-
پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg102029#msg102029 date=1235076162]
ما فقط آدرس ها رو انگلیسی می کنیم و عنوان بخش ها و اینا همشون فارسی هستند.
همونطور که گفتم اگر به این شکل عمل کنید فقط آدرس ها انگلیسی میشن:
برای بخش ها قسمت نام انگلیسی باید باشه و قسمت نام بخش فارسی
برای مجموعه ها عنوان مجموعه انگلیسی و نام مجموعه فارسی
[/quote]
اینکارها رو انجام دادم . ولی آدرس صفحات بصورت فارسی میاد . مشکلی که نداره .
مثلا :
در سایت p30p30.com  وارد بخش کامپیوتر و الکترونیک شود -  سپس مطلب (( چگونه یک گوشی خوب انتخاب کنیم  )) را کلیک کنید . حالا به وضعیت آدرس در بالای صفحه نگاه کنید .
هم نام مجموعه ، بخش و مطالب را همانطوری که شما گفته بودید انگلیسی کردم .
با سلام
با عرض معذرت ، یکبار SEF را غیر فعال و یکبار فعال کردم تا تمام صفحات پاک شوند و از اول ساخته شوند .
بله : درست شد . آدرس به اینصورت شد : htt p:// p30p30.com/home/Mobile/Select-Best-Mobile.html
ضمنا اگر آدرس بالای صفحه فارسی باشه یا انگلیسی باشه بدون در نظر گرفتن SEF ، تاثیری در موتورهای جستجو و آمار سایت و در نتیجه رنک سایت داره یا نه ؟
[quote author=emad_67 link=action=profile;u=3628 date=1235139823]
یه موردی هم که هی یادم میره بهت بگم اینه که آدرس سایتت رو روی www یا بدون www قفل کن تا 2 صفحه یکسان به وجود نیاد:
htt p://w ww .irpcn.com/training/redirect-urls.html
[/quote]
خيلي عالي بود .
اتفاقا ميخواستم سوال كنم كه شما زحمتش رو كشيديد .
من چون در شاخه HOME  سايت را قرار دادم ، بخاطر همين مجبور به ريدايركت از داخل CPANEL شده بودم .
با توجه به نكاتي كه شما فرموديد ، ( طبق همون فرضيه اوليه خودم ) احتمال زياد علت بالا نرفتم رنك هم ميتونه اين قضيه باشه .
متشكر
با توجه به نظرات دوستان خلاصه اي از راههاي افزايش رنك سايت ( بطور عملي ) رو براي شما مخصوصا تازه واردها ميگذارم تا يكوقت سردرگم نشند :
1- استفاده از SEF در سايت ( به هزار و يك دليل ) O0
2- استفاده از كلمات كليدي در هر مطلب ( در قسمت اطلاعات خاص )
3- ريدايركت كردن صحيح سايت ( با WWW و بدون WWW )
4- تبادل لينك با سايتها و معرفي سايت به سايتهاي آگهي ( برداشت خودم )
5- استفاده از سايت مپ و معرفي به گوگل در قسمت گوگل وب مستر ( هنوز مشكل دارم )
6- گذشتن مدت زماني از تاسيس سايت و همچنين استفاده از مطالب مفيد در سايت
7- استفاده از فايل Robots.txt در سايت
8- آناليز كردن سايت توسط برنامه هاي معتبر مانند Hello engines ( نظر شخصي خودم )
9- پرداخت هزينه !!! به گروههايي كه اين كارها رو براتون عين هلو انجام ميدن
10- تعادل داشتن لينكهاي ورودي به ساخت و لينكهاي خروجي ( هنوز كاملا اثبات نشده )
11- لينك ندادن سايت به سايتهاي مشكل دار علي الخصوص سايتهاي ويروسي و تاييد نشده توسط موتورهاي جستجو
12- عدم استفاده از لينكهاي شكسته در سايت ( پيشنهاد مدير اين قسمت ) 
ضمنا اگر دوستان مطلبي رو ميدونند و ميشه به مطالب بالا اضافه كرد، دريغ نفرمايند .
آدرس سايت : p30p30.com
لطفا مراجعه كنيد و ايرادهاي كارم را بگيد . ممنون
** 4 پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-20-2009 01:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
البته دوست عزیز، چون میدونم از من خوشت نمیاد تا بحال تو این تاپیک چیزی نگفته بودم! اما دیدم که نکته ای رو برای افراد دیگه که این تاپیک رو میبینن ذکر کردی، برای همین یک لینک هم من به این تاپیک اضافه میکنم : (امیدوارم عصبی نشی!)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر شخصی هم میخواهد که این مبحث رو تکمیل کنه این امکان رو داره تا این موضوع رو ویرایش کنه. صفحات زیر مجموعه و درکل خود مبحث رو افرادی که تمایل دارند و اطلاعات کافی دارند میتونند تکمیل کنند. بطور مثال میتونید صفحه sef رو ایجاد کنید و در رابطه با کامپوننت sef توضیح بدید و ... .
یا حق
-
-
با سلام
هنوز هم زبونت يك كم گزنده است ولي اشكالي نداره . بخشيدم
مطالب خيلي مفيدي بود . به دوستان هم پيشنهاد ميكنم حتما مراجعه كنند . مخصوصا اين آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg102168#msg102168 date=1235233072]
هنوز هم زبونت يك كم گزنده است ولي اشكالي نداره . بخشيدم
[/quote]
دوست عزیز، من نمیدونم شما چرا حرفای من رو گزنده میخونی! اما آفرین به شما که میبخشی! من اینجوری نیستم و به سختی میبخشم O0
من سعی خودم رو میکنم در تاپیکهای شما ارسالی نزنم تا به شما گزندی وارد نشه! موفق و مؤید باشید.
یا حق
-
-
با سلام
چند اشتباهی که داشتم و باعث شده بود در رنک سایتم تاثیر بذاره رو بهتون میگم ، امیدوارم شما این اشتباهات رو تکرار نکنید.
ادرس سایت رو در قسمت تنظیمات کلی مامبو ، بدون www داده بودم . که اینکار باعث شده بود گوگل وب مستر ، به هیچ وجه ، آدرس سایت مپ من رو قبول نکنه و ارور بده ( البته با هنرمندی آقای emad_67 این کار انجام شد )
حالا مشکل دیگه ای که سایت من داره ، بحث سایت مپ هست که هیچکدوم از برنامه های سایت مپ مثل XMAP و Joomap نمیتونند فایل XML درست کنند و این درحالیست که این دوبرنامه به راحتی فایل HTML سایت مپ رو ایجاد میکنند.
خوب قطعا زمانی که فایل XML درست ایجاد بشه ، گوگل وبمستر نیز از این فایل استفاده کرده و سایت مپ رو کامل قبول میکنه .
فعلا مشکل سایتم ، نقشه سایت هست . ضمنا به پیشنهاد emad_67 یکی از اصلی ترین کامپوننتها یعنی داتسو گالری ( گالری عکس) رو حذف کردم ولی باز هم نقشه سایت مشکل داره .
این هم آدرس نقشه سایت با فرمت XML
htt p://w ww.p30p30.com/home/index2.php?option=com_joomap&view=google&n o_html=1
htt p://ww w.p30p30.com/home/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=x ml&no_html=1
-
-
حالا مشکل دیگه ای که سایت من داره ، بحث سایت مپ هست که هیچکدوم از برنامه های سایت مپ مثل XMAP و Joomap نمیتونند فایل XML درست کنند و این درحالیست که این دوبرنامه به راحتی فایل HTML سایت مپ رو ایجاد میکنند.
این را در یک موضوع جداگانه مطرح فرمایید
-
-
يك راه ديگه براي افزايش رنك سايت به ذهنم رسيد كه فكر ميكنم يك كم كار ميبره :
افزايش بازديد كننده از طريق ثبت نام در سايتهاي مختلف و فعاليت مفيد در محيط انجمن ها ، سايتها . البته به نقل از يكي از دوستان كه ميگفت در Wiki Pedia اگر مطلبي به نام خود يا سايتتان بگذاريد ، باعث افزايش بازديد كننده و در نتيجه افزايش رنك ميشه .
دوستان اگر نظري دارند بفرمايند .
-
-
ویکی پدیا یک سایت پربازدید هست. البته رنک خوبی داره و ... . این هم یک ترفند میتونه برای شما باشه. اما به این ترفند متکی نباشید.
شاید اگر بخواهید تمام نکات رو اینجا ذکر کنید کمی برای همه عجیب باشه. اگر در گوگل در رابطه با seotutorial جستجو کنید، مطالب خوبی در اختیارتون میزاره. که خیلی از موارد و ترفندهای مهم رو شاید نتونید متوجه بشید!
جالبه که بدونید مطلب نوشتن در سایت و رعایت اصول در ژئو مؤثر هست. پس اگر میخواهید یک وب مستر خوب باشید حتماً html را فرا بگیرید. چرا که گوگل و یاهو به سایتهایی که اصول تایپ مطالب رو رعایت میکنن احترام میزاره!
استفاده از قالب پاک از نظر کدنویسی هم مؤثر هست و صدها نکته دیگه .
یا حق
-
-
با تشكر
من راههاي مختلف رو دارم بررسي ميكنم تا رنك سايتم بالا بره . ولي هنوز به هيچ نتيجه عملي نرسيدم . منظورم اينه كه رنك سايتم بالا نرفته و گرنه راهكارهاي بسيار خوبي رو دوستان ارائه كردند .
گاها نكات كوچك و ريزي را در اختيار قرار داده اند كه بنده به عنوان يك مبتدي آنها را رعايت نكرده بودم و شايد همين عوامل باعث بالا نرفتن رنك سايتم شده بود.
مطمئنا راههاي موثر ديگري براي افزايش رنك سايت وجود داره كه از تجربيات دوستان كماكان استفاده ميكنم .
SEF را با همه دردسري كه براي سايتم داشت درست كردم ( با همكاري دوست عزيز Emad_67 ) و فعلا درگير سايت مپ هستم كه مطمئنم در گوگل تاثير زيادي خواهد داشت .
-
-
پس اگر میخواهید یک وب مستر خوب باشید حتماً html را فرا بگیرید. چرا که گوگل و یاهو به سایتهایی که اصول تایپ مطالب رو رعایت میکنن احترام میزاره!
استفاده از قالب پاک از نظر کدنویسی هم مؤثر هست و صدها نکته دیگه .
این مورد در seo موثر است اما دست کاربر نیست. ادیتور مامبو کد های غیر استاندارد تولید میکنه. از قبیل تگ های فونت.
البته مشکل اکثر ادیتور ها این هست و نمیشه کاریش کرد. tinyMCE در نسخه آخرش هم حتی به جای اینکه بهتر بشه بدتر شده و برای font-szie هم مقادیر غیر استاندارد تولید میکنه. اما به هر حال این موارد تاثیر آنچنانی نداره که خیلی مشکل زا باشه.
از طرفی اکثر قالب های مامبو به جای table less با table طراحی میشن، علاوه بر این کد های تولید شده توسط خود مامبو برای ماژول ها و ... از table استفاده میکنن که اگر یکی بیاد قالب رو table less هم طراحی کنه بازم کد ها تولید شده ی مامبو table ها رو در قالب قرار میدن.
ولي هنوز به هيچ نتيجه عملي نرسيدم
هنوز خیلی زوده برای دیدن نتیجه، حداقل باید 2 ماهی صبر کنی.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)