-
پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg101906#msg101906 date=1234943389]
در فولدر template ها فایل index.php قالب سایتت رو باز کن و کد رو بزار توی تگ هد.
[/quote]
با تشكر
اينكار رو انجام دادم و بالاخره گوگل ، Verify كرد .
در مورد Sh404sef همانطور كه گفته بودم برنامه رو نصب كرده ام ولي در محيط برنامه پيغام ذيل مياد :
NOTE: SEF support in Joomla/Mambo is currently disabled. To use SEF, please enable it from the Global Configuration SEO page
فكر ميكنم منظورش اينه كه در مامبو ، در قسمت تنظيمات كلي ، گزينه SEO رو فعال كنم .
خوب زماني كه اين كار رو مي كنم ، مشكل شروع ميشه و همه صفحات به صفحه اصلي لينك ميشن .
من فكر كردم لينكها اتوماتيك دچار همچين مشكلي ميشن و مامبو در اين قضيه دخيل نيست . و چقدر خوب ميشد كه لينكهايي كه در اين سايت ميگذاشتيم ، براحتي در دسترس قرار ميگرفت و بقول شما يك بك لينك هم ايجاد ميشد براي سايتمان .
به هر حال اين هم يك راه افزايش رنك سايته ديگه !!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-18-2009 02:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
خوب زماني كه اين كار رو مي كنم ، مشكل شروع ميشه و همه صفحات به صفحه اصلي لينك ميشن .
تنظیماتی رو که ست کردی رو کامپوننت بگو تا ببین درسته یا نه؟ ( شرمنده حس ندارم دونه دونه بنویسم
)
راستی یادم نبود، تو یه تاپیک جدید اینو بگو.
اینجا همون بحث seo رو پیگیری کن.
** دو پست یکی شد
-
-
ببخشيد يك كم بحث منحرف شد .
من فايلهاي سايت مپ رو از روي هاستم برداشتم . حالا بفرماييد درباره سايت مپ ، و سايت مپ گوگل كه ارور داده و نوعش رو هم براتون نوشتم ،بايد چيكار كنم .
مطالبي كه تا الان براي افزايش رنك سايت توي اين بخش گذاشتيد رو جمع بندي مي كنم و يكجا در يك پست قرار مي دم .
باز هم منتظر استفاده از تجارب شما درباره افزايش رتبه سايت در گوگل و ياهو هستم .
-
-
من فايلهاي سايت مپ رو از روي هاستم برداشتم . حالا بفرماييد درباره سايت مپ ، و سايت مپ گوگل كه ارور داده و نوعش رو هم براتون نوشتم ،بايد چيكار كنم .
گفتم که، شما فایل sitmap.php رو بزار باشه و فقط sitemap.xsl رو حذف کن. بعد بگو تا چک کنم.
جلوی ارور هایی که گوگل میده یه علامت سوال کوچیک هست که موس رو ببری روش متن ارور رو نوشن میده. اونو ببین چی گفته.
-
-
يك نكته جالب
در اين چند روزي كه مزاحم دوستان شده بودم و راهنمايي گرفتم ، تنظيمات دست و پا شكسته اي كه تا الان انجام دادم ،انگاري داره جواب ميده.
در آمار سايتم كه نگاه ميكنم ، احساس ميكنم مراجعه كنندگان از موتورهاي جستجو ، علي الخصوص گوگل خيلي افزايش پيدا كرده .
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg101937#msg101937 date=1234973337]
گفتم که، شما فایل sitmap.php رو بزار باشه و فقط sitemap.xsl رو حذف کن. بعد بگو تا چک کنم.
جلوی ارور هایی که گوگل میده یه علامت سوال کوچیک هست که موس رو ببری روش متن ارور رو نوشن میده. اونو ببین چی گفته.
[/quote]
فكر كنم يك كم ديگر گفتي !!!
آخه من فايل Sitemap.php رو از روي سايتم حذف كردم !!!
حالا چه گلي به سر بگيرم
** دو پست شما یکی شد
-
-
فكر كنم يك كم ديگر گفتي !!!
آخه من فايل Sitemap.php رو از روي سايتم حذف كردم !!!
حالا چه گلي به سر بگيرم
گفته بودم که:  
مشکل از فرمت فایل xml هست. فایل sitemap.xsl رو حذف کن و بگو تا چک کنم ببینم چه جوری شده.
همچنین میتونی از سایت مپ هایی که توی انجم هست استفاده کنی، مثل joomap و xmap
حالا عیب نداره بیخیال اون شو این دانلود کن:
htt p:/ /rapidshare.com/files/199635892/sitemap.zip.html
اینو من قبلا خودم استفاده میکردم.
ضمنا البته اگر قرار از sh404sef استفاده کنی دیگه این به کارت نمیاد. باید ازکامپوننت های joomap و xmap استفاده کنی که تو انجمن سرچ بزن پیداش میکنی.
-
-
دوست عزيز
Xmap 1.04 farsi رو نصب كردم .
حالا اگه ممكنه يك كم در موردش توضيح بديد .
-
-
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg101945#msg101945 date=1234977723]
دوست عزيز
Xmap 1.04 farsi  رو نصب كردم .
حالا اگه ممكنه يك كم در موردش توضيح بديد .
[/quote]
بنده از joomap استفاده میکنم. xmap رو نمیدونم ولی بچه زیاد در موردش حرف زدن تو انجمن.
اینک لینک joomap هست:
htt p://w ww.kangainternet.com.au/remository/joomap.html
-
-
*** پ ن مدیر : شاید اگر در موردSEF تحقیق و بررسی بیشتری میکردید و همه احتمالات را در نظر میگرفتید این حرف را نمیزدید . لینکهای شکسته در یک سایت از پیج رنک میکاهد ! پس بهتره برای جلوگیری از این مشکل لینکها از هایپر در بیاد !
در مورد لینک های شکسته بله، اما وقتی من به یک مقاله ای از سایتم یا از سایت دیگه ای لینک میدم دیگه چه لینک شکسته ای؟ احتمالا شما آینده نگری می کنید که شاید یه روزی اون مقاله حذف بشه و لینک مقاله به 404 بر بخوره. اگر این طور باشه امضاهای کاربران هم میتونه مشکل ایجاد کنه دیگه، چون یه روز ممکنه سایتشون رو تعطیل کنند!
اگر منظورتون چیزه دیگه ای لطفا بفرمایید تا دوزاری من بیفته، موفق باشید
-
-
دوست عزيز متشكر
emad جان ، در پاسخ به
" نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید) "
بايد بگم كه همونطور كه در سمت چپ بالا مشاهده مي فرماييد ، اسامي مجموعه ها بطور اتوماتيك قرار گرفته اند و فارسي نيز ميباشند .
به نظر شما چه دليلي وجود داره وقتي كه ملت فارسي زبانند و فارسي سرچ ميكنند ، ما بيايم اسامي مجموعه ها و بخش ها رو از فارسي به انگليسي ( فينگليش ) تبديل كنيم ؟
به نظر شما اين باعث سردرگمي بيشتر مراجعه كننده نميشه ؟
SEF چه ارتباطي با نامهاي انگليسي داره ؟
به نظر شما اين همه دنگ و فنگ ارزشش رو داره و باعث افزايش رنك در سايت ميشه ؟ چون بايد همه اسامي رو انگليسي كنم .
از دوستان ديگر كسي با XMAP كار كرده و ميتونه راهنمايي كنه .
ظاهرش كه ميگه بايد همه لينكها رو در XMAP بصورت كاملا دستي وارد كنم . در صورتي كه Sitemap.php خودش اتوماتيك اين كار رو انجام ميداده و واقعا نياز به حذفش هست ؟
متشكر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)