-
پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
[quote author=mk2 link=topic=19109.msg114486#msg114486 date=1253261346]
من خيلي دوست دارم اين قضيه رو كامل بدونم.
اخه مدير سرور ما ميگفت سايتها رو معرفي ميكنيم واز اين حرفهاي تبليغاتي ولي ....
به عنوان مثال من يه مطلب از يه سايت ديگه با رنك 4 نقل قول كردم توي انجمن ، چند روز بعد اون مطلب ما لينك اول گوگل قرار گرفت (رنك فعلي ما 2) ولي اون مطلب (r4 ) اونا لينك سوم چهارم قرار گرفت. خوب اينجا رنك نقض ميشه و يه چيزي مثل موقعيت سرور سر باز ميكنه ؟؟؟
تا ببينيم قضيه چيه؟؟
يا حق
[/quote]
من فكر ميكنم اينگونه نيست . گوگل به ميزان مراجعه به لينك توجه ميكنه . هرچقدر هم رنك سايت بالا باشه . اين موضوع را چندين بار تست كردم . صفحه اول سايتم را نگاه كنيد . تعدادي از مطالب آن از سايتهاي معروف مي باشد ولي در گوگل در سطر اول يا دوم قرار دارد . شايد به تازگي لينك بستگي داشته باشد ! يا شايد چيز ديگر !!
ولي مسئله اي كه پسر مهربون گفتند فكر ميكنم تا حد زيادي صحت دارد . ضمن اينكه سايتهايي كه كلماتي مانند الله ، اسرائيل ، صهيونيست ، خدا و . . . دارد نيز زير ذره بين قرار ميگيرند و با توجه به فرمولهاي خاصي كه دارند لينكها را از صفحات اول گوگل بر ميدارند . هرچقدر هم كه لينك مراجعه كننده داشته باشد و يا رنكش بالا باشد .
بعنوان نمونه بارها شده است كه از سايت تبيان مطلب در سايتم قرار داده ام . ولي در همان روز اول يا دوم لينك مطلب من در گوگل بالاتر از سايت تبيان قرار گرفته است . اين قضيه در سايتهاي مامبويي نيز تست شده است . احساس ميكنم در باره برخي سايتها ، گوگل به يك جمع بندي ميرسد و رتبه لينك را در موتور جستجويش پايين مي برد .
ولي آلكسا اينگونه نيست .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-18-2009 09:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)