[quote author=parsiansystem.net link=topic=19092.msg104327#msg104327 date=1237734378]
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg104320#msg104320 date=1237723248]
سلام. اگر مشکلی برای ایجاد محتوای داخل دیتابیس نداریدپاک کنید و دوباره از نو یه دیتابیس جدید بسازید و با یه مامبوی جدید روی هاستتون استفاده کنید. اگر مطالبش مورد نیازتون بود میشه فقط از جدول مطالب دیتابیس قبلی بک آپ گرفت و در دیتابیس جدید وارد کرد.(در صورتی که مطالب خیلی هس و وارد کردن مجدد در مدیریت مامبو براتون مشکل ساز هست)
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی
[/quote]
سلام خسته نباشید
آقای کاظم زاده ارجمند بنده مامبو رو دوبارهنصبش کردم و همه ی جزئیات درون پایگاه داده رو پاک کردم و بک آپی رو که توسط ebackup گرفته ام (بدلیل اینکه میزبان پلسک قبلی بنده مشکل دارند و ...نمیتوانم از خود phpmyadmin پلسک بک آپ بگیرم و مجبورم از کامپوننت ebackup استفاده کنم) را Import کردم ولی هنوز مشکل دارم و اصلاً کاربران عضو لوگین نمیشوند و به صفحه ی اول باز میگردند ... حتی کاربر جدید هم ساختم ولی آن هم جواب نمیدهد؟؟؟خواهشاً دوستانی که با این مشکل مواجه شده بودند کمک کنند. :'(
[/quote]
سلام دوست عزیز
1- کش و کوکی های مرورگر خود را یک بار حذف کنید.
2- به مامبو اجازه ی کش کردن ندهید.
3-اگر بر روی مامبوی شما کامپوننت com_akocomment وجود دارد آن را پاک کنید + جدوال دیتابیس رو چک کرده و 2جدول مربوط به این کامپوننت را حذف کنید(البته اگر به یاد داشت های ثبت شده نیازی ندارید)
4- یک بار لاگین را در قالب پبش فرض مامبو انجام دهید اگر نشد مراحل بالا را ادامه دهید.
البته این مراحل را از آخر به اول انجام دهید!
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)