بعید نیست

بعید نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
توي وبلاگم رفتم و Bonyade alam و اسكريپتهاش رو پاك كردم و ظاهرا كه وبلاگ درست شده و بالا مياد .
مطلب بعد آدرسهايي رو كه در سايت مپ گوگل اضافه كردم ، همشون رو ارور داد و محتويات ارور به اينصورت است :
Unsupported file format
Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit.
ضمن اينكه همانطور كه توي گوگل توضيح داده بود ، ابتدا يك فايل HTML با همون نامي كه گفته بود از قبل درست كرده بودم و مجددا هم اون رو ايجاد كردم ولي هيچ تغيير در ارور ايجاد نشد و براي همه لينكها همين اروري كه نوشتم رو گذاشته بود .
مشکل شما از این بابت نیست چون آدرس رو من تست کردم. اگر خواستی میتونی جهت آشنایی در مورد 301 و 302 ریدایرکت جستجو کنی.منظورتون رو از Temprary ريداركت متوجه نشدم .
از اون روشی که یک فایل html در روت هاست ایجاد میکردی استفاده نکن. ظاهرا قبول نمیکنه گوگل اونو. یه روش دیگه هم خود گوگل پیشنهاد میکنه که یه کدی رو بهت میده که باید بزاری توی تگ head. از این راه برو حل میشه.ضمنا توي گوگل سايتم verify نميشه ( چند روزه ) و هر چي تلاش ميكنم اين پيغام ها رو ميده :
مشکل از فرمت فایل xml هست. فایل sitemap.xsl رو حذف کن و بگو تا چک کنم ببینم چه جوری شده.مطلب بعد آدرسهايي رو كه در سايت مپ گوگل اضافه كردم ، همشون رو ارور داد و محتويات ارور به اينصورت است :
همچنین میتونی از سایت مپ هایی که توی انجم هست استفاده کنی، مثل joomap و xmap
سلام دوست عزیز
بنده پس از سه سال وبلاگ نویسی و پس از آن راه اندازی وب سایت به این نتیجه رسیدم که شما هیچ کار خاصی نباید برای موتورهای جستجو انجام بدید،منظور اینه که نباید دائما به فکر اعمال خاصی باشید شما باید سایتتان را برای مخاطبان و انسان ها بهینه کنید و مطالب را برای آنها قرار دهید اگر خوب عمل کنید موتورهای جستجو به شما رنک می دن من اومدم پس از یک سال که از راه اندازی سایتم می گذشت و رنکم به 4 رسیده بود و روزی 2000 بازدید داشتم اعمالی را برروی سایتم انجام دادم که رتبه ام در گوگل بالا بره ولی امارم به روزی 100 بازدید رسید وچوبش رو خوردم و اکنون از صفر شروع کردم تا بتوانم مانند سابق آمار خود را داشته باشم
در ضمن از زمان تاسیس سایت شما چه مدت می گذرد؟
اگر شما مسایل مربوط به seo را رعایت کرده باشید تا 6 ماه بعد می تونید نتایج خوبی به دست آورید زیاد عجله نکنید
موفق باشید
ببخشید ولی چطوری میتونم توی تگ هد این کدرو قرار بدم ؟ من نحوه دسترسی به کد سایت رو بلد نیستم .
[quote author=piroozman link=topic=19109.msg101894#msg101894 date=1234928815]
سلام دوست عزیز
بنده پس از سه سال وبلاگ نویسی و پس از آن راه اندازی وب سایت به این نتیجه رسیدم که شما هیچ کار خاصی نباید برای موتورهای جستجو انجام بدید،منظور اینه که نباید دائما به فکر اعمال خاصی باشید شما باید سایتتان را برای مخاطبان و انسان ها بهینه کنید و مطالب را برای آنها قرار دهید اگر خوب عمل کنید موتورهای جستجو به شما رنک می دن من اومدم پس از یک سال که از راه اندازی سایتم می گذشت و رنکم به 4 رسیده بود و روزی 2000 بازدید داشتم اعمالی را برروی سایتم انجام دادم که رتبه ام در گوگل بالا بره ولی امارم به روزی 100 بازدید رسید وچوبش رو خوردم و اکنون از صفر شروع کردم تا بتوانم مانند سابق آمار خود را داشته باشم
در ضمن از زمان تاسیس سایت شما چه مدت می گذرد؟
اگر شما مسایل مربوط به seo را رعایت کرده باشید تا 6 ماه بعد می تونید نتایج خوبی به دست آورید زیاد عجله نکنید
موفق باشید
[/quote]
متشکر
حدود 4 ماهی هست که شروع کردم و مطلب میذارم . بنده هم هدفم اینه که SEO رو رعایت کنم و البته اگه شد از راههای میان بر استفاده کنم . ضمنا شما چیکار کردید که از 4000 بازدید به 100 بازدید در روز رسیدید !!! بگید که ما این کار رو نکنیم .
** 2 پست شما یکی شد
سلام
اصلا از راههای میان بر استفاده نکنید خیلی پشیمون می شید یک سری قواعد تعریف شده را به کار بگیرید بگذارید تا یک بازه زمانی طی شود مطمئن باشید راه میان بر جز ضرر چیز دیگری ندارد همان قواعد seo که خوانده اید را کاملا رعایت کنید از خودتان چیزی به آن اضافه نکنید
من sef را فعال کردم که آمارم داغون شد شما یا باید از همان اول sef را فعال کنید یا اینکه تا آخر به آن دست نزنید وگرنه مطمئن باشید رنکتون میاد پایین
موفق باشید
[quote author=piroozman link=topic=19109.msg101901#msg101901 date=1234939812]
من sef را فعال کردم که آمارم داغون شد شما یا باید از همان اول sef را فعال کنید یا اینکه تا آخر به آن دست نزنید وگرنه مطمئن باشید رنکتون میاد پایین
[/quote]
واقعا تجربیات جالبی دارید .  به نظر شما SEf رو فعال کنم ؟ با توجه به اینکه سایت مپ درست و حسابی ندارم و از شروع کارم 4 ماهی گذشته ؟
ضمنا دو جور SEF وجود داره ، اگر درست گفته باشم ، یکیش در تنظیمات کلی مامبو ، تب آخر هست و دیگری برنامه SH404SEF .
از برنامه دومی نتونستم استفاده کنم و مجبور بودم لینک ها رو دستی وارد کنم که پشیمون شدم .
درباره برنامه اولی که توی تنظیمات مامبو هست ، زمانی که فعالش میکنم ( فایل htaccess رو هم تغییر دادم ) ، قسمت فروشگاه و گالری عکس و برخی صفحاتم اصلا وارد نمیشند ، نمیدونم مشکل از کجاست .
منتظر استفاده از نظراتتون هستم .
بعنوان نمونه : زمانیکه درمامبو SEF رو درتنظیمات کلی قسمت (قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجوفعال کردم ، همه لینکها منتهی به صفحه اصلی میشند .
بعنوان نمونه آدرس لینک از ht tp://ww w .p30p30.com/home/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=43& vmcchk=1&Itemid=42 به
ht tp:/ /p30p30.com/home/component/option,com_virtuemart/Itemid,43/ تغییر پیدا کرد ولی وارد فروشگاه نشد و به صفحه اصلی منتهی شد .
آیا واقعا SEF اینقدر در افزایش رنک سایت تاثیر داره ؟ در صورتی که خیلی هم آدرسش کوتاه نیست .
** 2 پست شما یکی شد
در فولدر template ها فایل index.php قالب سایتت رو باز کن و کد رو بزار توی تگ هد.ببخشید ولی چطوری میتونم توی تگ هد این کدرو قرار بدم ؟ من نحوه دسترسی به کد سایت رو بلد نیستم .
همونطور که جناب piroozman هم گفتن استفاده از این تکنیک های میانبر در بعضی موارد باعث میشه که علاوه بر اینکه رنک سایتتون از دست میره، سایت شما هم در blacklist گوگل قرار بگیره.البته اگه شد از راههای میان بر استفاده کنم
خوب طبیعیه دیگه، وقتی تمام آدرس ها ایندکس شده باشه و بعد با فعال کردن sef تمام آدرس ها عوض بشه، تمام کاربرایی که طبق لینک های قبلی میان تو سایت شما همه به 404 بر مخورن و گوگل هم بعد از چند وقت ....من sef را فعال کردم که آمارم داغون شد شما یا باید از همان اول sef را فعال کنید یا اینکه تا آخر به آن دست نزنید وگرنه مطمئن باشید رنکتون میاد پایین
اما راه حل این مشکل ریدایرکت کردن به صورت 301 هست. مشکل sef مامبو اینه که آدرس های قبلی رو ریدایرت نمیکنه به آدرس های جدید و تمام رنک طرف نابود میشه. اما sh404sef تمام آدرس های قبلی رو ریدارکت میکنه و هیچ مشکلی به وجود نمیاد و رنک ها عینا منتقل میشه به آدرس های جدید.
من قبل از sh404sef خودم در بعضی موارد خیلی از ادرس ها رو با htaccess ریدایرکت میکردم و مشکلی هم نداشتم.
من همچنان پیشنهادم sh404sef هست. چون با فعال کردن sef خود مامبو شما هم به مشکل این دوستمون بر میخوری و هرچی لینک تا الان ایندکس شده میپره.واقعا تجربیات جالبی دارید .  به نظر شما SEf رو فعال کنم ؟ با توجه به اینکه سایت مپ درست و حسابی ندارم و از شروع کارم 4 ماهی گذشته ؟
با سایت مپ هم ربطی نداره، حتی اگر سایت مپ هم نداشته باشید ربات های گوگل شما رو شناسایی میکنن. سایت مپ فقط جهت معرفی لینک ها و کمک به ربات های گوگل جهت سریع تر شناسایی کردن و ایندکس اونا هست.
sh404sef کاملا خودکار عمل میکنه و هیچ کاری با شما نداره. اون مواردی که شما دستی وارد میکنی یهش میگن custom redirect که برای موارد خاصی هست که شما بخواید یک آدرس رو دستی ریدایرکت کنید.از برنامه دومی نتونستم استفاده کنم و مجبور بودم لینک ها رو دستی وارد کنم که پشیمون شدم .
با فروشگاه کار نکردم ولی شاید با sef مامبو مشکل داشته باشه(نمیدونم). اما sh404sef برای این فروشگاهم پلاگینی داره که مطمئنا مشکل شما رو حل میکنه.بعنوان نمونه : زمانیکه درمامبو  SEF رو درتنظیمات کلی قسمت    (قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجوفعال کردم ، همه لینکها منتهی به صفحه اصلی میشند .
بستگی داره منظورت از اینقدر، چقدر باشه؟ آیا واقعا SEF اینقدر در افزایش رنک سایت تاثیر داره ؟ در صورتی که  خیلی هم آدرسش کوتاه نیست .  اما بی تاثیر نیست. هدف از sef صرفا کوتاه کردن آدرس ها نیست. بلکه قابل فهم کردن آدرس ها برای موتور های جستجو هست. و همچنین از ایجاد صفحات تکراری ای که ممکنه برای یک مطلب به وجود بیاد جلوگیری میشه.
به طور مثال این 2 تا آدرس رو ببین:
htt p://ww w. p30p30.com/home/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
h ttp://w ww. p30p30.com/home/
هر دوتاش به صفحه اصلی سایتت ختم میشه که باعث به وجود اومدن 2 صفحه یکسان در موتور جستجو میشه. وجود صفحات یکسان ولی آدرس های متفاوت به این شکل اصلا بعید نیست و مطمئن باش برای همه مطالبت حداقل 1 دونه صفحه مشابه وجود داره. حتی با sef خود مامبو هم این مشکل حل نمیشه و شما باید دست به دامان ریدایرکت بشید.
اما sh404sef تمام این مشکلات رو هم حل میکنه. برای همینه تاکید میکنم از این کامپوننت استفاده کنید.
سلام
من sef خود مامبو را فعال کرده بودم ریدایکرت هم نکردم با کمک آقا عماد که واقعا من را همراهی کردند و کاربرها با ارور 404 مواجه نشدند ولی آدرس قبلی از ایندکس گوگل حذف شد و آدرس جدید جایگزین شد و آدرس جدید مثل آدرس قدیم در صدر گوگل نبود که همین باعث خسارت سایتم شد که نتیجه گرفتم یا از همان اول sef فعال شود و یا تا آخر به همان روش عمل کنم
در مورد تکنیک های خاص هم اکیدا توصیه نمی شود که استفاده شود گوگل از من و شما خیلی زرنگ تره مطمئن باشید
موفق باشید
فکر میکنم وقتی تازه ریدایرکت کنی لینک ها رو یه مقدار گوگل بازدید کننده کمتری میفرسته یعنی SERP ئه لینک ها میاد پایین( البته بازم نمیتونم قطعی بگم)، چون منم وقتی sh404sef رو نصب کردم یه دفعه کل لینک های سایت تغییر کرد و بعدش احساس کردم بازدید سایتم اومده پایین. اون اوایل حتی بعضی موقع ها پشیمون می شدم و می خواستم قید sh404sef رو هم بزنم به خاطر همین کم شدن بازدید ها، اما بعدش از چند وقت مشکل حل شد و هیچ افت پیج رنکی هم برام پیش نیومد.من sef خود مامبو را فعال کرده بودم ریدایکرت هم نکردم با کمک آقا عماد که واقعا من را همراهی کردند و کاربرها با ارور 404 مواجه نشدند ولی آدرس قبلی از ایندکس گوگل حذف شد و آدرس جدید جایگزین شد و آدرس جدید مثل آدرس قدیم در صدر گوگل نبود که همین باعث خسارت سایتم شد که نتیجه گرفتم یا از همان اول sef فعال شود و یا تا آخر به همان روش عمل کنم
پ ن: ما نفهمیدیم چرا تو مامبولرن مدیران میشینن همه لینک ها رو از hyperlink در میارنخوب یه بک لینکم از این سایت به سایت دیگه باشه، مگه چی میشه؟ 
*** پ ن مدیر : شاید اگر در موردSEF تحقیق و بررسی بیشتری میکردید و همه احتمالات را در نظر میگرفتید این حرف را نمیزدید . لینکهای شکسته در یک سایت از پیج رنک میکاهد ! پس بهتره برای جلوگیری از این مشکل لینکها از هایپر در بیاد !
علاقه مندی ها (Bookmarks)