سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: اشکال جدی در ورود کابر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : اشکال جدی در ورود کابر

[quote author=مجید link=topic=19092.msg102308#msg102308 date=1235389400]
    اون مامبویی که دارید میگید کار میکنه رو کپی کنید ازش روی سرورتون و ازش استفاده کنید

این که دیگه اشکالی نیست

دست به دیتابیس هم نزنید فقط فایل ها رو کپی کنید
    [/quote][quote author=علی کاظم زاده link=topic=19092.msg102366#msg102366 date=1235416271]
    سلام. قبل از اوورایت کردن از پزمیشن فایل ها و فولدرها اطمینان حاصل کنید که قابل ویرایش باشند و در این صورت مطمئن بشید که اوورای کاملا انجام پذیرفته. در غیر این صورت ممکنه بعضی از فایل ها جایگزین نشن
    این در مورد اوورایت. اما در مورد مطلبی که مجید جان فرمودند فکر نمی کنم منظورشون اوورایت بوده باشه. منظورشون این بوده که کل مامبوی سالم ( که شما الان می خواین برای اوورایت ازش استفاده کنید) را ازش یه کپی بگیرید و بعد برید و در تنظیماتش متصلش کنید به دیتابیس مامبوی فعلی. اگر کامپوننتی چیزی هم بوده که نصب کرده باشید باید فایل هاشون را در این مامبوی جدید هم بزارید.

البته قبل از هرکاری بک آپ فراموش نشه.

یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
    [/quote]
    سلام به دوستان گرامی (عیدتان مبارک)
    خسته نباشید
    بنده هم چنین مشکلی دارم من بعد از انتقال پایگاه داده از لوکال به هاست این مشکل رو پیدا کردم طبق راهنمایی های دوستان همه ی کارها رو انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم ...
    بنده همه ی فایل ها و پوشه های اصل مامبو رو با فایل ها و پوشه های مامبوی سرور جایگزین کردم ولی کاربر نمی تواند لوگین کند؟؟؟؟؟ و بعد از اینکه گزینه ی "ورود" را میزند به صفحه ی اصلی باز میگردد :-\
    فکر میکنید مشکل از کجاست ؟؟؟؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)