-
پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
به نظر شما چه دليلي وجود داره وقتي كه ملت فارسي زبانند و فارسي سرچ ميكنند ، ما بيايم اسامي مجموعه ها و بخش ها رو از فارسي به انگليسي ( فينگليش ) تبديل كنيم ؟
من خودم آدرس های انگلیسی رو ترجیح می دم. آدرس های فارسی باعث طولانی تر شدن url میشن و از نظر seo هر چقدر آدرس کوتاهتر باشه بهتره. این مورد رو اگر در چند تا سایتی که از آدرس های فارسی استفاده می کنن چک کنی می بینی که آدرس های انگلیسی بالاتر قرار گرفتن و بعد فارسی ها قرار دارن.
مشکل دیگه ای که داره اینه که اگر روزی بخوای یکی از آدرس ها رو به صورت دستی با htacess ریدایرکت کنی به احتمال زیاد به مشکل بر میخوری.
همچنین در مرورگر ie هم که آدرس های فارسی درست نشون داده نمیشن و آدرس ها فرم ناجوری پیدا می کنن.
به نظر شما چه دليلي وجود داره وقتي كه ملت فارسي زبانند و فارسي سرچ ميكنند ، ما بيايم اسامي مجموعه ها و بخش ها رو از فارسي به انگليسي ( فينگليش ) تبديل كنيم ؟
لزومی نداره به فینگلیشی تبدیل کنی. سعی کن کلمات اصلی اون مطلب رو در آدرس بگونجونی نه کل آدرس رو به فینگلیشی تبدیل کنی.
به نظر شما اين همه دنگ و فنگ ارزشش رو داره و باعث افزايش رنك در سايت ميشه ؟ چون بايد همه اسامي رو انگليسي كنم .
به دلیل طول زیادی که آدرس ها پیدا می کنن فکر کنم ارزششو داشته باشه.
ظاهرش كه ميگه بايد همه لينكها رو در XMAP بصورت كاملا دستي وارد كنم
تو چه علاقه ای داره همه لینک ها رو دستی وارد کنی همه جا ؟
;D 
نه اونم خودکار هست ولی کار نکردم من باهاش. توی سایت سرچ کن دیگه، زیاد صحبت شده.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-18-2009 08:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)