[quote author=parsiansystem.net link=topic=19092.msg104327#msg104327 date=1237734378]
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg104320#msg104320 date=1237723248]
سلام. اگر مشکلی برای ایجاد محتوای داخل دیتابیس نداریدپاک کنید و دوباره از نو یه دیتابیس جدید بسازید و با یه مامبوی جدید روی هاستتون استفاده کنید. اگر مطالبش مورد نیازتون بود میشه فقط از جدول مطالب دیتابیس قبلی بک آپ گرفت و در دیتابیس جدید وارد کرد.(در صورتی که مطالب خیلی هس و وارد کردن مجدد در مدیریت مامبو براتون مشکل ساز هست)

یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی
[/quote]
سلام خسته نباشید
آقای کاظم زاده ارجمند بنده مامبو رو دوبارهنصبش کردم و همه ی جزئیات درون پایگاه داده رو پاک کردم و بک آپی رو که توسط ebackup گرفته ام (بدلیل اینکه میزبان پلسک قبلی بنده مشکل دارند و ...نمیتوانم از خود phpmyadmin پلسک بک آپ بگیرم و مجبورم از کامپوننت ebackup استفاده کنم) را Import کردم ولی هنوز مشکل دارم و اصلاً کاربران عضو لوگین نمیشوند و به صفحه ی اول باز میگردند ... حتی کاربر جدید هم ساختم ولی آن هم جواب نمیدهد؟؟؟خواهشاً دوستانی که با این مشکل مواجه شده بودند کمک کنند. :'(
[/quote]

سلام دوست عزیز

1- کش و کوکی های مرورگر خود را یک بار حذف کنید.
2- به مامبو اجازه ی کش کردن ندهید.
3-اگر بر روی مامبوی شما کامپوننت com_akocomment وجود دارد آن را پاک کنید + جدوال دیتابیس رو چک کرده و 2جدول مربوط به این کامپوننت را حذف کنید(البته اگر به یاد داشت های ثبت شده نیازی ندارید)
4- یک بار لاگین را در قالب پبش فرض مامبو انجام دهید اگر نشد مراحل بالا را ادامه دهید.

البته این مراحل را از آخر به اول انجام دهید!

موفق باشید