[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg102252#msg102252 date=1235320795]
[quote author=myparsa link=topic=19092.msg101812#msg101812 date=1234791870]
با سلام مجدد

تصورم درست بود! ماژول ورود و خروج تنها در صفحه ی اصلی منتشر شده بود و با این حساب هنگام جدا شدن کاربر از صفحه ی اصلی ، مامبو مجوزی برای لاگین بودن در صفحات دیگر را نمی یافت و طبعن رای به خروج کاربر می داد و یکطرفه اون رو اوت می کرد!

با انتشار ماژول ورود و خروج در همه ی صفحات مشکل به کلی رفع شد و کاربران برای ورود هیچ مشکلی ندارند!

ممنون از آقای مجید به خاطر پیگیری ها و لطفشون به من...

یا علی
[/quote]

سلام. البته من تست کردم این طور نبودا O0 یعنی لازم نبود ماژول ورود و خروج در تمام صفحات منتشر شده باشه.

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
[/quote]

والا آقای کاظم زاده ، ما که کلافه شدیم از بابت مشکل ورود کاربر! بعد از فرایندی که شرح اون در این تاپیک داده شده مشکل تقریبن حل شده بود یعنی فقط در IE و در فایرفاکس مشکل همچنان وجود داشت اما بعد از گذشت دو سه روز بازهم ورود کاربر در تمام بروزر ها با مشکل رو به رو هست!
بعد از لاگین وقتی لینکی از سایت رو انتخاب می کنی خود به خود لاگ اوت می شه! و پیغام شما مجاز به دیدن این صفحه نیستید به وجود میاد!
این اشکال از هاست نیست چرا که دو مامبوی دیگه با همین ورژن در همین هاست به خوبی و بدون اشکال مشابه کار می کنند!

ما که موندیم چه کنیم!؟؟
اگر کسی کمی کنه ، الهی یک در دنیا ، صد در آخرت نصیبش بشه!