-
مشکل در ایجاد پشتیبان از بانک اطلاعاتی
سلام دوستان عزیز
من جدیدا مشکلی در ایجاد پشتیبان از بانک اطلاعاتی دارم و زمانیکه می خواهم بانک اطلاعاتی را بر روی رایانه شخصی ذخیره کنم با ارور زیر مواجه میشم. :-[
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 3932144 bytes) in /home/hashjin/public_html/administrator/components/com_mostlydbadmin/admin.mostlydbadmin.php on line 236
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-13-2009 08:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در ایجاد پشتیبان از بانک اطلاعاتی
سلام. لطفا قبل از زدن تاپیک جدید ابتدا در انجمن جستجو کنید 
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم نتایج جستجو در این مورد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19096.msg101666#msg101666 date=1234612616]
سلام. لطفا قبل از زدن تاپیک جدید ابتدا در انجمن جستجو کنید 
این هم نتایج جستجو در این مورد :
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــلی
[/quote]
سلام جناب اقای کاظم زاده
من قبل از اینکه این مسئله رو مطرح کنم کلی در این مورد تو انجمن سرچ کردم ولی اکثر موارد همین نکته رو گفته بودند اما اشاره ای به مسیر php.ini بر روی سرور نکرده بودن
هاست من بصورت رسیلری هستش و خودم پکیج درست میکن برای کاربرای خودم
ولی مسیر و نحوه تغییرات php.ini رو نمی دونم ، ممنون میشم راهنماییم کنید.
این مسئله داره اذیتم میکن
مرسی
-
-
سلام. دوست عزیز شما در پست اول فرمودید :
[quote author=adelyaghoubi link=topic=19096.msg101649#msg101649 date=1234556852]
سلام دوستان عزیز
من جدیدا مشکلی در ایجاد پشتیبان از بانک اطلاعاتی دارم و زمانیکه می خواهم بانک اطلاعاتی را بر روی رایانه شخصی ذخیره کنم با ارور زیر مواجه میشم.
[/quote]
خب اگر بر روی رایانه ی شخصی هست که مسیر ها هم گفته شده در پوشه Windows هست. آیا مشکل تازه ای برای شما در هاست بوجود اومده؟
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
-
-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=19096.msg101760#msg101760 date=1234716476]
سلام. دوست عزیز شما در پست اول فرمودید :
[quote author=adelyaghoubi link=topic=19096.msg101649#msg101649 date=1234556852]
سلام دوستان عزیز
من جدیدا مشکلی در ایجاد پشتیبان از بانک اطلاعاتی دارم و زمانیکه می خواهم بانک اطلاعاتی را بر روی رایانه شخصی ذخیره کنم با ارور زیر مواجه میشم.
[/quote]
خب اگر بر روی رایانه ی شخصی هست که مسیر ها هم گفته شده در پوشه Windows هست. آیا مشکل تازه ای برای شما در هاست بوجود اومده؟
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
[/quote]
دوست عزیز مشکل من در هاست می باشد
هاست من بصورت رسیلری هستش
و خودم مدیریت سرور رو بر عهده دارم
فقط نمی دونم این فایل php.ini مسیرش در هاست کجاست
کلی گشتم ولی پیدا نکردک
یا جایی رو هم ندیدم برای فعال سازی و دسترسی به php.ini
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
-
-
[quote author=adelyaghoubi link=topic=19096.msg101759#msg101759 date=1234716073]
مسیر php.ini بر روی سرور نکرده بودن
ولی مسیر و نحوه تغییرات php.ini رو نمی دونم ، ممنون میشم راهنماییم کنید.
[/quote]
سلام
php.ini در home directory هر فضا بطور مجزا تعريف ميشه (ممكنه موجود باشه و يا نباشه)، البته اگر server api بر روي cgi يا fast cgi ست شده باشه. (كه ميتونيد ايجاد كنيد)
اگر هاست شما از cpanel 11 بهره ميبره، شما ميتونيد از ezconfig در صورت وجود استفاده كنيد. (برخي سرورها)
يا حق
-
-
البته در محیط مدیریت مامبو از طریق زیر می توان اطلاعات لازم در مورد تنظیمات PHP و سرور بدست بیاورید که فکر کنم مفید باشه.
سیستم > اطلاعات سیستم > اطلاعات PHP
-
-
[quote author=TizRow link=topic=19096.msg102216#msg102216 date=1235291708]
البته در محیط مدیریت مامبو از طریق زیر می توان اطلاعات لازم در مورد تنظیمات PHP و سرور بدست بیاورید که فکر کنم مفید باشه.
سیستم > اطلاعات سیستم > اطلاعات PHP
[/quote]
ممنون از لطف شما
اما این مسئله و بحثی که شما مطرح کردید به سوال این تاپیک مربوط نمیشد.
اجازه بدید براتون توضیح بدم.
phpinfo یک توضیحات از تنظیمات انجام شده بر روی هاست را به شما نشان میدهد تا از آنها مطلع شوید.
اما شما در برخی از سرورها میتونید این تنظیمات رو تغییر بدید. از جمله خاموش و یا روشن کردن تابعها و یا تغییرات زمانی و محدودیتها و ... .
اونی که شما در مامبو میبینید، تنها یک phpinfo هست.
شما وقتی یک سرور به حالت cgi و یا fast cgi ران شده باشه، میتونید یک فایل php.ini ایجاد کنید و تنظیماتی که مایلید را در آن اعمال کنید و ... .
اگر شما از نرم افزارهای شبیه ساز استفاده میکنید با رفتن به پوشه windows سیستم خود و یافتن فایل php.ini متوجه میشید که میتونید تنظیمات شبیه ساز خودتون رو تغییر بدید، سرور هم دقیقاً همین شکل هست و مدیران سرور آنرا تغییر میدهند و عمومی آنرا اعمال میکنند.
اما برخی server api رو به حالت cgi ران میکنند که شما قادر خواهید بود تا بتونید این تنظیمات را برای خود تخصصی کنید.
البته اینکار اگر غیر اصولی انجام بشه، باعث مشکلات امنیتی میشه و برای شما خطراتی ایجاد میکنه که با کمی دقت و جستجو و مطالعه میتونید این مشکلات رو به صفر برسونید.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)