با سلام
می خواستم بدونم میشه چند دیتابیس رای روی لوکال برای مامبو ساخت و بعد اون چند تا را تبدیل به یک دیتا بیس کرد و ازش استفاده کرد؟
آگه میشه لطفا روشش را هم بگین.

با سلام
می خواستم بدونم میشه چند دیتابیس رای روی لوکال برای مامبو ساخت و بعد اون چند تا را تبدیل به یک دیتا بیس کرد و ازش استفاده کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=mr_map link=topic=19061.msg101502#msg101502 date=1234337044]
با سلام
[/quote]
سلام دوست عزیز به مامبو خوش آمدید
معذرت میخوام خب این چه کاریه !
شما برای چی میخواهید چند پایگاه داده بسازید و دوباره اون رو به یک پایگاه داده تبدیل کنید؟! :
فکر نمیکنم بشه چنین کاری انجام داد چون مامبو دچار مشکل میشه
سلام. شدن که میشه اما شما می خواهید با این کار به جای استفاده از یک مامبو استفاده کنید؟ (یعنی مثلا سه سایت را تبدیل به یک سایت با اطلاعات اون دو سایت دیگر کنید؟) یا می خواهید کماکان از سه مامبو استفاده کنید با اطلاعات متفاوت اما هر سه شون در یک دیتابیس باشن؟ (این دومی فکر کنم خوب نیست)
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلی
با سلام
دوستان مثل اینکه من سوالم را درست مطرح نکردم
من نزدیک 2000 صفحه اطلاعات دارم که روی هاردم ذخیره شده.می خواهم این اطلاعات را در یک سایت ساخته شده با مامبو قرار دهم .از اونجایی که وقت کافی ندارم که تنهایی این صفحه ها را کپی و paste کنم می خواهم از 2 نفر از دوستام کمک بگیرم تا هر کدام روی کامپوتر خودشون روی مامبو لوکال قسمتی از این صفحات را کپی و paste کنن.و در پایان اطلاعات هر سه را تبدیل به یک دیتابیس کرد و اونو آپلود کنم.
با تشکر.
مشکلی نداره همه دوستان شما می تونن کارشون رو بکنن در نهایت از دیتابیس ها یک backup بگیرید و گزینه update رو انتخاب کنید که در هنگام امپورت کردن به مشکلی بر نخورید و به راحتی هر 3 دیتابیس یکی بشن
سلام
گزینه update را از کجا باید انتخاب کنیم؟در پنل خود مامبوست؟یا در سی پنل؟اگر در پنل خود مامبوست کجای پنله؟من پیدا نکردم
ممنون
سلام. در phpmyadmin موقع بک آپ گرفتن در همون صفحه هست.
یـــــــــــــاعـــــــــ ـــلی
با سلام
ممنون از راهنمایتون.
من با phpmyadmin تونستم دیتابیس ابدیت تهیه کنم ولی اون دیتابیس را نمی تونم import کنم ارور میده.
نوع خطا رو بفرمایید
سلام
این ارور را میده
Error
SQL query:
--
-- پايگاه داده: `mambo`
--
CREATE DATABASE `mambo` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
MySQL said: Documentation
#1007 - Can't create database 'mambo'; database exists
علاقه مندی ها (Bookmarks)