سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 37

موضوع: اشکال جدی در ورود کابر

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : اشکال جدی در ورود کابر

[quote author=مجید link=topic=19092.msg102308#msg102308 date=1235389400]
    اون مامبویی که دارید میگید کار میکنه رو کپی کنید ازش روی سرورتون و ازش استفاده کنید

این که دیگه اشکالی نیست

دست به دیتابیس هم نزنید فقط فایل ها رو کپی کنید
    [/quote][quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg102366#msg102366 date=1235416271]
    سلام. قبل از اوورایت کردن از پزمیشن فایل ها و فولدرها اطمینان حاصل کنید که قابل ویرایش باشند و در این صورت مطمئن بشید که اوورای کاملا انجام پذیرفته. در غیر این صورت ممکنه بعضی از فایل ها جایگزین نشن
    این در مورد اوورایت. اما در مورد مطلبی که مجید جان فرمودند فکر نمی کنم منظورشون اوورایت بوده باشه. منظورشون این بوده که کل مامبوی سالم ( که شما الان می خواین برای اوورایت ازش استفاده کنید) را ازش یه کپی بگیرید و بعد برید و در تنظیماتش متصلش کنید به دیتابیس مامبوی فعلی. اگر کامپوننتی چیزی هم بوده که نصب کرده باشید باید فایل هاشون را در این مامبوی جدید هم بزارید.

البته قبل از هرکاری بک آپ فراموش نشه.

یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
    [/quote]
    سلام به دوستان گرامی (عیدتان مبارک)
    خسته نباشید
    بنده هم چنین مشکلی دارم من بعد از انتقال پایگاه داده از لوکال به هاست این مشکل رو پیدا کردم طبق راهنمایی های دوستان همه ی کارها رو انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم ...
    بنده همه ی فایل ها و پوشه های اصل مامبو رو با فایل ها و پوشه های مامبوی سرور جایگزین کردم ولی کاربر نمی تواند لوگین کند؟؟؟؟؟ و بعد از اینکه گزینه ی "ورود" را میزند به صفحه ی اصلی باز میگردد :-\
    فکر میکنید مشکل از کجاست ؟؟؟؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام. یعنی شما وقتی یه مامبوی جدید هم نصب می کنید همین مشکل را دارید؟

یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی

[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg104318#msg104318 date=1237720318]
    سلام. یعنی شما وقتی یه مامبوی جدید هم نصب می کنید همین مشکل را دارید؟

یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
    [/quote]
    خیر آقای کاظم زاده مامبو هیچ مشکلی نداره (4.6.5) چون مدت هاست دارم ازش استفاده میکنم یعنی فایل اصلیش رو دارم و هیچ تغییری هم در مامبوی اصل ندادم
    من الان همه ی فایل های مامبو رو از سرور حذف کردم و مامبوی جدید نصب کردم و به پایگاه داده قبلی اتصالش دادم ولی مشکلم حل نشد (شاید بلد نیستم اتصالش بدم؟؟)من وقتی نام پایگاه داده رو در نصب ازم خواست نام دیتابیس قبلی رو بهش دادم ..هیچکدوم از مطالب و ... نیست ... حالا اینا رو بی ...
    چرا هنوز کاربر جدید که عضو میشه نمیتونه منوی کاربریش رو ببینه ؟؟؟یعنی نمیتونه لوگین کنه
    من فکر میکنم مشکل فقط و فقط از دیتابیسه چون فقط اونه که تغییری نکرده؟
    دیتا رو پاک کنم ؟

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام. اگر مشکلی برای ایجاد محتوای داخل دیتابیس نداریدپاک کنید و دوباره از نو یه دیتابیس جدید بسازید و با یه مامبوی جدید روی هاستتون استفاده کنید. اگر مطالبش مورد نیازتون بود میشه فقط از جدول مطالب دیتابیس قبلی بک آپ گرفت و در دیتابیس جدید وارد کرد.(در صورتی که مطالب خیلی هس و وارد کردن مجدد در مدیریت مامبو براتون مشکل ساز هست)

یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی

[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg104320#msg104320 date=1237723248]
    سلام. اگر مشکلی برای ایجاد محتوای داخل دیتابیس نداریدپاک کنید و دوباره از نو یه دیتابیس جدید بسازید و با یه مامبوی جدید روی هاستتون استفاده کنید. اگر مطالبش مورد نیازتون بود میشه فقط از جدول مطالب دیتابیس قبلی بک آپ گرفت و در دیتابیس جدید وارد کرد.(در صورتی که مطالب خیلی هس و وارد کردن مجدد در مدیریت مامبو براتون مشکل ساز هست)

[/quote]
    سلام خسته نباشید
    آقای کاظم زاده ارجمند بنده مامبو رو دوبارهنصبش کردم و همه ی جزئیات درون پایگاه داده رو پاک کردم و بک آپی رو که توسط ebackup گرفته ام (بدلیل اینکه میزبان پلسک قبلی بنده مشکل دارند و ...نمیتوانم از خود phpmyadmin پلسک بک آپ بگیرم و مجبورم از کامپوننت ebackup استفاده کنم) را Import کردم ولی هنوز مشکل دارم و اصلاً کاربران عضو لوگین نمیشوند و به صفحه ی اول باز میگردند ... حتی کاربر جدید هم ساختم ولی آن هم جواب نمیدهد؟؟؟خواهشاً دوستانی که با این مشکل مواجه شده بودند کمک کنند. :'(

[quote author=parsiansystem.net link=topic=19092.msg104327#msg104327 date=1237734378]
    [quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg104320#msg104320 date=1237723248]

[/quote]
    سلام خسته نباشید
    آقای کاظم زاده ارجمند بنده مامبو رو دوبارهنصبش کردم و همه ی جزئیات درون پایگاه داده رو پاک کردم و بک آپی رو که توسط ebackup گرفته ام (بدلیل اینکه میزبان پلسک قبلی بنده مشکل دارند و ...نمیتوانم از خود phpmyadmin پلسک بک آپ بگیرم و مجبورم از کامپوننت ebackup استفاده کنم) را Import کردم ولی هنوز مشکل دارم و اصلاً کاربران عضو لوگین نمیشوند و به صفحه ی اول باز میگردند ... حتی کاربر جدید هم ساختم ولی آن هم جواب نمیدهد؟؟؟خواهشاً دوستانی که با این مشکل مواجه شده بودند کمک کنند. :'(
    [/quote]

سلام دوست عزیز

1- کش و کوکی های مرورگر خود را یک بار حذف کنید.
    2- به مامبو اجازه ی کش کردن ندهید.
    3-اگر بر روی مامبوی شما کامپوننت com_akocomment وجود دارد آن را پاک کنید + جدوال دیتابیس رو چک کرده و 2جدول مربوط به این کامپوننت را حذف کنید(البته اگر به یاد داشت های ثبت شده نیازی ندارید)
    4- یک بار لاگین را در قالب پبش فرض مامبو انجام دهید اگر نشد مراحل بالا را ادامه دهید.

البته این مراحل را از آخر به اول انجام دهید!

موفق باشید

[quote author=myparsa link=topic=19092.msg104329#msg104329 date=1237736005]

سلام دوست عزیز

3-اگر بر روی مامبوی شما کامپوننت com_akocomment وجود دارد آن را پاک کنید + جدوال دیتابیس رو چک کرده و 2جدول مربوط به این کامپوننت را حذف کنید(البته اگر به یاد داشت های ثبت شده نیازی ندارید)
    4- یک بار لاگین را در قالب پبش فرض مامبو انجام دهید اگر نشد مراحل بالا را ادامه دهید.

موفق باشید

[/quote]
    همه ی مراحل از آخر به اول چک شد.... .... مورد 3 رو که روش خط قرمز کشیدم و بقیه رو هم که انجام دادم ...شماره دوم هم که غیرفعاله بعد از نصب مجدد
    ...
    مشکل حل نشد (ممنونم سید جان)

[quote author=parsiansystem.net link=topic=19092.msg104331#msg104331 date=1237736489]
    [quote author=myparsa link=topic=19092.msg104329#msg104329 date=1237736005]

سلام دوست عزیز

موفق باشید

[/quote]
    همه ی مراحل از آخر به اول چک شد.... .... مورد 3 رو که روش خط قرمز کشیدم و بقیه رو هم که انجام دادم ...شماره دوم هم که غیرفعاله بعد از نصب مجدد
    ...
    مشکل حل نشد (ممنونم سید جان)
    [/quote]

اشکال به احتمال بسیار زیاد از همون مورد سومه! اگر چنین کامپوننتی داری حتمن بهش شک کن! من دقیقن چنین مشکلی داشتم!! می تونی قبلش از این جداول بکاپ بگیری... جهت اطمینان.

[quote author=myparsa link=topic=19092.msg104334#msg104334 date=1237737377]
    اشکال به احتمال بسیار زیاد از همون مورد سومه! اگر چنین کامپوننتی داری حتمن بهش شک کن! من دقیقن چنین مشکلی داشتم!! می تونی قبلش از این جداول بکاپ بگیری... جهت اطمینان.
    [/quote]
    مدیران ارجمند ببخشند بنده درست توضیح ندادم.
    منظور از خط قرمز.... اینه که اصلاً ندارمش و نصبش نکردم .
    ولی اگه هم داشتم فکر نمیکنم که مشکلی داشته باشه چون مامبو دیگ همینجوری کامپوننت های جدید رو انتشار نمیده دوستان زحمت های زیادی کشیده اند واسش منم قبلاً یه بار نصبش کرده بودم...مشکلی نداشت...حالا اصلاً مشکلمون این نیست که بخواهیم سر دفتر مهمان بحث کنیم ...
    سپاسگذارم

[quote author=parsiansystem.net link=topic=19092.msg104337#msg104337 date=1237738366]
    [quote author=myparsa link=topic=19092.msg104334#msg104334 date=1237737377]
    [/quote]
    مدیران ارجمند ببخشند بنده درست توضیح ندادم.
    منظور از خط قرمز.... اینه که اصلاً ندارمش و نصبش نکردم .
    ولی اگه هم داشتم فکر نمیکنم که مشکلی داشته باشه چون مامبو دیگ همینجوری کامپوننت های جدید رو انتشار نمیده دوستان زحمت های زیادی کشیده اند واسش منم قبلاً یه بار نصبش کرده بودم...مشکلی نداشت...حالا اصلاً مشکلمون این نیست که بخواهیم سر دفتر مهمان بحث کنیم ...
    سپاسگذارم
    [/quote]

عزیز دلم بنده هم نگفتم کامپوننت اشکال پایه ای داره! بنده هم در تمام مامبوهام این کامپوننت رو دارم که ماشالله مثل بنز داره کار می کنه! در باب این کامپوننت چند باری دچار مشکل مشابه شدم و با حذف اون و نصب دوباره حل شد! ، حالا اگر شما چنین کامپوننتی ندارید که خب دنبال اشکال دیگری بگردید.

موفق باشید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)