با سلام.
در remository وقتی که یک فایل را آپلود میکنیم، کاربر میتواند تعداد دانلودهایی که ازآن فایل انجام شده است را ببیند. حالا اگر بخواهیم این داستان به کاربران نشان داده نشود چه کارباید کرد؟

با سلام.
در remository وقتی که یک فایل را آپلود میکنیم، کاربر میتواند تعداد دانلودهایی که ازآن فایل انجام شده است را ببیند. حالا اگر بخواهیم این داستان به کاربران نشان داده نشود چه کارباید کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در تنظیمات کامپوننت این آبشن رو غیر فعال کنید
استاد، من به قسمت تنظیمات درون کامپوننت رفتم ولی هیچ قسمتی چیزی نداشت که بتوان تنظیم کرد که تعداد دانلودها توسط کاربران و یا بازدیدکنندگان دیده نشود.
متشکرم
کسی اینجا پیدا نمیشه که پاسخ این سوال رو بدهد؟
از توی فایل ها حذف کنید
متاسفانه من الان ریموستری نصب شده ندارم جایی دوستان کسی داره فایلش رو ادیت کنه برای ایشون آپلود کنه
متشکرم استاد.
کدام فایل را باید برم و ادیت کنم؟ فکرکنم اگه راهنمایی کنند دوستان میتونم فایل مربوطه رو پیداکنم و ویرایش مورد نظر رو که دستور بدن در اون اعمال کنم.
با تشکر.
سلام. فایل زیر را دانلود کنید و جایگزین فایل همنام در مسیر components/com_remository نمایید :
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلیکد:http://www.mediafire.com/file/mmmkoddmjvm/remository.html.php
با سلام
فایل را که نمی شود دانلود کرد
من می خواهم نحوه چینش بر اساس شناسه و ... را نیز حذف کنم چطور می توانم این کار را انجام بدهم
دروود
قوانین :
13) حتی الامکان از ارسال در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)