بله - حق با همه شماست.
اما اگر به مثال من دقت کنید جواب رو در مثال دقیق تر دادم! این دقیقاً مثالی هستش که پاسخگوی گوگل برای من زده :دی
اما برای شما چرا اینجوریه من نمیدونم! رنک به پوشه هم داده میشه ظاهراً!!!!!!!!!
یا حق

بله - حق با همه شماست.
اما اگر به مثال من دقت کنید جواب رو در مثال دقیق تر دادم! این دقیقاً مثالی هستش که پاسخگوی گوگل برای من زده :دی
اما برای شما چرا اینجوریه من نمیدونم! رنک به پوشه هم داده میشه ظاهراً!!!!!!!!!
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خوب طبیعیه دیگه، رنک حتی به یک صفحه خاص هم تعلق میگیره فولدر که بماند :دیرنک به پوشه هم داده میشه ظاهراً!!!!!!!!!
در یک سایت ممکنه رنک بعضی صفحات بیشتر و بعضی کمتر باشه. به خاطر همینه که میگن از صفحات سایتتون به صفحات دیگه لینک بدید تا پیج رنک یک صفحه به صفحه دیگه هم منتقل بشه که در واقع مجموعه این رنک ها به حساب رنک دومین اصلی گذاشته میشه که بالاترین رنک رو هم داره.
اما با sub domain مثل یک دومین مجزا رفتار میشه و رنک مختص خودشو داره.
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg102898#msg102898 date=1235903365]
خوب طبیعیه دیگه، رنک حتی به یک صفحه خاص هم تعلق میگیره فولدر که بماند :دی
در یک سایت ممکنه رنک بعضی صفحات بیشتر و بعضی کمتر باشه. به خاطر همینه که میگن از صفحات سایتتون به صفحات دیگه لینک بدید تا پیج رنک یک صفحه به صفحه دیگه هم منتقل بشه که در واقع مجموعه این رنک ها به حساب رنک دومین اصلی گذاشته میشه که بالاترین رنک رو هم داره.
اما با sub domain مثل یک دومین مجزا رفتار میشه و رنک مختص خودشو داره.
[/quote]
ممنون - بنده از این موضوع مطلع نبودم.
یا حق
خيلي جالب بود ، ندونسته يك كاري كردم كه رنك سايتم زياد بشه .
اين هم نمونه اش ww w .p30p30.com/forum
با سلام
با تمام تلاشي كه براي افزايش رنك سايتم داشتم ، مخصوصا با SEF , sitemap , عناوين موضوعات ، بخشها و مجموعه ها و . . . هنوز رنك سايتم زياد نشده . حتي در الكسا كمتر هم شده . يك نگاهي بندازيد ببينيد مشكل از كجاست . شايد گير يك فوت كوزه گريه كه من نميدونم .
ht tp://www.alexa.com/data/details/traffic_details/p30p30.com
htt p://w ww.alexa.com/data/details/traffic_details/p30p30.com/forum
ضمنا من مطالب سايت p30p30 رو با احتساب انجمن ، تقريبا هر 2-3 روز يكبار آپديت و اضافه ميكنم.
فكر نكنم از اين هم ايرادي باشه .
بنده که عرض کردم باید حداقل 2 ماهی صبر کنی شایدم بیشتر. خیلی کم طاقتی هابا تمام تلاشي كه براي افزايش رنك سايتم داشتم ، مخصوصا با SEF , sitemap , عناوين موضوعات ، بخشها و مجموعه ها و . . . هنوز رنك سايتم زياد نشده
ضمنا علاوه بر همه این بهینه سازی ها تبادل لینک مهمترین عامل در بالا رفتن پیج رنک هست. لینک هایی که شما در سایتت قرار دادی فقط لینک از طرف شماست و تبادل لینکی صورت نگرفته.
آخه 4-5 ماهی از تاسیس سایت گذشته ولی نتیجه اینطوری بود که گفتم .
اگه با 2 ماه و لینک از سایتهای دیگه حل بشه ، چاره ای نیست و به این توصیه شما عمل میکنم .
ضمنا اگر راهکار دیگری برای افزایش رنک سایت در نظر دارید دریغ نفرمایید .
SEF سایتم هم فعاله ولی همون مشکل قبلی یعنی در IE مشکل داره . سوال هم کردم ولی تا الان کسی جواب مشخصی نداده .
اگر یادتون رفته یکبار دیگه مشکل سایت رو بگم. 
ا سلام
با عرض تاسف و تاثر درگذشت مرحوم SH404SEF و آدرسهای زیباش رو در سایتم به خودم و همه دوستانی که نتونستند از این کامپوننت استفاده کنند ، تسلیت عرض میکنم .
حسابی این کامپوننت برای دردسر ایجاد کرد و من هم تمام تلاشم رو کردم تا بتونم این لینکهای زیبایی که ایجاد میکنه رو حفظ کنم . ولی متاسفانه این کامپوننت با نقشه سایت ، ورود اعضاء ، جستجو و . . . در سایتم مشکل ایجاد میکرد و چاره ای نبود جز اینکه حذفش کنم !
فکر میکنم دوباره لینکهام باید به گوگل معرفی بشه . و ای کاش یک کامپوننت جایگزین این کامپوننت میشد .
** دو پست شما یکی شد
سلام
پیشنهاد میکنم این سایت shahrsakhtafzar.com که مربوط به دوست خوبمون شهریار هست (با مامبو) رو ببینید و یکبار هم "شهر سخت افزار" رو در گوگل جستجو کنید. شاید مسائلی رو خودتون به دست بیارید. کاملاً آدرسهای سایت رو بررسی کنید و ... .
یا حق
با سلام
سايت رو ديدم . ياد روزهايي كه sh4040sef  كار ميكرد افتادم . چه روزگار خوب و پر دردسري !
درباره جستجو نيز شما فكر من رو خونديد . دقيقا ميخوام همچين اتفاقي در موتور جستجو بيفته . يعني لينكهاي سايت ، در پايين اسم سايت بيان .
درباره آدرسها مگر نكته جديدي وجود داره ؟
یك مطلب مهم
من در سايتم فروشگاه و گالري عكس دارم . ابتدا ميخوام بدونم كه چطوري عكسها و يا كالاهاي فروشگاه در موتورهاي جستجو قرار ميگيرند .
اصلا همچين چيزي ممكنه و موتورهاي جستجو تك تك آيتمهاي فروشگاه و گالري عكس را ميپذيرند ؟
و در كل ايجاد فروشگاه و گالري عكس ، تا چقدر در افزايش رنك سايت تاثير دارد ؟ ( به غير از بحث بازديد كنندگان )
** دو پست شما یکی شد
سلام
شما بايد براي عكس هاي خود alt تعريف كنيد
اگر ديده باشيد گاهي اوقات موس وقتي بر روي يك عكسي مي رود يك متني ظاهر مي شود كه مربوط به آن عكس است شما بايد به اين وسيله به موتورهاي جستجو بفهمانيد كه عكس شما در رابطه با چيست پس از آن وقتي كاربري عكسي را در موتورهاي جستجو سرچ كنيد مثلا عكس سايت شما مي آيد
اكنون براي من اين گونه است
استفاده از عكس تاثير چنداني بر رنك ندارد و موتورهاي جستجو پيشنهاد مي كنند اگر متن مهمي دارد آن را به صورت عكسي نمايش ندهيد بلكه آن را طوري تايپ كنيد كه قابل فهم براي موتورهاي جستجو باشد
موفق باشيد
با سلام
بايد عرض كنم كه هنوز پاسخ سوال قبلي ام رو نگرفتم ولي يك سايت ديدم با آدرس htt p:/ /rankhunter.wordpress.com/
به نظر شما طريقه كار اين سايت چيه و چطوري ميتونه رنك سايت رو افزايش بده ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)