ضمن اينكه نميخوام از بحث اصلي يعني افزايش رنك سايت خارج بشم ولي لازمه كه اين توضيحات رو خدمتتون ارائه كنم .
اين سوال برام مطرحه  كه  چرا توي وبلاگ بدون اينكه كاري انجام بديم و شاخ غول بشكنيم و اين همه كار ( سايت مپ ، روبوت و . . . ) انجام بشه ، رنك سايت به راحتي بالا ميره ولي براي يك سايت مامبويي بايد اين همه كار انجام داد. ( اگه يكي از اين كارها درست انجام نشه خيلي موثره در كاهش رنك سايت )
من براي اينكه سايتم رو دائم چك كنم و مطمئن بشم كه ايرادات كمي داره ، از hello engines استفاده مي كنم كه در حال حاضر home page رو با عدد 15 (از 100)نشون ميده و اين هم براي سايت من عدد نسبتا خوبيه . در اين برنامه خيلي از موارد گنجونده شده تا بشه يك سايت رو بهينه كرد . البته فقط آناليز ميكنه .  اميدوارم شما هم از اين برنامه استفاده كنيد و ايرادات كار بنده را از اين طريق هم بفرماييد. 
و اما بعد :
در مامبوي من ، سايت مپ وجود نداشت و خودم در گوگل ايجادش كردم و به سايت آپلود كردم  كه محتوياتش رو شما ديديد . دو فايل Sitemap.php و sitemap. xsl رو آپلود كردم كه محتوياتش رو در پست قبلي براتون گذاشتم .
البته همه رو دستي تايپ كردم و نميدونم كه خودش اتوماتيك اينها رو بايد درست كنه و يا اينكه من خودم بايد سايت مپ را  آپديت كرده و  وارد كنم ؟
3 فايلي كه شما گفته بوديد رو در آدرس ذيل آپلود كردم .
htt p:/ /w ww. uplod.ir/download.php?file=354431
باز هم از راهنماييتون متشكرم .
ضمنا فايلي از آناليز نرم افزار Hello engines گذاشتم . اميدوارم توي راهنمايي شما بدرد بخوره
آدرسش اينه :
htt p:// ww w. uplod.ir/download.php?file=844177
**3 پست یکی شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)