ديگس!)

شايد هم منظور شما جداگانه بوده كه بايد خصوصي با آقاي فيروزمندان بحث كنيم تا ببينيم نظر ايشون چيه !؟ - اگر اين بوده كه خودت ميدوني بايد كجا و چطوري بحث كنيم؟! بايد ديد كه نظر آقاي فيروزمندان در رابطه با فعاليت حمايت از اين اسكريپت و مديريت تصاوير چي هست تا بشه در رابطش فكر كرد.

شما كامپوننتش رو بسازيد (يك تيم تشكيل بده و بسم الله)، فارسي سازيش با من تا براي مامبو فارسي (مامبولرن) بشه استفاده كرد.

يكي ديگه از دوستان هم خوشش اومده بود كه مايل بود فارسيش كنه، به ايشون هم خبر ميدم كه اينجا مراجعه كنند تا بهتر ادامه بديم.

يا حق

اگر تیم درست حسابی باشه (که گویا هست) منصرف نمیشه. چون هر تیمی به دنبال توسعه کارهاشه. جوملا و مامبو هم فرصت خوبی هستند.

منظور من از فارسی ساز صرفا فارسی سازی خود سیستم بود نه اینکه ارتباط ایجاد کنیم با مامبو. متاسفانه من دانش لازم برای فارسی سازی و کامپوننت نویسی رو زیاد ندارم !

من نمیدونم چطور در این مورد باید با ایشون صحبت کنم. حرف من صرفا یک پیشنهاد بود و بقیش با شما :دی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

سلام. برای آپدیت gallery2 باید چطور انجام دهیم؟ مرسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)